Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Dinlediğim Musa Eroğlu dan telli turnam ın konuyla alakalı bir dizesinde şöyle geçmekte ;

ben yandım eller yanmasın
Bulaşık makine doldur ( aşağıdakiler gibi)
Bulaşık makine boşalt ......(." ".)
Evi süpür (dönüşümlü iş paylaşımı)
Çocukları okuldan al (dönüşümlü)
Çocukları okula götür(dönüşümlü)
Çamaşır as ...(şükür)
Çamaşır topla (artık kurutma var )
Market git (dönüşüm)
Pazara git (dönüşümlü)

Kalan zaman da feragat plus plus ++
Hanım la ilgilen
Çocuklarla ilgilen
Balıklarla ilgilen
Saz la ilgilen
Tespihle ilgilen
Bisikletle ilgilen
Yüzme ile ilgilen
Uyu + işe git + kendinle ilg....

Bide bu hobi topluluğunda istenilen saatte evde olma :D ev olsun ceng meydanı 😇

Masaya yumruğunu koyup peki hanım derim 😄

Vel hasıl ı kelam evlenmeyenn kalmasın
Ben çok mutluyum 😂😅😆😁😄😃😀😥😭

Bunlarda bi gerçek maşaAllah 13 yıl bitti rabbim herkesin gönlüne göre versin kalın sağlıcakla 🙋🏻‍♂️

Scudo
Doğru insanla evet! :) Evlenmek şart diye bir şey yok

İş ve eş seçiminiz çok önemli, mutluluğun anahtarı veya tam tersi :D

O imzanın anahtar olduğuna yemin edebilirim. Ama kapıdan sonra mutlu mu olursun hüsran mı olursun orasına bir şey diyemem 😅

Bir erkek hayatında en az bir kez evlenmeli. Bir erkek hayatından en fazla bir kez evlenmeli.
Aynen ya evlensin olmazsa ömür boyu nafaka ödesin. 😁 @hamlet2006 abi gelme bu tuzaklara dropbarımın üstüne sıra sıra donlarımı asaydımda şu nafakayı vermez olaydım dersin. 🤣

Aynen ya evlensin olmazsa ömür boyu nafaka ödesin. 😁 @hamlet2006 abi gelme bu tuzaklara dropbarımın üstüne sıra sıra donlarımı asaydımda şu nafakayı vermez olaydım dersin. 🤣
Bir buket gül alıyorum. Her zaman güllerden bir tanesini kendime ayırıyorum. Sevgilim, neden bir tanesini kendine ayırıyorsun diye sordu. Bendeki gül solduğunda sendeki gülün de solduğunu anlıyorum ve bir buket daha yolluyorum. Ne kadar romantiğim değil mi? Bu kadar da romantik olmaz olaydım. Güllere harcadığım parayla Trek Madone alırdım.Evlenmeliyim bu sevgililik hali beni batıracak. :krktm: Evlenince maliyetlerim düşer belki🤣

Bir buket gül alıyorum. Her zaman güllerden bir tanesini kendime ayırıyorum. Sevgilim, neden bir tanesini kendine ayırıyorsun diye sordu. Bendeki gül solduğunda sendeki gülün de solduğunu anlıyorum ve bir buket daha yolluyorum. Ne kadar romantiğim değil mi? Bu kadar da romantik olmaz olaydım. Güllere harcadığım parayla Trek Madone alırdım.Evlenmeliyim bu sevgililik hali beni batıracak. :krktm: Evlenince maliyetlerim düşer belki🤣
hımmm evet evet düşüyor, tamam evlen. Ok kim by 😂 😂 😂

Edit: O değilde hanım bir şekilde burayı bulsa ve yazdıklarımı okusa. Boşanma sebebi der dava eder beni hahahaha

Evlenmeli, hayat çabuk akıyor. Hatta çoluk çocuğu da karışmalı bir an evvel. Yanı sıra doğru insan ve doğru zamanda olmalı. Bu işin denklemi iş aş eş şeklinde olmalı..

Evlenmeli, hayat çabuk akıyor. Hatta çoluk çocuğu da karışmalı bir an evvel. Yanı sıra doğru insan ve doğru zamanda olmalı. Bu işin denklemi iş aş eş şeklinde olmalı..
Sorunda burda zaten yoksa bende evlenmek isterim😂 @hamlet2006 abi bilinç altımıza işledin bak 😁 Ekonomik kaygıların olmadığı aylık 15 bin avroo maaşlı bir işim ve akabinde orta hali bir evim olsa neden evlenmim 🙄

