Scudo Sports

Forum için öneriler

5193. üye imişim vay be 193 kişi ile 5000. üyelegi kaçırdık 5000. üye olsam en azından tören ile karşılanırdım:eek:

Scudo
@ismailağıllı

ok seninkinde sorun var sanırm ben bazen sana yazdıgım giği oluyor özel mesaj yollmak için tıkladıgım zaman bu sayfaya erişim yetkiniz yok diyordu

ben 4031 inci üyeyim 31 üye ile kaçırmışım 4000. üye olmayı :( :D :D

2870 Ahmet CUMUR :)
Aslında formaların arkasına direk forum numaramızı yazsak ne hoş olurmuş.

@acumur

Gerçekten süper bi fikir ben hemen yapayımda bunda bari 1. olayım :D ama avatar resmi yerine yazacam yazacam :D

oldu oldu :D:D

arkadaşlarım,abilerim bir önerim war forumumuza bir bölüm açsak ilginç ve komik görüntüler,videolar koymak için. her türlü resim yada bisikletle ilgili komik,ilginç,enterasan,çılgınca resimler koyabilmek için ne dersiniz ???

valla dediğin güzel olur aslında konu açmışın iyi yapmışın sen istersen bir forum yöneticilerine ve adminlerimize özel mesaj olarak belirt istiyorsan

komik görüntüler tamam da videolar için özel bölüm vr zaten.ama yine de fikir güzel.kabul görür belki:)

Her türlü komik fotolar ve videolardan daha çok bisikletle ilgil olanlar olursa hoş olur. Çünkü bir çok sitede komik fotolardan ve videolardan sürüsüne bereket var.

sesimi duyan olmayacak galiba o kadar yönetici war bi cvp yazmadılar :(

orioncu kaan merhaba

gecikme için özür diliyorum.

forumumuzun şekillenmesinde elbette elimizden geldiğince üyelerimizin değerli önerilerini de dikkate almaktayız.

fakat şu aşamada komik görüntü ve videolarını burada devam ederek,yine komik fotoğraflarını ise burada yeni konu açarak paylaşmanı rica ediyorum..

bu vesile ile iyi yıllar ve bayramlar;)

ilgi ve bilgilendirme için teşekkür ederim sizin ve tüm bisikletforum üyelerinin yeni yılı ve bayramı kutlu olsun

Geri