Scudo Sports

Bu aksiyon kamerası nasıl?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
303
(link)
önümüzdeki hafta alıcam video çekimi o kadar da kötü gelmedi,aparatları vsde var sizce alınır mı ?

Scudo
Kardeşim yaklaşık 2-3 ay önce aynı üründen 99 TL ye aldım. Ürün çekim esnasında bazen donuyor, sarsıntı önleyicisi olmadığından küçük bi çukura dahi girsen görüntüye çok fazla sarsıntı yansıyor.. Görüntü kalitesinden memnun kaldım ancak dediğim gibi sarsıntı ve kayıt esnasında donma gibi sorunlar yaşanabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Benim de 15 gün sonra aktif olacak bir indirim kodum olacak bu sitede. Aklımda bunu almak vardı ancak düşük batarya kapasitesi ve sarsıntı sorunundan dolayı kararsız kalmış durumdayım.

kendi çekimim olan bu görüntü normalde 2-3 dakikalık bi görüntü ancak iniş anında çok sarsıntı olduğundan sadece bu kadarını yayınlayabilmiştim. imkanınız varsa GoPro ya yönlenmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mert N. Kök
(link)
ben bu ürünün alt modelini geçen sene bu fiyata yakın almıştım bu indirim o zaman olsa hiç düşünmeden alırdım, yedek batarya da var bunda
bu modeli bir araştır istersen indirim bitmeden.

sj4000 180 tl civarına geliyor o daha mantıklı onu alacağım.

Kesinlikle almayın hocam. Ben almıştım. Ürünü geldiği gibi geri gönderdim aynı gün :) Şuan sj4000 kullanıyorum gayet memnunum.

Ben next sd21 kullaniyorum cok da memnunum. Tek problemi ilk açılmasi 1 dakika kadar alıyor.

@alperK

Galiba ben de onu alacağım. Nerden alacağınızı kararlaştırdınız mı? Ben (link) alacağım sanırım. Diğer sitelerde orijinal olduğu kesin olan ürünler, yanında verilen aksesuarlar, bataryalar yüzünden yükselen fiyatlarıyla gümrüğe takılacak muhtemelen. bi de 40-50 lira vergi ödemeye gerek yok. Vergiyi göze alacak olduktan sonra (link)ni alırım.

Aldım, geldi, gündüz çekim yaptım, gece çekim yaptım: Ertesi gün gopro aldım...
Sanırım olayı yeterince özetledim :)

Sj4000 wifi modelini facebookta bir grupta görmüştüm aparatları ile birlikte 210 TL gibi birşey istiyordu araştırın isterseniz.

Arkadaşlar yeni konu açmamak adına buraya yazıyorum. Bu kamera nasıl. Alınır mı?

(link)

Arkadaşlar hepinize benden tavsiye bu markalarla uğraşmayın vereceğim markayı getirtin : XİAOMİ YİACTİON Bilenler vardır Xiaomi son yıllarda android telefonun kralını üreten çok kaliteli bir marka bu da yeni çıkardığı aksiyon kamerası. Ben elimde şuan mi3 telefonunu kullanıyorum. İnanın Samsung vd.bizi resmen kandırmış yıllarca.

sj4000 model aksiyon kameralarını tavsiye ederim. Hatta bulabilirsen wi-fi modelli olanları var onları alıp canlı yayın bile yapabilirsin.

@ahm34 satıyor musunuz bu kameradan.

Geri