Scudo Sports

Eyüp Belediyesi kurban kesim rezaleti

@laka senin dinin sana benim dinim bana. Biz buna birşey demiyoruz. Benim dinimde diğer din mensuplarına hakaret nerde görülmüş söyler misin? İnanmayanlar için ahirette yani siz ölünce bir azap beklediğini söylemekte. Nerde öldürün diyor Allah aşkına.? işte okumayip cahil kaldığınız değil mi böyle sapkın yollara düştüğünüz ah kardeşim ahh.

Scudo
@mehmetsunu

Sağol abi hiç aklıma gelmemişti.

Din ne kadar güzel birşey.. Binlerce yıldır dünya halkları kendi dinlerinin üstünlüğünü kanıtlamak için birbiriyle kavga ediyor, öldürüyor. Sizce gerçekten yaradan böyle bir hata yapmış olabilir mi? Yoksa bu kavramı insanlar mı uydurdu?

@hgercek

Şu onursuz, gurursuz, haysiyetsize de bak sen! Kuteybe denen bir katil, atalarını kesmiş, bu da iyi ki kesti diyor. Karakteri gereği kıvırmaya çok çalışıyor ama helal olsun sunucuya resmen 'kıvırtma, zırlama, direkt cevap ver' diyor.

Neyse anlaşılan o ki milyonlar da bu karakterde oldukları için bu tür sistemler bu günlere gelebilmiş.

Kafa 1: Kuteybe ve ordusu iyi ki atalarımızı kesip kadınlarımızın ırzına geçmiş. Yoksa bugün müslüman olamazdık.

Aynı kafa: Yunan ordusu erkeklerimizi kesip kadınlarımızın ırzına geçecekti. Belki sen yine doğardın ama baban belli olmazdı.

Bu kafaya hastayım işte.

Konu yine bir şikayetle başlamış ve nerelere gelmiş, tebrikler! Kurtlar yeterince dökülmüştür sanırım, konu yoruma kapatılmıştır, iyi forumlar.

Geri