Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
Erkek evlenene kadar yarimdir,
evlendikten sonra,(tamamlanır mi diyeceksiniz? 😏) tamamen bitmiştir. 😵‍💫Yalansa, yalan deyin..
Gülüyorum çünkü haklı olabilir. Aslında eşine ve ikiniz birlikte baktığı hayata bağlıdır bu görüş.

Gülüyorum çünkü haklı olabilir. Aslında eşine ve ikiniz birlikte baktığı hayata bağlıdır bu görüş.

Abi s. Freud un gercekligini , cem yilmaz espri olarak anlatıyor bize.. "ulan, geldik ,gidiyoruz, şu karıları anlayamadık bee..." 😁

• Beğen
Tepkiler: karaömeroğlu
Abi s. Freud un gercekligini , cem yilmaz espri olarak anlatıyor bize.. "ulan, geldik ,gidiyoruz, şu karıları anlayamadık bee..." 😁

Hiçbir zaman anlayamayacağız. En azından ben anlayamayacağım abi.
Kendime vakit (bisiklet sürmek) ayırmak istediğimde işler karışıyor evde 🥴

Ctesi-Pazar sabahları uykumdan biraz feragat edip çıkıyorum ben genelde:) günün geri kalanı yetiyor diğer planlar için. Hem trafik az oluyor hem sıcak olmuyor (yaz için) hem de haftasonu başka planlara da vakit kalıyor. win-win :)

Ctesi-Pazar sabahları uykumdan biraz feragat edip çıkıyorum ben genelde:) günün geri kalanı yetiyor diğer planlar için. Hem trafik az oluyor hem sıcak olmuyor (yaz için) hem de haftasonu başka planlara da vakit kalıyor. win-win :)
eeee kahvaltıya yetişemeyince nasıl olacak win-win ?
Olmuyor hocam. Eğer sizde oluyorsa Nazarlardan saklasın Rabbim. MaaşAllah 🧿

+1

+1

O oku atma işte atma o oku 😀

Forumun erkek üyeleri arasındaki en büyük benzerliklerden olabilir bu durum.

eeee kahvaltıya yetişemeyince nasıl olacak win-win ?
Olmuyor hocam. Eğer sizde oluyorsa Nazarlardan saklasın Rabbim. MaaşAllah 🧿

Bizde direk serbest stil dövüş musabakasina dönüyor mesele 😁

Günümüz Şartların bekarlık gerçektende sultanlık, geçen Eylül ayında erkek kardeşim evlendi, o kendine buyruk, efendim, asarım keserim tipinde adam Emir eri gibi geziyor.😁😂 Unutmayın siz kazandım zannetsenizde bu hayatta hep kasa (Kadınlar) kazanır ağa 😂

Evlenmek ev kurmak büyük masraf o paraya ikonik bisikletler alabilirsin😀. Şaka bi yana hem bence özgürlüğünde kısıtlanıyor illaki ben 35 yaşına kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Hayatımı yaşayım anlayacağın. (18 yaşındayım)

Evlenmek ev kurmak büyük masraf o paraya ikonik bisikletler alabilirsin😀. Şaka bi yana hem bence özgürlüğünde kısıtlanıyor illaki ben 35 yaşına kadar evlenmemeyi düşünüyorum. Hayatımı yaşayım anlayacağın. (18 yaşındayım)
Psikolojik sınır 30.Otomobillerdeki 100 bin km mantığı gibi düşün. 30 unu geçtiğin an, kaportanın sağlamlığına bakmıyorlar. Bu taklaya kazaya gelmiştir deyip evlenmiyorlar. Sonra mı ne oluyor? Bir apartta, 40 yaşında elinde yıkadığın donunu ikonik yol bisikletinin dropbarına asarak kuruturken, hey gidi hey ben bu hallere düşecek adam mıydım diyerek iç çekiyorsun. :ckskc:
Yatırım tavsiyesi değildir.

Psikolojik sınır 30.Otomobillerdeki 100 bin km mantığı gibi düşün. 30 unu geçtiğin an, kaportanın sağlamlığına bakmıyorlar. Bu taklaya kazaya gelmiştir deyip evlenmiyorlar. Sonra mı ne oluyor? Bir apartta, 40 yaşında elinde yıkadığın donunu ikonik yol bisikletinin dropbarına asarak kuruturken, hey gidi hey ben bu hallere düşecek adam mıydım diyerek iç çekiyorsun. :ckskc:
Abi yapma yav üzme bizi 😔 sende çamaşır makinası yok mu yaa 🤣 80 lerden felan bahsediyorsun sanki drop bara donu asmak zor geliyorsa o başka 😂

Abi ben 35e gelene kadar belki bazı şeyler değişir o 100bin 150bin olur 😀. 30 çok erken lise bitti 18, üni bitircen 23. Iş buldum bulmadım iyi bi yere girdim duzeni oturttum min25. Bıraksınlar bi 10 yıl kafama göre takılıyim haksızmıyım ya

@hamlet2006 "Don yıkamaktan kurtulayım" diye mi evleneceksin hamlet? Kusura bakma, çok cinsiyetçisin. Ben çalışayım, kadın evde don yıkasın, çocuklara baksın, oh ne ala.

#kadınlardonyıkayıcınızdeğildir
#cinsiyetçihamlet
#erkekhegemonyasınason

Geri