son msjlari takip etmek zor evet ama bunun nedeni olur olmaz her seye yeni konu acilmasi.
ornek: ayagim yere takildi dustum ne yapmaliyim gibi forumu isgal eden konularin acilmasi yuzunden gercekten takip edilmesi gerekenleri cok kaciriyoruz
rastgele konu acilmazsa daha guzel olur fikrindeyim
anlamı var bisiklet forumu sadece bisiklet konuşulan bir yerden çok daha çok şey konuşulan günümüz siyaseti güncel konular olsa fenada olmaz yani forumumuzun çeşitliliği artmış olur bizde güzel vakit geçirmiş oluruz siyaset deyince herkesin aklına 70li yıllar geliyor ve bu tip şeylerden çekiniliyor oysa siyaset her alanda olması gerekir insanlar kendilerini yönetenleri heryerde rahat bi şekilde konuşabilmeli
Türkiye de siyaset konuşulan yüzlerce site var.
Kurallarımız açık,Bisiklet Forumda siyaset konuşmak yasaktır.Biz arkadaşlarımızın siyasi düşünceleri ile ilgilenmeyiz.......
Tuğrul Abi gayet net açıklamış ancak söylemeden edemeyeceğim.
Bisiklet Forum, bisiklet üzerine "spesifik" bir forum sitesidir. Bu konuya odaklanmıştır. Her türlü konunun sınırsızca tartışıldığı diğer forum sitelerinden ayrılan yönü de budur.
Selamlar herkese. Mesaj düzenleme (editleme) süresinin biraz daha artırılması mümkün mü? Açtığım bir konuya sonradan birşey eklemek istediğimde yeni mesaj yazmak zorunda kalıyorum, bu da konunun bütünlüğünü bozuyor. Bilginize.
Mesaj editleme süremiz maalesef 30 dakika ile sınırlı.bu zamandan sonraki düzenleme taleplerinizde bölüm moderatör ya da yöneticileri ile irtibata geçebilirsiniz.
ismine nerde yazdıgına baglı ismail sanırım.nasıl anlatayım yazdıgın bir mesajdaki ismine tıklayıp profil göster diyeceksin sen ana sayfada yazdıgın bir mesaja tıklıyorsun ondan erişemezsin diyor.ben 901 ci üyeymişim.
ismail üye olmaz olurmusun hatta moderatör.yrd sın bile ama sende teknik bir sorun var sanırım..
haklısın bende göremiyorum seni kılıçreis' e sorunu bildirmeli belki aktivasyonla ilgili olabilir sorun..
4124. üye olduğun görülüyor. sanırım onu öğrenmişsindir.