Merhaba, bisiklet kullanırken giymek için tam vücudu sarmayan yani tayt gibide değil eşofman gibide değil bi alt giysi önerir misiniz çok pahalı olmayacak şekilde?
@1dost
Teşekkür ederim, ama şöyle bi durum var benim boy kilo orantısız olduğu için, paça boyu yetecekmi böyle şalvar gibi mi olacak gibi sıkıntılar oluyo o yüzden mağazadan almak istiyorum, tchibo mağazadan satış yapıyor mu bilmiyorum ama.
FELT yol bisikleti kırmızı renk, sora vites sistemi, maşada carbon fiber. 1700 TL Küsür fiyatı oluyor. Şahsen şu sıra yol bisikleti bakmaktayım, eğer kırmızı renk size uyuyorsa ve durumunuz müsaitse bence alınabilir.
(link)
@Mert S. Bence iyi yapmışsınız alınmış alınmıştır çok düşünecek bir şey yok Ben 900 serisi kullanmadım ancak iyidir diye düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla Decathlon seriyi ilerlettikçe küçük detaylar koyuyor pedi iyileştiriyor onun dışında kumaş aynı kumaş.
@katran Yaz için demiştim Haruncuğum, bence Decathlondan da iyi bir şey yakalarsan kaçırma. Artık cidden soğudu havalar benim biislet okulda mahsur kaldı. Dolmuşla döndüm yağmur yağınca