Scudo Sports

Film izlemek bir hobi midir?

Bana Game of thrones gibi dizi lazım. 4 sezon izledim. Süper. Blood and sand ve gods of arena izledim. 5. Sezon bir haftaya biter.
Harika bir dizi. Sürekli ters köşeye yatıyorum.

Scudo
Viking tavsiye ederim...

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Bir de spoiler vermeden "spoiler" tag'i atarsak süper olur :D :D

@aknorl hocam bu spartacus ile game of thrones aile dizisi değil. Vikings te böyle mi sansür lazım mı? Tedbirli olmak lazım mı? Gerçi altyazılar yeterince batırıyor ama en azından görüntüyü kurtaralım. Skandal olmasın.

@hogutmen Vikings de cinsellik ön planda değil daha çok kan ve şiddet mevcut bol bol savaşıyorlar savaşmanın sakıncası yoksa izlenir :)

• Beğen
Bu arada person of interest i de tavsiye ederim güzel dizi gerçi bu sene daha yayınlamadılar ama bekliyoruz hala

• Beğen
Tepkiler: n500 ve hogutmen
@hogutmen
Cinsel sahnelerden söz edersek onlar gibi değil, ancak savaş sahneleri daha sert. Evdekilerin yaşını bilmiyorum tabii ama fazla olabilir... diğer taraftan history channel ın projesi olduğundan daha gerçekçi olduğu söylenebilir. Ve benim en sevdiğim yani kelt dili ve ingilizceyi sahneye göre birbirinin yerine kullanıyorlar ve iyi beceriyorlar bunu...

• Beğen
@aknorl hocam game of thrones harikaydı. 5 sezon bir solukta bitti. Yeni sezon için beklemek gerekiyormuş. :( neyse zaten bazı ayrıntıları kaçırmıştım. Bir tur daha izleyeyim. Öneriniz olan vikings'i de çok beğendim. Bir ay sonra bir dizi önerisi daha istemek zorundayım. Teşekkür ederim. Ah jon snow ah diyorum son olarak :)

@hogutmen
Yavaşlamaya çalış, aradığın standartlarda dizi çok az... sonra bizim gibi kurur , seyretcek bişi bulamaz hale gelirsin.
Breaking Bad seyredebilirsin, başlarda biraz ağır ilerler ama iyidir.

• Beğen
Film düşkünü değilim nadir izlerim. Diriliş Ertuğrul haricinde başka bir dizi de izlemiyorum. Ne bileyim film falan izlemek yerine daha çok nette gezinmeyi bazı şeyleri araştırmayı tercih ediyorum. Ama Çarşamba günleri akşam saat 9'da hayat benim için durur. :)

Lost saçmalığından sonra diziler ekrana kilitleme aracı diye izlemedim. Film hobidir ama vakit geçirmek içinse değildir. Seçerek,öğrenerek dikkatlice izlenen, felsefesi merak edilelerek izlenen filmler hobi sınıfına girebilir. Ama sıkıldım ya bi film bulup izleyelimse hobi saymam.

@hogutmen
İki tur izle her sahneyi ezberle bence.

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Lars von Trier filmleri seyreden var mı?

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Geri