Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
@isosel

İslam peygamberine bu konuda katılamayacağım ne yazık ki. Zira hiçbir erkek, her sabah salatalık suratlı bir kadının yanında uyanmak istemez :)

• Beğen
Tepkiler: everhard
Beklenti ne diye düşünmek lazım. Bir sürü örnekleme açıklama var bu konuda. Bence çok gerekli değilse evlenmeye gerek yok sonra :D

@isosel Sonuçta o manaya gelen bir söz söylemiş öyle değil mi? :)

Kendimizi kandırmayalım. Hiçbir erkek, olağanüstü şartlar söz konusu olmadıkça çirkin bir kadınla evlenmek istemez. Kadında ilk aradığımız şey fiziksel güzelliktir; en azından ortalamanın altına çok düşmemesini talep ederiz, "yüzüne bakılacak gibi olsun, eli yüzü düzgün olsun" diye düşünürüz.

Hani o komedi filmde bir replik vardı; "Tamam ruh güzelliği de önemli. Ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz" :)

• Beğen
Tepkiler: Çağdaş78
Valla konuyu şimdi gördüm. Hiçbir yorumuda okumadım.
Otur oturduğun yerde dertsiz başına dert alma. Sakın!!!

Şu ana kadarki yorumlara ve kendime bakarak, çok olağanüstü bir durum olmadıkça evlenmemeye karar verdim. Zaten yaş da 35'e yaklaşmış, bu saatten sonra evlensen ne olur, evlenmesen ne ...
Ana baba torun mu istermiş, el alem ibne mi dermiş umurumda değil.

@Gökhan Toros
Doğrudur ... Ama evlilik işi çoğu zaman ailenin de bütünüyle işin içinde olduğu bir iş olduğu için, düğünsüz evlilik pek mümkün görünmüyor.

evlenmenin bir görev olduğunu düşünerek hareket etmeyin elalem de baz alınmaz kısmet olursa olur olmassa da önemli değil. tabiki düğün de zorunluluk değil hayat anlayışına göre biri çıkarsa evlenirsin çıkmassa da üzülme .

sene 1973 ,,sahnedeyiz yaş 16,deep purple 'dan smoke on the water 'ı seslendirdim ,kavır çalardık ,uriah heep ,jethro tull,pink floyd ,
seçtiğim yol müzik idi ,yıllarca sahne aldım bir çok yerde çaldım kavır yaptım ,ingilizce bestelerimi norveçte sokaklarda seslendirdim ,william blake 'in şiirlerini besteledim ,,sene 1988 'de üniversiteler arası en iyi solist seçildim ,ödülü izzet öz verdi ilhan irem jüride idi,ve selcuk başar ,gitarist idi kendisi ,
açık hava tiyatrosunda 4 konser ,odtü 'de iki konser ,bir çok kafelerde sahne aldım,yaşantım müzik oldu ,en çok gitar aldım ve de bisiklet,1976 senesinde pejo yol aldım ve sene 2018 ,sekizinci bisiklet ile yola ve yarışlara devam ,
müzisyen adam özgürlüğünü sever bu böyledir,gerçi gerek burda ve de gerekse dışarda olan müzisyenler evlenip çoluk çocuk sahibi olmuşlardır,ölen yavuz çetinin bir oğlu oldu,yavuz ile yıllar önce sahne aldık,bu arada yaşar kurt ilede sahne aldık,
tüm sanatçılar içinde farklı bir konuma sahiptim ,benim ikinci hobim bisiklet olmuştur öyle laftan değil,
bu insanoğlunun en müthiş icadına sahiplenmişimdir,mutluluk hormonu salgılatan tek gerçek bisiklettir,
sanatçıların ikinci bir hobileri yok ise bir boşluk oluşabilir ,bu ülkede kaç adet insan işini severek yapıyor bence az ,o vakit ikinci bir hobi ile streslerini dengeleyecekler yok başkada çözüm,isteyen bisiklete tur amaçlı biner isteyen performans ,,demokrasi vardır herkes hürdür,,

müzik ve bisiklet ile olan evlilik fazla olunca diğer evliliğe vakit kalmadı diyebilirim ,ha çocukmu 7 tane idi sekizinci gıant tcr sl1

30 yaşına kadar hayatını doya doya yaşa.. sonra 35 yaşına kadar bekle.. baktın hala geçmiyor biraz daha bekle.. evlenme isteğin elbet geçecektir :D

@Emrah Özşahin
maden üşengeçsin çocuğunda olmaz. Çocuk olmayacaksa evlenmeninde bi anlamı yok bence gereksiz evlilik keyfini yaşa boşver

@soner kalaycıoğlu
Sanatçı yaratandır.
Bağımlı veya bağımsız olması sanatını bağlamaz.
Ayrıca sanat-çı yanlış bir kullanımdır bence. 1 tek sanat eseri yaratan da yaratmıştır. Ancak yaratmaya devam etmeyebilir. Sanatçı diyince sanki bu bir iş-meslek gibi oluyor.

Geri