@eray.hayta
- Ergen misin sen yaş kaç..
- Yok ergen degilim, Yasimi sormussun dogru dürüst bakarsan yasimi göre bilirsin.
- 6 sene değil 2010 da geldim finlandiya ya
- Kapanan üyeligiginde 2012 demistin ha bu arada o üyelik senin degilse ozaman senin yasadigin yerde eski bisikletini kullanan, ayni sehirde yasayan birisi daha var. Tesadüfen onun soyadida Hayta idi, arastir derim ayni sehirde ayni soyada ve ayni hbilerle ugrasan kisiyi tanimak istersin bence hatta oda ayni senin yaptigin yerde yapmisti askerligini.
- parayi Türk parası karşılığı yazdım cahil. Memlekette Euro 5 desen 800 eurocuk

ediyor. Finlandiya çok pahalı bir ülke alım gücü yüksek ama gene kur a vurursak uçuk oluyor fiyatlar.
- 800eurocuk ediyorsa ne olmus, 800€ cok paramida öyle cuklu muklu yaziyorsun.
- Bisiklet hakkında yazıcaksan yaz buraya forumu kirletme. senle laf yarışına giricek değilim vaktim yok. Bak ben Türk üm sıkıntı yok sen kendine gel. Saygılı olmayı öğren . Gelip laf atıp suçlusu biz oluyoruz.
- Ben bu forumu kirletmiyorum merak etme, ummadigin ve ulasamiyacagin bisiklet konulari acmisligim var benim burada, Bende tüküm ve kendimdeyim aksine senin kadar da saygisiz degilim. Ben laf atmiyorum sadece sen delikanli gibi evet diger üyeligimde hatalar yaptim ama sucumu anladim ve bu üyeligimde o hatalari yapmamaya gayret gösterecegim diyemiyorsun.
- Tr den 2500 km öteye türk bayrağını dik görelim senide biraz.. kim ne kadar vatanını seviyor. Atıp tutma insanları tanımadan..
- Sen 2500km ötede bayragini dikmis olabilirsin ama gsenide görelim demen biraz komik olmus, inan bana sen daha dogmadan önce ben vatanimdan 3500km uzakta bayragimi tanitiyordum. Ha birde ben o 3500km uzaga senin gibi sonradan gitmedim.

iste aramizdaki fark, ben seni tanidim ve yüzüne olanlari yazdim benim gibi seni daha cok taniyan oldu bu forumda ve aksine sen beni tanimadan atipn tuttun.
- Beni para pul satın alamaz.

- Evet haklisin seni para pul satin alamaz seni finlandiya almis.