Scudo Sports

Fakirlerin sıkça sorduğu soru: Pahalı yol bisikletine binme hissi

Sahip olduğunuz YOL bisikletinin fiyatı hangi aralıkta?

• 0-1000

• 1000-2000

• 2000-3000

• 3000-4000

• 4000-5000

• 5000-6000

• 6000-7000

• 7000-8000

• 8000-9000

• 9000-10000

• 10000-15000

• 15000+...

• Toplam katılım
    532
@Erkin Kalender

"İnsaflı zengin olmaz, insaflı olsa yoksullaşır." demişti Sırrı Süreyya Önder, ne de güzel demişti..

Scudo
@kerem E
Fark ediyor :)
Ucuz olan ağırdır daha bir nazlı ivmelenir, jantlar göbekler yokuşta daha bir zorlar.
Bazen vites geçerken nazlanır geçmez..
Frenleme hissi zayıftır
Psikolojiye hiç girmiyorum..

Ama genel olarak yol bisikleti hafifliği, ataklığı, dropbarı ve geometrisi ile kullanma pozisyonu, sadece pedallama amaçlı yapılmış olması sebepleri ile iyi hissettirir.
İster eski, ister yeni
İster pahalı ister ucuz
Üstündeki ister zengin ister fakir
İster kilolu ister zayıf
İster pro ister acemi

Bin lira altı ile 15bin lira ve üstü nerdeyse aynı gelmiş. Geri kalan ortalarında bir fiyat sergilemiş. Türkiye'nin ekonomik durumunun bir göstergesi şeklinde olmuş.:)

@Decsan Ben his olarak fark etmez dedim.Yoksa ucuz ile pahalı arasında tabi ki fark vardır.:)

• Beğen
Tepkiler: Decsan
Konu başlığındaki "İRONİ"nin algılanmamış ve gerçekten ciddi ciddi fakirlik algısı üzerinden ajitasyon yapıldığını düşünmek istemem doğrusu. Eminim forumun vicdan süzgeci çok daha sık dokunmuştur...

Israrcı bisikletçilere bir öneri: İsterseniz soruyu tersten sorarak kendinize yeni yanıtlar bulmaya çalışın,

"Zenginlerin sıkça sorduğu soru: ucuz yol bisikletine binme hissi"

Nasıl, işiniz kolaylaştı mı? :)

@Punctum

Aslinda sorular sunlarda olabilir:
"Zenginlerin sıkça sorduğu soru: ucuz yol bisikletine binmek zorunda kalirsam"
"Zenginlerin sıkça sorduğu soru: ucuz yol bisikletine binecek kadar yoksullasirsam"
"Zenginlerin sıkça sorduğu soru: ucuz yol bisikletine uzerinde gorulursem"
"Zenginlerin sıkça sorduğu soru: indirimden dandik kiyafetler alacak ve bunlarla gezecek duruma dusersem"

Ve daha benzerleri olmasin sakin altinda yatan kaygi :)

@suat akman
:D kah kah keh

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Durust bir trafik polisini rusvet yemedigi ve insan ayirmadan ceza kestigi icin iran sinirina goreve surgun yolladilar.
Trafikte cok lux bir araci durdurup ehliyet ve ruhsat sorunca arkadaki siyah cam açilir ve ağa kafasini uzatip " sen benim kim oldugumu biliyor musun , ben x x ağayım sen kimsinde bana ehliyet soruyosun polis parcası , sürdürürüm seni !!!!"
Deyince memur gulumser ve der ki "_ Ağa sen etrafina bak bakim burasi neresi? Ben buraya sürgün geldim zaten daha nereye süreceksiniz beni. Kafami bozma lan cikar ehliyeti ruhsati "
Der.
( gercek bir olaydir )

@Erkin Kalender
Malın değil görgüsüzlüğün insanların çenesini yoruyor kaç sayfadır.
@Erkin Kalender
Baba parasıyla övünen bir görgüsüzsün. İstersen babam sağolsun çıkartması yapıştır kadrona tam olsun.
indir.jpg

• Beğen
Tepkiler: EnginK. ve Punctum
Ne çok ucuz ne de çok pahalı bir yol bisikleti aldım, jantlarını ve lastiklerini değiştirdim, şimdi Ultegra donanımlı bisiklet bile benimkinden iyi olamaz bence. En lüks bisiklet altınızdaki bisiklettir.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
@Mustafa Zeybek Hadi hadi ağlama hem fakirsin hem tipsiz bense fit ve zenginim,ayrıca ünlü markaların mağazadaki posterlerine dikkatli bak beni görürsen selfie çekinirsin ;).Git köşede ağla

@Erkin Kalender
:kptmya: söyleyeceğin başka bir şey yoksa engelliyorum. Sonra da köşeye gidip profil fotoğrafına bakıp, iç çekerek ağlayacağım.

Geri