Scudo Sports

Forum için öneriler

Bana bildirim gelmiyor :S
Oldukça önemli birşey aslında mesajının ne zaman alıntılanacağı belli olmuyor çoğu şey cevapsız kalıyor.

Edit:Az önce kendi mesajımı alıntıladım bildirim geldi :)

Scudo
bisiklet tutkunlarıyız. bizi bir araya getiren ortak payda şu iki tekerli (genelde) mükemmel makine. her birimizin çeşitli inançları var yada yok; siyaseten birşeylere bağlıyız veya değiliz; bisikletten para kazananımız var, etek dolusu para dökenimiz var. bu detayların, birlikteliğimizde hiçbir önemi yok.

herhangi bir serzenişte bulunulduğunda, kişiselleştirmenin bir manası yok. burada, çok iyi bir bisiklet mağazasından gördüğü kötü bir hizmet sebebiyle, o firmanın ticari itibarıyla oynanmaya çalıştığını gözlemlediğimiz paylaşımlar oluyor. yaşananın paylaşılması ve yorumun ve tutumun paylaşılanı okuyanlara bırakılması olgunluğunun gösterildiği durumlarda var.

hristiyan dostlarımızın paskalyasını noelini kutlama inceliğini gösterenler olduğu gibi, kandiller, bayramlarımızı da kutluyoruz. burdaki hoşgörüye hayran olmamak elde değil.

siyaseten kendi adıma hiçbir şeye sempati duymuyorum. iyi yapılan herşeyi takdir etmek boynumun borcu. uzun yıllar izmir ankara arası otobüslerde sigara dumanı altında gitmenin çilesini ben çektim ve ne olduğunu çok iyi bilirim sigara içmeyen biri olarak. bu yasağı getiren Necmettin Erbakan ın da dahil olduğu koalisyon olduğunu unutmadım. bu Erbakanın sempatizanı olduğumdan değil doğru birşey olduğu için değindim.

doğruya doğru, güzele güzel, çirkine çirkin, yanlışa yanlış demek gerekiyor. neye göre kime göre demeden, ortak paydadaki herşey için.

sayılarımla, sevgilerimle.

Sakız gibi uzatılacak bir konu olduğu için ve başlık itibariyle bisikletcorumunda olmamasını düşündüğüm bir konu olduğu için kapatılmasını rica ediyorum (arkadaş haksız değil tabi ki haklı ve görüşünü özgürce dile getirebilir benim için sorun yok fakat bazı (affınıza sığınarak) densiz ve saygısızlar (tekrar affınıza sığınarak)bi taraflarıyla anlayıp yine o taraflarıyla yazdıkları için arkadaşın
Ve benim gibi bu konulara ayrı ilgi gösteren arkadaşları rahatsız ediceğini bildiğim ve tecrube ettiğim için yazıyorum

arkadaşlar olay herkesçe biliniyor zaten.
alan aldı daha alacak olanlar var. formalar şu andan itibaren 30 tl olsun. gideni yerine koyamayız belki ancak oradaki ailelere küçükte olsa bir yardım yapabiliriz.

Bana uyar. 35'te uyar 40'ta uyar. Mühim olan insanlık.
Bu işte kararı verecek olan yönetim yanlız. Ve pek de kolay değil. Verilecek yer kişi olamaz örneğin. Dernek gibi tüzel kişilik veya valilik gibi kurum olmalı. Vs.

Yardım için hesap numarası açılırsa daha iyi olacağını düşünüyorum. Daha fazla yardım yapmak isteyenler mutlaka olacaktır.

haklısınız bir prosedür vardır muhakkak ancak ilk olarak bu geldi aklıma. toplanan para erzak vb olarak şeklinde de ulaştırılabilir.

delta bisiklet ve bisiklet forum ismiyle oradaki arkadaşlara yardım olabilir. delta bisikletin isminin geçmesi pek hoş olmayabilir belki krizi fırsata çeviriyor gibi olmasın. ama kurumsallığını kullanıp yardım dağıtım işini daha iyi yapabilir

Değerli Arkadaşlar,

Bu anlamlı düşünceleriniz çok güzel fakat bu tip bir durumda hassas olmak gerekiyor. Bundan dolayı sadece üzüntümüzü dile getirmek ve onların acısını onlarla yaşamaktan başka bir şey yapamayız. Acımız çok ama çok büyük. Bilsek ki bir can daha kurtulacak her şeyi feda ederiz.

ulaş bey çekimser durmakta haklısınız sonuçta federasyon dernek vb değilsiniz ki makbuz karşılığı toplayabilesiniz.
inanın diğer yardım kuruluşlarından daha çok güveniyorum buraya. sms atıp 5-10 tl bağış çok rahat yapılır. ancak buradan yapmak bisiklet ile yapmak daha güzel olur diye düşündüm.

Formalar değilde ayrıca bir hesap açılarak yardım yapılması daha uygun olur bence.

Bakınız bu işin prosedürü vardır. X kişisi Y bankasında Z olayı için rastgele para toplayamaz. Yakında televizyonlarda yardım hesapları açıklanacaktır. Bu iş için ilgili kuruluşlar harekete geçecektir. O zaman maddi yardımlarımızı yaparız.

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
haklısınız kişisel oldumu iş vurguna girer. ben bisiklet teması altında bu işi yapabiliriz diye düşündüm.

ya böyle sağlıklı genç insanların ani vefatları çok kötü :(

Forum Ailesi olarak duygularımız ve yapmak istediklerimiz dışarıdan farklı anlaşılabilir. Bu adamlar reklam peşinde diyebilir. Bundan dolayı bu tip konularda hassas davranmak gerekiyor. Kan aranıyor olsa kanımızın son damlasına kadar verelim. İşin içine para girince ki görüyorum medyada bu acı durumun arkasına sığınarak reklam yapan kurum ve kuruluşlar var. Yada öyle anlaşılıyorlar. Biz bu duruma düşmemeliyiz. Yardım etmek isteyen gizli yardım yapmalı. Yürekleri yanan aileler belli. İsimleri adresleri belli. Kendi adımıza söylüyorum üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Ama sizin dediğiniz yollarla değil. Depremlerde hayatını kaybeden yürekler halen alev alev. Şimdi ise başka yürekler yanıyor. Ne güzel ki yurdum insanı bu acıları kendi acıları gibi yaşıyor. En çok bunu seviyorum işte. Acımızı ortak yaşıyoruz.

Foruma üyelik için TC kimlik numarası ve ad soyad zorunluluğu getirilebilir mi? Forumda sorun yaratanlar fake hesapla geri gelmeleri zorlaştırılabilir böylece.

Ip çakışmasını tespit etmek daha kolay olur sanırım.

HDD veya board numaraları üzerinden kayıt olabilir ama türkiye de değişken ip nedeniyle ip olmaz. Muhtemelen forumda aynı ip'yi kullanmış olabilieceğimiz bir kaç üye mutlaka vardır. Ip numarasını değiştirmekte olukça rahat. Sağ olsunlar dnsler üzerinden girmeyi engelleyince millet yurtdışı ip almasınıda öğrendi.

Bu seferde babasının abisinin veya başka birisinin kimlik numarasını verebilir. Çok fazla engelleyeceğini sanmam çoğu forumda bazı şeyleri engellemek için denediler ama pek faydası olmuyor hocam :)

Geri