Scudo Sports

Fixed Gear Buluşmaları

Scudo
Turun tarihi henüz net değil ama haziran ayı içinde olama ihtimali yüksek.
İsviçre Basel'e uçup Alpleri aşarak Milan'da bitirmeyi planlamıştık. Araya başka bir program/tur girmezse 2011 haziranında bu turu yapmayı düşünüyorum.

Tur tarihi ve güzergahı hakkında bu ay sonuna kadar gelişme olur!
Haberdar ederim.

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
Alla alla bu fixed gear da neyin nesiymiş diye sordum hafız gogıla.Yutup videolarına baktım.Vay anasını.! amortisörsüz vitessiz sopa gibi incecik tekerli bisikletlerle neler yapıyolar.

@mcanb
Sopa gibi derken incelik bakımından değerlendirmiştim.Yoksa dedim ya, ne kıvrak hareketler yaptıklarına şaştım.Benim bildiğim o hareketler trial bisikletlerle yapılır..Onlar da amortisörlü ve oldukça kalın.

@Uğur Demirtaş

Saka olsun diye soyledim yau :)

nyc yaris vidyolarini seyredin onlar tam manyak

@Can,
sayfalardan birinde adin gecmis 120kusur km fixed le polonezkoy rampalarinin orda sov mu yaptin ben mi yanlis anladim :)

• Beğen
Tepkiler: Can Özbek
@mcanb

ya yürüdüğüm rampalarda oldu Can :D bacakları diktim yatıyorum... bir daha fixed ile uzun tura çıkmayacağım muhtemelen inişler berbat hissettiriyor, kollarımda derman kalmadı fren yapmaktan ...

• Beğen
Tepkiler: mcanb
uzun değilde kısa ve bol heyecanlı ada turunu tavsiye ederim.hatta bi gün toplanıp gitsek eğlenceli olur. lastiğin %50 si adada kalıyor. çıkışlar ve inişler oldukça açılı=)

hangi ada Sonay ?
Ben Burgazada' da kullandım çok keyifliydi ama bazı yokuşlar çıkılamıyor tabi..

aa evet adaya gidelim :)

ya ben binicem fixed e kac zamandir lastiklerim bitti binemiyorum bana lastik demeyin hehe

@can, abi yokus inmek cok fena ya benim hep arkama gecip dalga geciyolardi gotumle, hizli pedal cevirirken arkadan komik goruluyomus :)

http://i141.photobucket.com/albums/r72/mudotu/Screenshot2010-11-06at72622PM.png

Dünkü rotamız, üsküdar' dan sonra pili bitti gps in o yüzden ordan sonrası yok :)

@Can Özbek

heybeli , büyük. çıktım ben yokuşları. ben çıktıysam sen gayet çıkarsın=) çıkmak değilde inmek...:)

bu arada o rota kaç saat sürdü !?

Bayramda biseyler yapalim mi?

@can, dondun mu abi sen?

yokmu yau kimse buralarda, halil sen ordasin biliyorum :)

yarın akşam büyük ihtimalle sahilde olurum... süren varsa görüşelim

yarin sanirim sabah erken izmit kandira ya katilicam yolbisikleti grubuyla ses cikmayinca kimseden :/ bunlari simdi gordum

sile kac km? bostancdan

• Beğen
Tepkiler: binRR
Geri