Scudo Sports

Evde amatörce bisiklet bakımı

Scudo
Bu wd40 hem yağlama hemde temizlik icinmi yani bunu sıktığımızda başka yağ kullanmaya gerek varmı

Ender abi eline sağlık inşallah bisiklet sevdasından vazgeçmemişsindir.2006 Dan bu yana eminim bir çok kişi verdiğiniz bilgilerden faydalanmıştır .Teşekkür ederim.

çok sağolun

bisikletinizin dış lastik markasını ve modelini verirmisiniz

Selamlar, zincir yağı ile sele borusunu yağlayabilir miyiz?

Guzel yazi olmus, ancak bazi fotolarin linkleri olmus anlasilan; onlari tekrar koyar misiniz?

Zincir yağı ne marka kullanalım peki. Birde yağlama yapmadan önce temizlik solüsyonu. Gaz yağı dediler ama artık gaz yağı bulmak zor

Güzel, sade ve faydalı bir anlatım olmuş Teşekkürler Ender bey. Bende melez bir bisilet oldugu için bunların bakımı malesef biraz daha dikkat istiyor. Ben de siizn gibi kenidm söküp takmayı her şeyini kendim ayarlayabilmeyi sitiyorum. Ancak bu çok kolay değil, mesela akort ayarı gerçekten baş ağrısı yaratacak kadar uğraştıran bir iş. Ya da bizdeki bisikleetlerde büyük göbeği lop diye söküp değştremiyrsunuz teker teker bilyaları yerine oturtmak gerekiyor bakım sırasında. Yine de kendi işini kendin yapabilmek kadar güzel bir şey yok.
Hele oturup keyifle izlemesi yok mu... Babam da dayılarım da böyle becerikli insanlardı bende onlar ve siizn gibi yapabilmek istiyorum inşallah.
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Fotograflar silinmeseydi super olur hala atabilicekseniz cok seviniri m

evim 1+1 oldugundan dolayı mecburen yol bısıkletımı portmantoyu ozel yaptırdık on teker sokulerek oraya koyuyorum her turdan geldıkten sonra mutlaka bisikletimi yıkayarak dolaba koyarım bunun için profosyonel tur ekiplerinin on ve arka tekerı sokerek kullandıgı yılama standına benzer bır stand yapmayı planlıyuorum ayda 1 kere sıte bahcesınde zıncır ruble temızlıgınıde yaparım bunun dısında gunluk turlardan donuste on catal arası kadro kadro altını cok daha kolay temızleyecegım bır aparat olacak bu orjınal aparat bu asagıdakı gıbı bısey bende buna benzer bır sıstem yapılacak1380188620477-1c8lg36zt85ts-700-80.jpg photo-2.jpg SPRINT-ORBEA frok-1295.jpg

20mm x 40mm aleminyum profil kullanıcagım alta ise ufo bacagı koyacadım bide youtube de bir video gordum bu aparatın el yapımını yapmıs arkadas yurt dısında mtb ve yol için onde takma yerlerı var bunu kullanıcam yaparken

buna benzer bır calısma bulamadım formda varsa yonlendırırsenız sevınırım fıkır ve dusuncelerınızı beklıyorum

IMG-20160326-WA0015.jpg IMG-20160326-WA0007.jpg IMG-20160326-WA0012.jpg IMG-20160326-WA0008.jpg IMG-20160326-WA0014.jpg IMG-20160326-WA0010.jpg Elimden geldigince biseyler yapmaya calisiyorum dun buyuk kismi hazirlanfi mat siyaha boyadik yol bisikleti icin hem bakim onarim standi hemde yikama standi olarak kullanacagim tek skinti reactonun arka freni altta oldugu icin biraz sikintili olcak

aşağıdaki gibi bir bakımı bisikletimize yapmalı mıyız? eğer evet ise bunun periyodu ne olmalı? yok artık cancellara derseniz ona da bir sey demem:)

Ender Bey

gerçekten çok faydalı bir konu olmuş. Bakım yapmadan önce
tekrar tekrar okuyacağım

Resimler puf olmuş.

• Beğen
Tepkiler: oys14
Geri