Scudo Sports

Euro: 3.01 - dolar: 2.18

Scudo
Dolar kuru ne güzelmiş ABD ile dost(!)ken.
4 senede paramız uçup gitmiş Yankiler'in elinde.
Vah başganım vah!

Hey gidi heyy, ben açmışım başlığı nerelere gelmiş dolar kuru, olacakları o zamandan haber vermişim bir bakıma. Ebru Gündeş'in çocuğunu da Amerika heder etti nihayetinde.

merline çıkarma yapacaktım az kaldı..

@Serkan Mıstınoğlu abi sen mesajı yazıp grafiği yerleştirene kadar 3.17 oldu :D

diğer yandan bu başlığın açıldığı zamanı hatırlıyorum. zaman ne çabuk geçmiş ve döviz şu anda o zamanki kurlara rahmet okutuyor.

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
3.17 demek iğneden ipliğe zam gelecek demek,1 dolar 5 lira olur ise 5 lira 5 kuruş demek.
dolar her daim dünya parası ,yazgımı bu ?

para önemli değil, en azından bedenimiz henüz tek parça diye şükredelim yarın onun da garantisi yok. yoksa pembe gözlükleri takıp daha kötüsünü bile alkışlarla övme vakti artık herkes için geldi mi?

bize dolarla mal satmak zorunda olanlar düşünsün diye kestirip atamıyorum. zira ilaçların pek çoğu ithal.

2.89 dan dolar aldığım zaman , yapma hocam çok yüksek rakamdan dolar alıyorsunuz derlerdi ..
Bugün ku olaya bakıyorum da . çok yazık .
Ha su da var . euro 3.44 den 3.06 ya kadr indiğini de gördüm ...
Dolar da 3.06 dan 2.73 e indiğini de gördüm .
Dolar Ve euro ile çok ugrasan biriyim .
Bu ara Ellemem dedim ve hala da diyorum .
Dolar ve euro böyle çok yüksekte iken birden çelme Takttıkları anda dolara ve euroya yatırım yapanlar çok inlerler. Bu ınleyen ınleyenler arasinda ben de çok bulundum .
3.36 dan euro aldım ve 2 ay içinde 3.06 oldu ve hayatımın en kötü anları idi.

serkan abi nerde o günler yaw çıldıracağım ya ben askerdeyken altın 74 müydü neydi ya anneme altın al derdim de dinlemezdi beni :D

Basligi görünce aklima 2001 devalüasyonu geldi. Zamanında yolsuzluk diye geciyordu bu olaylar. Simdiki zamanda yolsuzluk kelimesi yerine "caliyor ama calisiyor" deniliyor.

@Auron Sanchez Acı gerçek.Tetiklemiş olabilirsiniz birilerini :islik:

Dolar 3,5lira euroda da 4 lirayı garanti görürüz buraya yazıyorum. Bikaç sene sonra hortlatınca güler eğleniriz ağlancak halimize hadi selamınaleyküm

dolar 3.30 u görmüş bu gece :) çok güzel günler göreceğiz. o zaman euro da 3.6 yı yoklamıştır bir ara.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Kura göre yaşarız bizde 105 setli yol bakıyordum tiagraya düşerim ne yapalım TL sağolsun

merhaba farsça benden sana zarar gelmez manasındaymış diye bir internet yazısında okuduydum. bilenler beni düzeltsin. merhaba Trump biz dostuz bizden sana zarar gelmez. bizim zararımız kendimize, birbirimizi yemekle meşgulüz :)

Geri