Scudo Sports

Fat bike'ın ilk karla buluşması

Kaan Türkan

Aktif Üye
Tepki
92
Bisiklet
Mosso
Merhaba 1 yıldır beraber olduğum fat bike ımla ilk defa kara çıkma fırsatımız oldu video yu yılbaşından önceki gün çekmiştim ama anca şimdi atabiliyorum umarım konu kirliliği yapmıyorumdur forumda video paylaşmak için bir bölüm bulamadım

Scudo
Yaklaşık 1 saat önce youtube'da videonuza denk geldim tamda isabet olmuş tamda ben alma arefesinde iken.

fat bike ı türkiyedenmi alıcaksınız ya da aklınızda bi markanınki falan varmı bi arkadaşımda bu yaz carraro nunkini aldıda

Bu bisikleti alan olur mu diyordum alan veya almak isteyen çokmuş şaşırdım.

@kaan t merak ettiğim bi konu var acaba denedinizmi düz yolda zorlanmadan saatte kaç km gidiyorsunuz anlık hızdan bahsetmiyorum ve 1 günde ençok kaç km gittiniz bisikletinizi güle güle kullanın

yaptığım spordan dolayı hızlanmakta çok zorlanmıyorum hatta çoğu kişi inanmıyo bile hızıma ortalama 30-35 km lik hızla uzun süre gidebiliyorum en uzun yaptığım turun toplam kaç km olduğunu bilmiyorum ama rotası şöyle bostancı kadiköy beşiktaş lütfükurdar yokuşu tamamen kendim çıktım beşiktaşdan oradan mecidiyeköy köprü geçişiyle kadiköy bostancı ama yorucu değildi teşekkür ederim

Ortalama 30 km hız yapıyorsunuz bu bisikletle? Bu lastiklerle? Sizler gibi insanlar harcanıyor gerçekten.O bacaklarla kim bilir kaç kez zamana karşı kazanırdınız.Ayrıca videonuz güzel olmuş ama müzikle daha iyi olabilirdi.Just an advice ^-^

ilginç bi bisiklet gerçekten

Markasi modeli nedir bisikletinizin? Videodan pek secemedim. Foto varsa bekleriz

@kaan t
@Uptown Cyclist
Kondisyonunuzu bilmiyorum ama ben 700*28 lastiklerle 30 km ortalama hız yakalayamamış biri olarak o lastiklere sahip herhangi bi bisikletle 30 km "ortalama hız" yapılmasının mümkün olduğuna inanamıyorum açıkçası. En azından benim için hayal bile değil..:D Ancak yine de dediğim gibi kondisyonunuzu bilmiyorum.. Elbette öyle söylüyorsanız öyledir. Sahiden harcanıyorsunuz.

Bahsettiginiz kopru gecisinde o hizi ortalamada tutturuyorsaniz bravo. Millet yolu tikadiginizdan normal hizda gidemedigimiz kopru organizasyonlarinda bu hiz o traktor gibi bisikletle0 super...

yok köprü geçişinde o hızlara çıkamadım sonuçta grup olarak herkez aynı hızlarda ilerliyo o hızlara kalamış pendik arasında giderken ulaşabildim

açıkçası ben 700x23 lastikle saatte 30 km anca gidiyorum sizi tekrardan tebrik ediyorum

hocam ağır değilmi o bisiklet yav :)

@kaan t bu haliyle bile güzel bir video ama bir iki kamera aparatıyla arka tekerden, ön çatandan, göğüs kemerinden ayrı ayrı görüntüler olsa bu kışın en iyi bisiklet videosu olurdun :harika: tebrikler videolarının devamını bekliyoruz.

@kare2emre
çok hazırlıksız çıktım dışarı normalde yanıma aparat alıcaktım ama ilk elime geleni aldım çıktım inşallah bu akşam dendiği gibi yağar da okullar tatil olursa yarın çekmeyi düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: yihehe
@ATALAY16
valla alıştım artık [emoji1]

@barış barış
ilk başlarda bende zorlanıyodum ama artık çok rahat görüyorum o hızları kürek sporuyla ilgileniyorum onunda çok katkısı oldu

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
Geri