@Sedat R.TOSUNOĞLU
23. Ayhan Aksan /43 / Muhasebe
Listeye adımı eklemekle birlikte düşüncelerimi de paylaşmak isterim,
Öncelikle Allah rahmet eylesin,
Bundan sonra yapılacak hiçbirşey malesef rahmetliyi geri getirmeyecek,
Benim federasyonla veya profesyonel bisiklet sporuyla hiç alakam olmamakla birlikte, Bisiklete binmeyi çok seviyorum,
çevreye ve insanlarla birlikte diğer canlılara da zarar vermeden,
sağlığada faydalı en güzel ulaşım aracının kesinlikle bisiklet olduğunu düşünüyorum,
Maalesef yaya geçitlerinde ve kaldırımlarda insanların ezildiği, heryıl binlerce
insanın yaşamını yitirdiği veya sakat kaldığı bir ülkede yaşıyoruz,
25 Yıldır otomobil kullanıyorum, zaman içinde sahip olduğum bilinçle aracımı
insanlara ve diğer canlılara zarar vermeden kullanma gayreti içinde dikkatli
kullanmaya çalışıyorum,
Birçok sürücünün aksine, özellikle trafikte karşılaştığım motorsiklet ve bisikletlileri de yolun sağ banketine yakın gitseler dahi kesinlikle araç sollama kuralları çerçevesinde onları rahatsız etmeden ve güvenliklerini tehlikeye atmayacak şekilde, arkadan gelen araç trafiğinide gözeterek yönlendirmek adına sinyal vererek sol şeritden geçerim,
Ben federasyonun, rahmetlinin eşini istihdam etmekle en azından bir vefa borcu ödeme gayreti içinde olduğunu düşünüyorum açıkçası, Bir yarışa isim verilmesiyle ilgili bir vaadin yerine getirilememesinin, nedenlerini iyi sorgulamadan hemen böyle bir eylem girişimi içinde bulunmak belki de rahmetlinin eşinin güç durumda kalmasına da neden olabilir,
Kusura bakmayın biraz fazla uzattım,
Sonuç olarak bir yarışa Çağatay Kardeşimizin adının verilmesi sadece bisiklet sporuyla profesyonel olarak ilgilenenlerin dikkatini çekebilecek bir olgu,
Önemli olan otomobil ve diğer araç sürücülerinin bilinçlendirilmesi, bunun için çok farklı sosyal proje ve etkinlikler planlanabilir bence,
bu duygu ve düşüncelerle birlikte adımı yukardaki listeye ekledim,
Herkese selam ve saygılarımla.