Scudo Sports

Eskişehir

Hepimiz biliyoruz Eskişehir sözde avrupa kentine çevrilicek dendi ama ne yazıkki avrupa kentinin olmazsa olmazı olan bisiklet ihmal edildi hatta yasaklandı.Birçoğumuz şikayetçiyiz işte bu şikayetlerimizi yazılı olarak ortak bir dilekçe ile büyükşehir belediyesine bildirmek için yarın 4 te adalarda arka bahçe kafe veya sırasındaki diğer kafelerden birinde gönüllü arkadaşlarımız ile bekleyip sizlerden imza toplıyacaz.Ortak dilekçede bisiklet yolları gerektiği ve mevcut bisiklet yollarının iyileştirilmesi gibi konular dışında,kent park,sazova ve regülatör gibi park ve mesire yarlarinde bisikletin yasaklanamsı gibi rahatsız edici konulara değinizez.Vede iki eylül gibi caddelerde bisikletin yasaklanması gibi uygulamalarda şikayetçi olduğumuzu.Konuyu çok geç hebr verdiğimiz için üzgünüz ama 2 hafta kadar devam ediceği için imza toplama organizasyonu bir sorun olucağını düşünmüyorum.Hepinizin katılımlarınızı bekliyoruz ne kadar çok olursak o kadar sesimizi duyururuz.İyi forumlar

Scudo
ben esdak gezilerine fırsat buldukca katılmaya calısıyorum hepsi saygı değer insanlar , geziler oldukca keyifli ve güzel katılmayı düsünenlere tavsiye edebilirim...

Bu arada imza toplayan arkadaşlarımızı tanımanız için bisikletlerine bakmanınz yeterli.Beyaz corratech yol bisikleti sedona 411 yol bisikleti salcano nomane yol bisikleti bu bisikletleri görürseniz biz oradayız demektir.Yolun görünen bir kısmına yerleştirip yanlrında yada hemen karşıdaki kafede bekliyecez sizleri görüşmek üzere;)

• Beğen
Tepkiler: murat yayla
Şimdilik imza toplayarak tepkimizi ve şikayetlerimizi dile getirelim eger yeterli bir destek alınamaz ise birazdaha üst merciilere başvuracagım(sizlerinde destegi ile tabiki)bende yarın yanınızda olacagım!

• Beğen
Tepkiler: kron_xc4000 esk
Eskişehir'de 20 Eylül İtibari ile Saat 16:00 da bisiklet yollarının tadilatı, yeni bisiklet yolları ve belediye ye ait parklara bisiklet ile giriş için imza kampanyası başlatılacaktır, lütfen duyarsız kalmayınız 4 arkadaş bu işi sırtlayıp, ilimiz içerisinde bir kamuoyu oluşturmayı, yetkili kişilerin dikkatini çekmeyi planlamaktayız. Adalar Migros karşısında imzaları toplamaya başlayacağız saat 16:00 dan sonra. Desteklerinizi bekliyoruz . . .

Saat 16'dan sonra imza toplamaya başlayacağız demişsiniz. Dün gece 16.00'da orada olabileceğimi düşünürken bugün işimi bitirip ancak 16.40 gibi gelebildim. Bakındım bakındım kimseyi göremedim oralarda. Devam edecek mi imza toplama süreci?

@Serden Us

16.00-18.00 arası adalardaydık. bir tek benim bisikletim vardı dışarda. görememiş olabilirsin ama sanırım ben seni gördüm:) migros kıyısında bir bisikletli gördüm nasıl olsa bu tarafa da gelir diye bekledim.. gelmedi. sen miydin bilmiyorum.

benimde yardın hastanede randevum var ve bu randevu bel fıtığıyla ilgili benim bisiklet kullanmam bu bel fıtığına bağlı.umarım randevumdan sonra oraya gelcek durumda olurum imzamı atarım arkadaşlar bu iş için görevli olan herkese çok teşekkürler şimdiden...

@oğuzhan kukul

Keşke seslenseydiniz.

@Serden Us

Karşı taraftaydım imkansızdı sesimi duyurmam ayrıca dediğim gibi nasıl olsa buraya da gelir diye bekledim..Neyse birşey kaçmadı zaten devam edecek...

Karşı taraf derken Porsuk'un diğer tarafı mı? Yine aynı yere gelip bakınmayayım. :) Adalar Migros karşısı diyince, hemen önü diye anlamıştım ben.

arkadaşlar bu imzaya forumdan kimse gelmemesine rağmen 50 adet imza topladık.Birkaç gün içinde yine imza toplanıcak bu sefer umarım forumdanda birileri gelir!

Birileri net cevap verebilir mi:

İmza ne zaman toplanıyor? Birkaç gün sonra mı, birkaç gün boyunca mı? 2 hafta devam edecek yazmıştınız, hangisi?
Nerede topluyorsunuz? Hangi kafe önü?

Birazdan gitmem gerekiyor ve cevabı okuduğumda çoktan eve dönmüş olacağım ve bugün de imza işi yatacak.

Not: Daha ilk günden boşuna kızmayın arkadaşlar, son günün gecesi duyurdunuz bunu. Konuyu gören kaç kişi, gelebilen kaç kişi... Bundan sonra gelmeyen olursa, o zaman haklısınız. Beraber kızarız. ;)

Ben 18:45 te geldim kimse yoktu. Ancak çıkabildim işten. Her akşam oradan geçiyorum nasıl olsa mutlaka birileri denk gelir.

keşke bende bi imza atabilsem Ama izmirdeyim Belki hafta sonuna doğru imza yanınıza gelmem söz konusu olursa mutlaka imzamı atıcam :)

Geri