Scudo Sports

Eskişehir

imza günlerinin hangi saatler içinde olduğu belli oldu 16 ve 17 ekimde saat 11 ile 4 arası iki eylül caddesinde esnaf sarayı önünde bulunucaz hepiniz bekliyorum.Akşam saatlerindede orada olup imza toplamak isterdik çalışanlar için ama bize izin verilen saatler bunlar ve bu saatlerin dışında toplamamız yasak malesef umarım imza atmayı isteyip atamayan kalmaz görüşmek üzere

Scudo
dilekçeyi indiren arkadaşların dikkatine dilekçeleri toplamaya başladım isterseniz 16sı ve 17sinde imza günlerinde getirin dilerseniz daha önce.İmzalar pazartesi günü belediyeye teslim edileceği için toplasak iyi olucak.tatilci26@hotmail.com epostam facedende ekleyebilirsiniz adım Ali Gülücü

Havanın durumuna göre saat 09:30 da Osmangazi Üniversitesi, Shell Benzin istasyonundan start alacağız.

* kask
* eldiven
* yedek iç lastik
* yama takımı

istenen malzemeler olup yolda su yada içeceklerinizi, şekerli ve tuz ihtiyacınız için yiyeceklerinizi almayı unutmayınız.

55 km gidiş ve 55 km dönüş olmak üzere total olarak 110 km yol yapacağız.

dostum benım etkınlığim di bu kımle gıdıyorsun şimdi :)

o tarihte görüşmeyi isterdik fakat yalovadaki yarış sebebiyle görüşemeyiz.başka bir zamana artık :)

Yine iki eylül caddesinde ve doktorlarda bisikletli vatndaşlara oradan bisikletle geçtikleri için ceza kesildi:S umarım kampanyamız başarılı olurda bu saçmalık sona erer haftasonu son imza günlerinde görüşmek üzere.bu arada hala dilekçeyi indirip imzalatma şansınız var pazartesiye kadar imzalar belediyeye teslim edilmeyecek desteğiniz için teşekkürler iyi forumlar(dilekçeler konu içinde mevcuttur oradan indirebilirsiniz)

Bence bisiklet düşmanlığı değil. Millet tramway ile çarşıya insin belediye para kazansın.

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
ama herkes tramvaya binmek zorunda değil bunu belediye anlamak zorunda anlaması için elimizden geleni yapıcaz.bu arada özelden mesaj atmıştım geldi değilmi?

16-17 imza kampanyası var dimi şimdi esnaf sarayının önünde? saat kaçla kaç arası orda olacaksınız? arkadaşımla dilekçeyi göndericemde ona göre ?

normalde 11 ile 16 arası idi ama bizi tekrar arayıp izinin 13.00 ile 16.00 arası olduğu söylendi başka bir etkinlik vardır belki ondandır.ama sonuçta buda yeterli bize.16 VE 17 EKİMDE YANİ YARIN VE ERTESİ GÜN SAAT 13.00 İLE 16.00 ARASI ESNAF SARAYI ÖNÜNDE OLUCAZ.BU ARADA BİZİ TANIMANIZ İÇİN KASKLARIMIZI TAKICAZ BİSİKLETLERİMİZLE ORADA OLUCAZ BİSİKLETLERİMİZ BEYAZ CORRATEC YOL BİSİKLETİ İLE GRİ MTB NONAMED DİR.ZATEN ELLERİMİZDE DİLEKÇELER İLE BELLİ OLURUZ YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
bu akşam temsilcimiz bülenti everdik bir ömür boyu mutluluklar bülent allah bir yastıkda kocatsın.ilk resımler benden :)

(link)

(link)

(link)

dostum sabah 08:30 da mustafa burak ıle facede oturup camdan bakarak karar verecegız yagmur yoksa gıderız.

hocam moral bozmak istemem ama hava sağ gösterip sol vuruyor bugün akşam üstü deli bastırdı. bazlama almaya gitmiştim giderken güneş vardı yanlış hatırlamıyorsam 2-3 dk içinde yağmur başladı. yani sabahki hava akşama olmayabilir

Geri