İlerleyen saatlerde bir daha nete giremeyebilir, buraya yazdıklarınızı göremeyebilirim. Kask için, telden msjla, yahut arayarak ulaşın lütfen..Yarın görüşmek üzere..
Çok teşekkür ederim işlerim dolayısı ile öğleden sonra foruma bakamadım. O yüzden sizin teklifinizi değerlendiremedim. Kaskımı aldım bir terslik olmazsa yarın sabah bende oradayım. Güzel bir gün olacağını düşünüyorum. 8 saat sonra görüşmek dileğiyle
Muhtemelen yazmak için geç kaldım ama... Bu tura katılmayı gerçekten çok isterdim.ama malesef her zamanki gibi h. sonu çalıştığım için katılamıyorum bu güzelim organizasyonlara...
Kadro gayet güzel,orda olmak vardı...size iyi turlar...
Yalnız takılmaya devam...
Yaptıgımız bu mukemmel gezının fotolarını en kısa zamanda hazırlayıp sızlerle paylasıcaz arkadaslar.Bu arada benım davetımı kabul edıp gelen benı kırmayan arkdaslarıma cok tesekkur ederım,dostlugumuz daım olsun
Hıcbır ısı olmayan musaıt olan hatta ve hatta doktorlarda sus gıbı yanlarında bısıkletını gezdıren kadro elınde gezen arkadaslarada bıseyler soyleyecem ama zamanı gelınce
Selam Abı Ben Dun Katıldığım Musaözü Gezisi Sonrası Yorgun Olmam Ve Dershaneyi Asamayacağımdan Dolayı Gelemedım Kusura Bakma , Cok Dogru Soylemışsın Valla : ) Fotografları Merakla Beklıyoruz , Bızı Fazla Meraklandırma = )