vay be kıt kanaat yarışa gidip geliyor idim bundan sonra yol,konaklama ,yemek karşılıyan bulamasam sitti sene gidemem,ulan ne güzelde seviniyordum,ama bırakın harcırahı master yarış km mesafelerine bir bakın derim 40 km nedir arkadaş bunun için,aylarca antrenman yap sonra git 40 km yarış gez gel ne saçma,elit koş diyor sonra millet yahu yaş 40 olmuş ne eliti,master bizim yaş ve beden katagorimiz,75-90 km olması lazım aslında bu benim düşüncem,bazı kişşiler dünyayı örnek veriyor baika ülkerde harcırah yok diyor,yahu ordaki heriflerle bizim durum birmi,ülke olarak biiyorusnuz,dünya üstü bir ülkeyiz,bu yüzden çok olan paramızı nereye saçacağımızı bilmiyoruz,sanrım bu yüzden parası olmayan ite kaka kıt kannat yarışa gelmek isteyenler setirsin bir zahmet deniyor,dükanı kapatın tası tarağı toplayın,yaz yaz dur bir sonuç imkansız,diye düşünüyorum,kaldıki sosyal meydada imza kampanyası başlatmışlar,yahu bugüne kadar bu imza kampanyalarının hangisi sonuçlandıki bir avuç bisiklet sporu aktif olarak yapmaya çalışan insanlarınki sonuçlansın,he he de geç,geçmiş olsun herkese,