Scudo Sports

FM-066SL (6.9kg)

@Ahmet O

Güzel bir yazıymış. Haberim yoktu benim teşekkürler.
DOVAL aynakol da, Osymetric ile benzer açılara sahip. Sadece bölümler arası geçiş daha yumuşatılmış.
Daha güçük bir marka olduğu için testte olmamasını anlıyorum. O nedenle eklemek istedim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Scudo
@Gökhan Toros

zaten güç çıkışı olarak teorikte en iyi şeklin hull oval olduğunu, ama pratikte hull kullanmanın çok zor olduğunu, hull'e en yakın olanın da osymetric olduğunu yazmış. senin aynakol da baya osymetricin geometrisine benziyor. wiggins'in bugün gördüğüm antreman fotosunda klasik aynakola geçtiğini gördüm. kafam çorba gibi oldu. geçsem mi geçmesem mi bilemedim. o yüzden senden tiyo bekliyorum ;) takipteyim

@Ahmet O

Doval'i almak yurtdışından 150 dolara geliyor. Denemek için kötü fiyat değil. Osymetric 400 dolar üzerinde, yanına yaklaşılmıyor bile.

Bu aralar çok çok yoğunum. Final dönemi. Bitirme tezimi yazıyorum vs. O nedenle pek de vaktim yok uzun turlara çıkıp denemek için. Fakat şimdilik yaptığım 2 sürüşe göre oldukça etkili oldu.
Ama arka arkaya 1-2 uzun sürüşe çıkmadan bir şey diyemiyorum işte.

Benim tavsiyem, kenarda köşede 150 dolar para varsa harcanabileceği.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Gökhan Toros

ah bilmez miyim o tezi... lisans ve yükseklisans şeklinde iki kere çektim o belayı :)
gözü kararttım vallahi. yarın temiz kafayla bir artı-eksi yapayım. ama ibre almaktan yana :)
karar vermeme yardım ettiğin için teşekkür ederim. tezinde başarılar.

Harika bir şey çıkacak ortaya. Ne keyifli olur şimdi o parçaları toplayıp birleştirmek...

@Serkan HODANCI

Son hali çıktı bile ortaya. Sonraki mesajlara bakarsanız görebilirsiniz :)

@Gökhan Toros
:) Afedersiniz ben direkt son sayfaya bakmışım :) Söylediğimin arkasındayım. Harika bisiklet olmuş :) O ayna kol benim eski bisikletlerimden birinde sanırım donanım adı nv-gs200 dü tam emin değilim Beldesan Colorado marka bisikletim de vardı. Yapısı oval şekildeydi ama o ağırlığına rağmen aşağı yukarı benim kadar uzun mesafe kat edebilen arkadaşlarım bana yetişemezdi. Hız istendiğinde bacak kaslarından sonra ivmeyi sağlayan olayın aynakol olduğunu sonradan öğrenmiştim. Olay tamamen fizik kurallarıyla alakalıydı. Zincir üst kısımda olduğunda sağ bacak, alt olduğunda sol bacaktaki kasları hedef alıyor. Güç dengesi her iki bacakta da eşit bir dağılım yapabilirse kişi sürekli bir itiş gücü yakalayabiliyordu. Eksik yanlış affola bahsettiğim 16 - 17 yıl önceydi :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Gökhan Bey Doval yaprakları nereden aldınız. Web sitesi varsa bilgi verebilirmisiniz. Teşekkürler

@tunç tuncay

Facebook üzerinden Tayvan'daki distribütöründen aldım. Doval-France diye bir kullanıcı var eBay'de ama fiyatları daha yüksek ve elinde çok fazla seçenek yok.

(link)
Bu link üzerinden mesaj atarsanız yardımcı olacaklardır.
Hatırlatma yapayım, karşıdaki kişinin İngilizcesi gerçekten kötü. O nedenle, olabildiğince sade bir dil kullanın. Soruları vs. tek tek sorun yani.

• Beğen
Tepkiler: Silivrili
hocam romin evo expert seleyi nerden ve kaça aldınız? link verebilir misiniz?

@tuna k

Seleyi yurtdışındayken aldım. Doğrudan mağazadan.
Fiyat olarak da tam hatırlamıyorum fakat, Aktif Pedal'ın fiyatından biraz uygundu.

Ek bilgi olarak ise;
Specialized ürünleri, firmaların anlaşmaları gereği ülke dışına kargolanamıyor. Mağazalar sadece o ülkeye satış yapabiliyorlar. AB içinde bile bu böyle.
O nedenle ya buradan alacaksınız, ya da oradan alıp biri kargolayacak. Doğrudan bisikletçi yapamıyor bu işlemi.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10300010_10152281925323772_7071644395484912438_n.jpg?oh=2dceb658dd176b45080a9edb47b4a5fb&oe=5420377B

Pazartesi günü İngiltereye gidiyoruz :)

@Gökhan Toros

hocam neden şu plastik mika gibi olan çantalardan tercih etmediniz acaba,bunlarda üsütne eşya atıklarında ezilme riski olmazmı acaba

bu arada hayırlı yolculuklar dilerim,umarım bol fotolu bir konu açarsınız takip ediyorum.:in::alkis:

@sonererdem

En az o valizler kadar koruma sağlıyor aslında.
Araştırdığım zaman da oldukça tercih edilen bir modeldi bu. Hem iç alanı çok çok büyük, hem de kullanılmadığı zaman saklanması kolay.
Fakat benim alma sebebim, o zaman indirimde olması ve diğer valizlerin yarı fiyatının da altına gelmesiydi :)

• Beğen
Tepkiler: tolgageliz
@Onur Kuzik

Evet. Linkteki çanta;
(link)

@Gökhan Toros

Evet, cantayi biliyorum, icini gorunce tahmin ettim. :) 2 sefer odunc alarak kullandim ve gercekten hayran kaldim.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Geri