Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@Mustafa Özgür Aslan

Yok dostum ne zahmeti hemen aklıma gelen yerleri yazdım :) Çadır konusunda Bülent daha tecrübeli oda yarın okuyunca yazar zaten gerekenleri...

Evet daha sımdı okudum ve hemen cvp gelsın:)
Eskısehıre en yakın yerlerden bırı kamp yerı olarak eşenkara-kayapınar arası harıka ve sessızdır zaten amacta sehrın kalabalıgından gurultusunden uzaklasmak deılmı zaten.Musaozu gayet uygundur.frehatda zaten onermıs orayı.Bozdag uzerınde yarımca-tandır mevkii fevkalade uygundur kamp alanı olarak.Egerkı kafa dınleyeyım doga ıle kucaklasayım dıyorsanız gokceoren yaylası var ama bunları saydıkca sehırden bıraz uzaklasıyoruz soliim.Nekadar uzaklasırsakta okadar guzellık bızım oluyor.Eger ıstersenız musaıt oldugumuz zaman bulusup daha detaylı bılgı verebılırım.Alternatıfımız saymakla bıtmez bu guzel sehırde....
(Hatta yakınlarda boyle bır kamp nıyetımız var eger ıstersınız bıze katılabılırsınız)

@Bülent ONUTKAN

Haziran'da düşünüyorum daha çok, vakitler denk gelirse seve seve gelirim. Öneriler için de bol bol teşekkürler :)

@Mustafa Özgür Aslan
Eskısehırde yasıyorsanız tanısalım face eklersenız gorusuruz.

Mrb . Eskişehirli bisiklet severler.Ben Berk 1994 eskişehir doğumluyum 4-5 yaşlarımdan beri bisiklete çok büyük bir sevdam var hatta amcamın cenazesine 8 yaşındayken bisikletle giderken araba çarpmıştı ve eski tip metal sivri fren kolu göğsümde sol tarafa girmişti bunu hiç unutmam :) Bu olaydan sonra biraz korkmuştum fakat son 3 aydır bisiklete tekrar sardım.Yeni bir bisiklet aldım hafta içi hergün antrenman yapıyorum ve her haftasonu 50+km lik yollara çıkıyoruz arkadaş gurubumla.Üzüldüğüm bir nokta var eskişehirde birçok bisiklet gurubu var fakat kendi arkadaş çevresiyle takılıyorlar sadece.Umarım bu bisiklet gurupları tek bir çatı altında birleşebilir ve herkesin her etkinlikten v.b şeylerden haberi olabilir.Beni isteyen ekleyebilir hafta sonu gezilerine katılmak isteyenleride beklerim kapımız her zaman açık :)

(link) facebook adresimden veya holyshit@b.com msn adresinden bana ulaşabilirsiniz..İyi akşamlar diliyorum.

Benim bahçelievlerde (esparka yakın sayılır) apartmanda kilitliydi girmişler apartmana kırmışlar kilidi falan ama sonra birisi çıktı galiba kaçmışlar bisikletide atmışlar yere bende kırdıkları kilidi hala tutuyorum olur da yine gelirler dalarım kilitle :D

Bence en mantıklısı binilecek kadar iyi, çalınmayacak kadar kötü bir bisikletinizin olmasıdır.

Bende mevcut boyle bir bisiklet. Geçenlerde bir gece bıraktım çarşıda, anahtarı unutmuşum. Sabah gittim halen orda.

(link)
Bu kilitlerin çapı hakkında pek bi fikrim yok. Fakat videodan gördüğüm kiliti parçalayacak Demir Makasları var.(İnşaatcıyım bu arada), Videodaki makas 0.6 cm çaptaki demirler içindir, ve en ufağı odur diyebiliriz. 2 Cm çaptaki demirleri rahatlıkla kopara bilecek makaslar var. Ki bunların elektriklileride cıktıki zaten o videodakinden 10 tane bağlasanız hepsini iptal etmesi maksimum 50 Saniye.

Biliyorum çok soru sordum ama :) Peki bu kamp alanlarında, şehirden dolmuşla / otobüsle ulaşılabilecek olanları var mı :) Ne kadar felsefesine aykırı olsa da, en azından yakınlarına :)

@Mustafa Özgür Aslan

Estagfurullah ne demek:)
Bu bahsettıgım yerlerden en guzellerıne dolmus ıle gıtmek mumkun daha dogrusu yakınlarından gecıyor sonra orman ıcınden yaya yada bısıklet ıle devam:in:

@Kadir Özen

Mesajınızı yeni gördüm. açıkçası hırsız yeter ki çalmak istesin diye düşünüyorum. çünkü benim de 2 sene önce apartmanın dördüncü katından su borusuna kilitli olan bisikletimi çaldılar. şimdi ise çok dikkat ediyorum. 2 kilit takıyorum paranoyak gibi şehirde ve asla birkaç saat bırakmıyorum.hep gözümün önünde tutuyorum. yoksa bisikletle gitmiyorum gideceğim yere. ya da imkan varsa şehir içi işlerde kullanmak için çalınsa bile üzülmeyeceğiniz bir bisiklet kullanmalı.

Şu tarih itibariyle, Hasan Polatkan Bulvarında yapılan kaladırım çalışmalarının bisiklet yolu ile ilgili olduğunu duydum. Daha sonrasında yapılacak ilk etap da Osmangazi- Anadolu Üniversiteleri arası bisiklet yolu diyorlar.

Ben de bu aralar bisiklet almayı düşünmekteyim. maddi durumumun imkan verdiği ilk fırsatta 2. el veya sıfır bir bisiklet alacağım. 1-2 ay sonra tavsiyelerinizi almak için tekrar buraya yazarım :) anladığım kadarıyla muratoğlu bisiklet iyi bir tercih olacak

@serhat bilici

o 2 kilidin biri sele diğeri bisiklet için mi?

Benim yol bisikleti denemesi için 1-2 saatlik bisiklet kiralamam gerekiyor. Bu konuda faydalanabileceğim bi mekan varmı.

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım. 1977 doğumluyum ankaralı olsamda yaklaşık 9 senedir eş ve iş dolayısı ile Eskişehirdeyim. Henüz bir bisikletim yok ama araştırıyorum. Motosiklet ehliyetinede sahip birisi olarak motor üzerinde geçen 2 sene sonunda motora veda edip bisiklete yöneldik :) eş baskısı ve ölüm korkusu :) Şehir içinde kullanabileceğimiz daha doğrusu küçücük eskişehirde çarşıya gidip arabayı bırakacak bir yer bulamadığımız için bisiklet almak istiyoruz en azından eşimi ve ufak 2 yaşındaki kızımıda arkama alıp evden çarşıya rahatlıkla gidip çarşıda bisikleti uygun bir yere bağlayıp işimizi gördükten sonra tekrar eve dönme amaçlı bir bisiklet arıyorum. Tabiiki zaman zamanda turlara çıkabileceğim bir bisiklet olması en büyük dileğim. Bu doğrultuda daha çok şehir bisikletlerine yöneldim. Bianchi discovery ve Sedona 311 ile salcanonun modellerine baktım ama bu bisikletlerin arkasına eşimin oturması durumunda bizi taşıyıp taşımayacağını merak ediyorum. Uzun yola çıkamayacağız ama çarşıya gidip gelirken sorun yaratır mı ne dersiniz... Herkese selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Geri