Scudo Sports

Eskiyi Getir - Yeniyi Götür Kampanyası 2 !!!

ben ist avrupa yakasından can ya bende bianchi 2007 model var ama sadece ön freni kırık nasıl bi fiyat biçer siniz ona göre bmx için para biriktiricem

Scudo
Delta bisiklete bu kampanyası için teşekkürlerimi bir borç bilirim. Arkadaşlar delta bisiklet eski bisikletlerinizi hiç de azımsanmayacak fiyatlara alıyor. katılmanızı tavsiye ederim.

Delta bisiklete ulaş abiye kampanya için teşekkür ederim, behçet abi yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun görüşmeyeli baya kilo vermişsin abi :) kal saglıcakla...

Bugün Delta'ya gittim. Yol bisikleti alıp kendi bisikletimi vermekti niyetim. Oradaki değerli arkadaş beni yol bisikletinden vazgeçirdi. Beni bilgilendirdi. Gerçekten de aydınlandım, teşekkür ederim. Ancak yalnızca kadrosu ve XT fren vites kolları bile 400'e rahat satılabilecek bisikletime 200 YTL demesi bu kampanyanın zaten anlamlı olmadığını gösterdi bana. Bilginiz olsun. Kron Zeon kadro, LX arka aktarıcı, XT fren vites kolları, scud karbon gidon, gerisini yazmıyorum: 200 YTL

arkadaşlar kampanya bittimi bende iki tane var birisini değiştirebilirim yeni bir bisiklet almak istiyorum

Arkadaşlar kampanya bu ayın sonunda bitiyor

bilginize

Kampanyada son gün bilginize

bittti...hayirli ugurlu olsun

Sinir bozuyor kısmına katılmamak elde değil. Kampanya bitmesin ama şu reklam bitse artık.

@alper_033

@proteo

reklam senin bu mesajından 1 saat önce kalktı arkadaşım.

Anasayfa pop-up reklam uygulaması 7 saniye sonra kendiliğinden kapandığı gibi sadece reklamın üzerindeki "kapat" yazısına tıklamanız sinirlerinizin bozulmasını engelleyebilirdi.

Tüm bunların dışında reklam sponsorlarımız bisikletforumun yayın hayatını sürdürmesine maddi manevi destek oldukları gibi yüzlerce bisikletsever bu reklamları izleyerek fırsatlardan haberdar olmuşlardır.Tıpkı deltanın eskiyi getir yeniyi götür kampanyasında olduğu gibi.

saygılarımla.

Öncelikle forum sorumlusunun eleştirel anlamda dahi olsa yorum yapmış bir üyesine bu şekilde hitap etmesi çok yanlış. Sen hitabınının bir kızgınlığın ifadesini belirtmek adına yazılmış olduğu açıkça ortada. Bu forumda benim gibi yaşını başını almış bir çok üye var karşınızda çocuk yok. Burada yaptığım yorum yanlış bulunuyor ise yorumu siler üyeliği de askıya alırsınız bende bir daha bu siteye uğramazdım.

Fakat burada yaptığım yorum için kızgınlığınız diğer üyelere örnek olsun diyerek ve birde senli benli ve arkadaşımlı bir cevap verildiğini görünce açıkçası şok oldum. Bir çok forum sitesine üyeyim üye olduğum forumlarda üyeler tarafından özellikle reklam panolarının vermiş olduğu rahatsızlıklardan dolayı bir çok eleştirisel yorumlar olur sağolsun forum sorumluları bunu gayet olgunlukla ve üyelerini sözde küçük düşürmeye çalışıcı bir diyologa girmeden cevaplar. Hiç bir forum sorumlusunun üyelerle bu şekilde bir diyolağa girdiğine şahit olmadım.

Fakat diyorsanız ki burası benim forumum istediğimi söyler yazarım. Sizden ricam üyeliğimi bir an önce sonlandırın.

Herkese saygılar...

@Murat REİS

Sana göre yanlış bana göre doğru olabilir.bu reklam uygulamalarında olduğu gibi.

Karşımda madem çocuk yok, profil bilgilerini adam gibi girersin,avatarına resmini koyarsın,nickname yerine ismini yazarsın,yaşını başını öğreniriz.Kaldı ki mesajımda küçük düşürücü bir ifade yok.Orada tamamen reklamla ilgili teknik bilgiyi aktarmaya çalıştım.

Unutmadan, ricanı kırmıyorum,güle güle.

Geri