Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Merhaba bülent abi inşallah tanışıp pedallaşırız :) Yeşil fosforlu yelekli bir abimiz var delta yeleği :) gözlüklü sanırım, onu eski bisikletim varken hep gorurdum de selam vermezdım oysakı oda forumdanmıs :) gerçi tanışmak iiçin forum farketmez ama :) kazasız pedallar bülent abi

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Sezer Özdemir
O fosforlu yeleklerden hepımızın gıymesı gerekıyor ama malesef ıhmal edıyoruz:eek: neredeyse butun bısıklet kullanıcıları foruma uye her an karsılasabılırsın:) ben kızılcıklıda tadım pastanesı karsı sokagında kuafor huseyındeyım buyur gel tanısalım kahve ıkram edeyım.gorusmek dılegıyle

Mavi Sedona 711 D li Kırmızı eldivenli bir çocuk görürsen bilki o benim Bülent Abi :)

(link) adresınden ulasabılırsın bu magaza vısnelıktedır aradıgın hersey mevcuttur.Takıldıgın bır konu olursada buradan yardımcı olurum sana erhan kardesım:)

Çınar bisiklette yeni BMX jantlar görmüştüm uygun fiyatlı güzel bişeydide , bu işi yapacaksan tam BMX yap borladan bozma hoplama yapma :) İyice araştır parçalarıda öğren sonra al :) Olan sana olur demedi deme :) Bir çınara fiyet bide :)

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
İkiside hopluyor ya sonuçta :D

Evet evimin çarşıda olmasından dolayı bu konuda rahatım ama bir arkadaşımın başına geleni yazarak sizleri bilgilendirmek istedim. Ne kadar merkez olursa olsun ne kadar çok insan geçerse geçsin çekindikleri birşey olmuyor çünkü kaybedecekleri birşey yok. Bilen bilir Picolo pub ın oralarda Dorlion internet kafenin önünden arkadaşımın bisikleti zinciri kesilerek alınmıştır. Gerçekten bir an boş görseler çalıyorlar. Bence kilit işinden vazgeçmeyi tercih ederseniz sizin için daha iyi olur. Çünkü kalabalık filan umurlarında olmuyor

o kadar para biriktir sabret. bogazından kıs . gözün gibi bak. snra gelsın çalsınlar . var mı lan öle bısey... Allah yarattı demem çalanı bulur iliklerine kadar döverim...kafasını koparıp bisikletin arkasına baglar sürüklerim...:D:D:D

ben de çift bisiklet kullanıyorum. zaten yol bisikletiyle şehir içinde pek iyi olmuyor. çocukluğumdan beri kullandığım eski bir mtb var. heryere bırakıyorum. ama kalabalıkta cesaret edemezler demeyin. bir keresinde adalardan çalıyorlardı kilidi asılarak kopartmışlar son anda bir cafenin sahibi bağırınca kaçmışlar. faaller tabiki çingenler:)

Eskişehir' de heryerden çalarlar Kadir. ESPARK' ın önünden kilitli şekilde Babamın yarış bisikletini çaldırdım. Dolayısıyla Ferhat abinin dediği işe yarıyor. Çevreni araştır :) Ben genelde heryerde bırakacak birini buluyorum.

Barış yine saçmalamışsın. Bülent abi bastır. Evet eskişehirde muratoğlu bisiklet var tek gibi burası o yüzden pahalı. :)

Yakın zamanlarda aranıza Cemal Cingi Abimiz de katılmış (29" Giantı olan)Bir dahaki turda kendisine Adana'dan selan söylemisiniz:) Bu da formda ilk selam yollama yazısı oldu sanırım:)

muratoğlu bisiklette istediğini bulabilirsin. (eğer internetten almayı düşünmüyosan tabiiki), satış sonrasında da her türlü yardımı ediyolar sağolsun. ister kendi satmış olsun isterse başka yerden almış ol. servis kısmında yardım çok iyi diyebilirim..

Ben de birçok yeri gezdim Eskişehirde ve en iyi bisikletler Muratoğlunda vardı, 3 tane bisiklet aldım Sezgin abiden almasan bile git bir bak bisikletlere fikir edinirsin en azından.

Cemal Cingi mi !!! doktor olan mı acaba? eğer oysa selamlarımı iletin lütfen. hocamdır kendisi.

Geri