vay be bunuda yaşadık sonunda, türkiye muz cumhuriyeti, çok fazla şey yazılmış hepsini okuyamadım ama her siyasi parti meselesi ortaya çıktığında olayı "siyaset" gibi algılamamak lazım, bu durumda tam da hayatın içinde, siyasetten uzak bi konu, ama adalet kısmına gelince siyasi güçler kullanılarak ört bas edilmiş olduğu, hatta bir yüzsüzlük örneği olarak güvercinin tazminatının istendiği açık, evet bencede forumda siyaset yapılmasın, hiç gereği yok, ama siyasi güçler insanların yaşam haklarını elden almaya başlıyorsa bunun da yanlış olduğunu söyleyebilelim, ki tekrarlanmasın, ki gelecekte kalıcı çözümler bulalım, herkes neyin ne olduğunu biliyor, ben bu konuda bi yorum yapmayacağım, sadece şunu söylemek istiyorum, forumda siyaset yapan kişiler genelde haksız ve adaletsiz tarafa ait hissedenlerin vicdanlarını aklamak adına yaptığı propagandalardır, konu her iktidar'a geldiğinde bunu siyaset gibi algılamamak lazım. yoksa hiçbirşeyden konuşamayan dilsizler gibi birbirimize bakıp oturmaktan başka bişey yapamayız
fotoğraf durumu açıklamaya yeterli olur sanırım, tam tersi durumda bu şahsa arabasıyla çarpan siz olsaydınız başınıza ne gelirdi acaba ?
http://haber.sol.org.tr/sites/default/files/images/2016/09/08/zyz3j0.jpg