Scudo Sports

Eskişehir

@çaylak26

evet bisiklet sürenleri gördüm sanırım sizdiniz selam falan vermiştim ben arabayla geçerken. çok isterim eskişehir bisiklet için çok müsait

Scudo
arkadaşlar dün imzaya gelen bütün arkadaşlarımıza teşşekkür ediyoruz.Eğer izin alabilirsek esnaf sarayının önüne stand kurup imza toplmayı düşünüyoruz bu arada oğuzhan arkadaşımızın upload ettiği dilekçeyi indirip sizlerde birkaç imza toplarsanız çok iyi olur.Özellikle okuyan arkadaşlarımızın imza bulması çok daha kolay

imza kampanyası devam ediyor 2 gün sonra çarşıda imza toplamak için izn almaya çalışıcaz.Sizlerde dilekçenin kopyasını indirerek desteğinizi esirgemeyin.bu arada çarşıdada sürekli gezn birisiyim mor klasik yol bisikleti veya beyaz corratec yol bisikleti kullanan birisi görürseniz o ben olabilirim durdurup imzanızı atabilirsiniz.birdahaki imza günü izin alabilirsek esnaf sarayının öünde olucaz iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
bize destek veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Bu arada ünili arkadaşlarda artık toplamaya başlayabilir ekle sil haftasıda geçti desteğinizi bekliyoruz.mertcan nerelerdesiniz bayadır yoktunuz ortalarda

bu arada daha çok kişiye ulaşmak için facedede grup kuruldu ESKİŞEHİRDE BİSİKLET YOLLARI İSTİYORUZ!! adlı, iyi forumlar

İklim degişikligi artık fazlasıyla hayatımızda,Haziran ayında yaşadıgımız aşırı yagış,sonrasında aşırı sıcak hava dalgası başlıca sinyali.2010'un ilk 6 ayı,yüzyılın en sıcak dönemi oldu.

24 Ekim 2009'da iklim degişikligine karşı dünyada 5000 kentle beraber Ankara sokaklarında pedallar çevrildi.Ozaman iklim degişikligine yol açan karbonmonoksit konsantrasyonu milyonda(ppm)387 parçacıktı.Bugün ise 392 ppm'e çıktıgımızı ögreniyoruz.

350 ppm Ne Demek?
Bilim adamlarının atmosferdeki karbondioksik miktarı için güvenli üst limit olarak tanımladıgı sayı milyonda 350 parçacıktır(ppm=parts per million).An itibarı ile karbondioksitin atmosferdeki miktarı milyonda 392 parçacıga ulaşmış durumdadır!

Bu sene,sadece eylem yapmak yetmez diyenler 10 Ekim 2010'da iş yapmaya başlayacaklar.Artık politikacıları beklemek yerine adımlarımızı atalım diyoruz.Beklemek yerine gösterelim diyoruz.Bizim katkımız öncü olsun diyerek 10-10-10 kampanyasını 10 kentte 350 çagrısına çevirecegiz.

Bizim adımımızda bu sene iklim dostu ve cüzdan dostu bisikleti kent yaşamında göstermek olacak.Mayıs ayında hükümetin imzaladıgı ''İklim Degişikligi Strateji Belgesi (2010-2020)'ye göre ulaşım konusunda kısa vadede 'bisiklet ve yaya ulaşımına imkan veren düzenlemeler özendirilecektir'' deniyor.Yani bisiklet yolları hala gündemde yok!

İşte bu yüzden,artık harekete geç diyerek Ankara,Antalya,Yalova,Denizli,Giresun ve digerleri ile 10.10.10'da 10 kentte bisikletlerimizle 350 çagrısına Eskişehir'deki bisiklet sever dostlarımı davet ediyorum.Ayrıca forumumuzdan haberdar olmayan bisiklete gönül vermiş arkadaşlarımızıda davet edelim katılım sayısı çok önemli unutmayalım,sesimizi duyurmanın tam zamanı diyorum uzun zamandır topladıgımız imzaları bana ulaştırın!
Bu organizasyonu hafife almayın arkadaşlar güzel şehrimizde olmasını istediklerimiz için destek olmanız birlik olmamız gerekiyor.

Perşembe Akşamı Bisikletcileri,Sola'çek,Tüketici Dernekleri Federasyonu gibi bir dizi grup bu etkinlikte yer alıyor.Kurumlar ve gruplar her ne kadar önemli olsada,pek çok birey de bu süreçte aktif yer alıyor!

Bu güzel ve önemli organizasyon için detayları yine buradan paylaşacagım,sevgi ve saygılarımla...!

bülent selam düğün tarıhını özelden beklıyorum bellı olduysa. face e gırmıyorsun bayadır sanırım. ben o gün kutahya ılıcalara gıdıyorum :) gecen hafta inegöl yaptık bu hafta nöbetcıydım bır yere gıdemedım haftayada senın soyledıgın tarıhte ılıca yapacagım kısmetse.Kusura bakma havalarda kötüleşiyor fırsatım varken bır ıkı uzun yol daha yapmak ıstıyorum.Akşam saatlerı olursa yetişirim ama.

bulent hava bozacak gıbı eğer bozarsa emin ol yanındayım.

üniversiteli arkadaşlar dersler gerçek anlamıyla başladı insanlar geldi imza toplama zamanıda bilgilerinize:) bu arada dilekçeyi indirip imza toplayan arkadaşlar gerçekleştirmeye çalıştırdığımız çarşı merkezinde izinli imza gününü beklemeden dilekçeyi teslim etmek isterlerse bana özelden mesaj atsınlar.facedende ekleyebilirsiniz Ali Gülücü iyi forumlar

16.10.2010 Cumartesi akşam 18:00'da başlayacak olan düğünüme tüm bisiklet sever dostlarımı beklerim!(Düğün yemeklidir,aç gelmenizi tavsiye ederim:)))
Yer:Karapınar mh.Şebboy sk. No:13 ESKİŞEHİR
(Kurtuluş ilkögretim okulu 2 üst sokagı)

hayırlı uğurlu olsun dostum allah bır yastıkta kocatsın orada olacağım inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
eskişehir şehiri malesef duyarsız hocam, bunu daha önce de konuştuk, şikayet etmeyi bilen, dır dırı etmeyi bileni ancak birşeyler yapmaya gelince malesef fos olan bir kentiz (bisiklet konusunda).

izmir'deyim eskişehir'de sanırm o tarihte olacağım, görüşmek üzere.

Geri