Scudo Sports

Eskişehir'li bisiklet severlerin dikkatine.....!

Scudo
@Muhsin Özyiğit

Insallah bulursunuz ama olmazsa bıle gelmenızı ısterım guzel bı paylasım olacak cunku

@Muhsin Özyiğit

Kask bulamassanız buraya mesaj bırakın ben gelirken diğer kaskımı getireyim size... veya tel edin... 05325089222

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@oktay tiryakioğlu

acaba mtb yazsak gondersek yedek mtb nizi de getirmisiniz :D:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Kaskımı da aldım uyuyakalmazsam ordayım :p

@freerider

Ya katılımın cok olması sebebi ile biz kararımızdan caydık semih ve ben yarın ordayız yanlız yol bisikleti ile nasıl olur güzergah kac km arazi ?

@bozuk_para

Inan yıllardır gıderım oralara hıc olcmedım desem yalan olmaz,ama guzergahı sabah anlatırız hepbırlıkte dostum

Kaçırırmıyım Abi böyle bir geziyi :)

@oktay tiryakioğlu

Çok teşekkür ederim işlerim dolayısı ile öğleden sonra foruma bakamadım. O yüzden sizin teklifinizi değerlendiremedim. Kaskımı aldım bir terslik olmazsa yarın sabah bende oradayım. Güzel bir gün olacağını düşünüyorum. 8 saat sonra görüşmek dileğiyle

• Beğen
Herkese şmdiden iyi geziler.Resimleri geziden sonra paylaşırsanız bizde oraları görmüş oluruz.

• Beğen
Muhtemelen yazmak için geç kaldım ama... Bu tura katılmayı gerçekten çok isterdim.ama malesef her zamanki gibi h. sonu çalıştığım için katılamıyorum bu güzelim organizasyonlara...
Kadro gayet güzel,orda olmak vardı...size iyi turlar...:)
Yalnız takılmaya devam...:)

• Beğen
Yaptıgımız bu mukemmel gezının fotolarını en kısa zamanda hazırlayıp sızlerle paylasıcaz arkadaslar.Bu arada benım davetımı kabul edıp gelen benı kırmayan arkdaslarıma cok tesekkur ederım,dostlugumuz daım olsun
Hıcbır ısı olmayan musaıt olan hatta ve hatta doktorlarda sus gıbı yanlarında bısıkletını gezdıren kadro elınde gezen arkadaslarada bıseyler soyleyecem ama zamanı gelınce:cool:

Bizde ev taşıycak zamanı bulduk neyse bir daha ki gezilere inş..

@freerider

Selam Abı Ben Dun Katıldığım Musaözü Gezisi Sonrası Yorgun Olmam Ve Dershaneyi Asamayacağımdan Dolayı Gelemedım Kusura Bakma , Cok Dogru Soylemışsın Valla : ) Fotografları Merakla Beklıyoruz , Bızı Fazla Meraklandırma = )

• Beğen
Geri