Dün akşam saatlerinde benim küçük kızıma bisiklet sürmeyi öğrettim. İlk adımlarda çok korkuyordu. Sonra ben onu tutarak sürdürdüm. Hala korkuyordu ama bir tık azalmıştı. Minik yüzündeki korku ve heyecanı gördüm. İlk elimi bırakmalarımda baba bırakma diyordu. İlk kez düştü. Acıdı yere çarpan dizleri tabi ki. Allahtan zemin aşırı set değildi. Bir basket sahasındaydık. Bir şekilde ikna etmeyi başardım. Yeniden denemelere devam ettik. Canım minik kızım, elimi çektiğim halde kendi başına ilerlemeyi başardı. Bir de frene basmasını söylememe rağmen unutmasaydı :) Çok tatlı ve yavaş bir şekilde sahanın en sonundaki tellere kadar gidip yavaştan tosladı. Hahaha, bana diyor ki, baba frene basmayı unuttum. Sonra yanında koşmalarım, sonrasında artık kendisinin bir ileri hamleyle ilerlemesi derken. Dün akşam bitmeden kendi çabasıyla hareketlenip sürmeyi öğrendi. Saha içerisinde 2 tur bile atabiliyordu artık. Ama son sürüşünde nasıl bağırıyor "BABAAA, ANNEEE bana bakıınnn" Gözlerindeki mutluluğun belirginliği, 2 kere 2'nin 4 olmasından bile daha netti. Bunun bir benzerini ablasında da yaşamıştık. Ama demem o ki:
Sırf bu duyguları yaşamak için bile evlenilir. Geri kalan her şey bu duyguların altında kalır kardeşim. Akşama umarım hava güzel olur. :)

Çocuğun-Evladın, gelişimine şahit olarak desteklemek, bazen yanında, bazen arkasında olmak, onunla sohbet etmek, sorunlarini dinlemek, birey olusunun insasina sahitlik etmek diyeyim kisacasi. . Bu olgunlukta bireyler için müthiş bir duygu ebeveyn olmak ❤️
Bununla beraber; parklarda v oyun alanlarinda gozlemlerim, çocuk v yanindaki ebeveyni, yukarida yazdigim olgunluk v bilinc duzeyindekilerin sayisi maalesef oldukca az!
Hele modern toplumumuz da! Avm lerdeki oyun alanlari (hani su belirli bir ucret karsiligi saatlerce cocuklerin ebeveynleri tarafindan terk edildigi yerler)
Yapamadigi bir seyi basardiginda ki cocugun gozlerindeki o sevinc, kendine olan guven duygusundaki patlama v tam o anda ailesinin sahitligini aramasi!
Bak gordun mu? Yaptim, yapabildim diyen coskuyla ailesini ararken, onlarin magaza vitrin yada cafelerde bu muhtesem ana sahitlik edememeleri. .
Cocugun da o andaki coskusunu huzne terk edisi. .
Daha neler neler. . .

Evlenmek isteyenlere gelsin:
Evlilikte mutlu olmak için çok iyi bir baroudeur olmalısın.Yani çok iyi bir "kaçış uzmanı" diğer bir ifade ile "kaçış sanatçısı." Eğer kaçacağın yeri ve zamanı iyi bilemezsen eşin ve ailesi pelotonu oluşturur ve seni yutar.İyi bir kaçış uzmanı olmak için de kendini geliştirmelisin.Mesela ortalamanın çok üzerinde iyi bir yokuşçu olmalısın ki zorlukları iyi aşabilmelisin.
Yine çok iyi rouleur vasıfların olmalı ki eşin ve onun çektiği pelotondan uzun kilometreler yüksek watt basarak uzaklaşabilmelisin.Yine iyi sprintin olmalı ki son anda patlayıcı özelliklerin ile karmaşadan sıyrılabilmelisin.
Eğer bunları yapmazsan gariban bir "domestik" olursun ve eşin için çalışır durursun

Kesin düşer.

YTD.

Çocuğun-Evladın, gelişimine şahit olarak desteklemek, bazen yanında, bazen arkasında olmak, onunla sohbet etmek, sorunlarini dinlemek, birey olusunun insasina sahitlik etmek diyeyim kisacasi. . Bu olgunlukta bireyler için müthiş bir duygu ebeveyn olmak ❤
Bununla beraber; parklarda v oyun alanlarinda gozlemlerim, çocuk v yanindaki ebeveyni, yukarida yazdigim olgunluk v bilinc duzeyindekilerin sayisi maalesef oldukca az!
Hele modern toplumumuz da! Avm lerdeki oyun alanlari (hani su belirli bir ucret karsiligi saatlerce cocuklerin ebeveynleri tarafindan terk edildigi yerler)
Yapamadigi bir seyi basardiginda ki cocugun gozlerindeki o sevinc, kendine olan guven duygusundaki patlama v tam o anda ailesinin sahitligini aramasi!
Bak gordun mu? Yaptim, yapabildim diyen coskuyla ailesini ararken, onlarin magaza vitrin yada cafelerde bu muhtesem ana sahitlik edememeleri. .
Cocugun da o andaki coskusunu huzne terk edisi. .
Daha neler neler. . .
Byone o çocukluk yılları güzel de büyüdüklerinde de bunlar ancak senin anılarında kalır.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Mutlak surette evlenmeli.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Evlilik yılım itibariyle hepinizden muhtemelen daha tecrubeliyimdir arkadaşlar . Evlenmeli mi diye bir soru soruyarsanız kesinlikle evlenmeyin. Çok iyi anlasiyirum ben bu insanla o olmadan hayatımı geciremem demiyorsaniz kesinlikle evlenmeyin derim. Çocuk oyuncaği değil bu iş. Güzel yönü çocuğunuz olduğunda onları büyütmek ve gelişimlerini izlemek belki ama onlarda gün geliyor uçup gidiyor yuvadan ancak uzaktan seyredersiniz onları da.

Geri