SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.754
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Pinarello
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Gülüyorum çünkü haklı olabilir. Aslında eşine ve ikiniz birlikte baktığı hayata bağlıdır bu görüş.Erkek evlenene kadar yarimdir,
evlendikten sonra,(tamamlanır mi diyeceksiniz? 😏) tamamen bitmiştir. 😵💫Yalansa, yalan deyin..
Gülüyorum çünkü haklı olabilir. Aslında eşine ve ikiniz birlikte baktığı hayata bağlıdır bu görüş.
Abi s. Freud un gercekligini , cem yilmaz espri olarak anlatıyor bize.. "ulan, geldik ,gidiyoruz, şu karıları anlayamadık bee..." 😁
Ctesi-Pazar sabahları uykumdan biraz feragat edip çıkıyorum ben geneldeHiçbir zaman anlayamayacağız. En azından ben anlayamayacağım abi.
Kendime vakit (bisiklet sürmek) ayırmak istediğimde işler karışıyor evde 🥴
eeee kahvaltıya yetişemeyince nasıl olacak win-win ?Ctesi-Pazar sabahları uykumdan biraz feragat edip çıkıyorum ben geneldegünün geri kalanı yetiyor diğer planlar için. Hem trafik az oluyor hem sıcak olmuyor (yaz için) hem de haftasonu başka planlara da vakit kalıyor. win-win
![]()
+1Hiçbir zaman anlayamayacağız. En azından ben anlayamayacağım abi.
Kendime vakit (bisiklet sürmek) ayırmak istediğimde işler karışıyor evde 🥴
+1Ctesi-Pazar sabahları uykumdan biraz feragat edip çıkıyorum ben geneldegünün geri kalanı yetiyor diğer planlar için. Hem trafik az oluyor hem sıcak olmuyor (yaz için) hem de haftasonu başka planlara da vakit kalıyor. win-win
![]()
O oku atma işte atma o oku 😀Kendime vakit (bisiklet sürmek) ayırmak istediğimde işler karışıyor evde 🥴
eeee kahvaltıya yetişemeyince nasıl olacak win-win ?
Olmuyor hocam. Eğer sizde oluyorsa Nazarlardan saklasın Rabbim. MaaşAllah 🧿
Birazdan donumu yıkayacağım. Don yıkayan sultan mı olurmuş.Günümüz Şartların bekarlık gerçektende sultanlık,
İlk başta n'oluyoruz dedim bi an... Sonra yanlışlıkla ingilizce klavye kullandığını anladım.Erkek evlenene kadar yarimdir...
Evet abi makinaya koy ak git yaa 😁Birazdan donumu yıkayacağım. Don yıkayan sultan mı olurmuş.![]()
Psikolojik sınır 30.Otomobillerdeki 100 bin km mantığı gibi düşün. 30 unu geçtiğin an, kaportanın sağlamlığına bakmıyorlar. Bu taklaya kazaya gelmiştir deyip evlenmiyorlar. Sonra mı ne oluyor? Bir apartta, 40 yaşında elinde yıkadığın donunu ikonik yol bisikletinin dropbarına asarak kuruturken, hey gidi hey ben bu hallere düşecek adam mıydım diyerek iç çekiyorsun.Evlenmek ev kurmak büyük masraf o paraya ikonik bisikletler alabilirsin😀. Şaka bi yana hem bence özgürlüğünde kısıtlanıyor illaki ben 35 yaşına kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Hayatımı yaşayım anlayacağın. (18 yaşındayım)
Abi yapma yav üzme bizi 😔 sende çamaşır makinası yok mu yaa 🤣 80 lerden felan bahsediyorsun sanki drop bara donu asmak zor geliyorsa o başka 😂Psikolojik sınır 30.Otomobillerdeki 100 bin km mantığı gibi düşün. 30 unu geçtiğin an, kaportanın sağlamlığına bakmıyorlar. Bu taklaya kazaya gelmiştir deyip evlenmiyorlar. Sonra mı ne oluyor? Bir apartta, 40 yaşında elinde yıkadığın donunu ikonik yol bisikletinin dropbarına asarak kuruturken, hey gidi hey ben bu hallere düşecek adam mıydım diyerek iç çekiyorsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Abi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım yaPsikolojik sınır 30.Otomobillerdeki 100 bin km mantığı gibi düşün. 30 unu geçtiğin an, kaportanın sağlamlığına bakmıyorlar. Bu taklaya kazaya gelmiştir deyip evlenmiyorlar. Sonra mı ne oluyor? Bir apartta, 40 yaşında elinde yıkadığın donunu ikonik yol bisikletinin dropbarına asarak kuruturken, hey gidi hey ben bu hallere düşecek adam mıydım diyerek iç çekiyorsun.
Yatırım tavsiyesi değildir.