Scudo Sports

Eskişehir

@shadow_biker26

Eskişehir'de ramazan dışında fix olan gezilerimiz pazar günleri ve çarşamba günleri'dir.

Pazar günleri orta ve uzun gezilerimiz oluyor Çarşamba günleri ise kısa geziler yapmaya çalışmaktayız.

Bisikletliler Derneğinin gezilerinde; kask, eldiven, far, iç lastik ve + 18 yaş (18 yaşından küçükler aile fertlerinden biri ile katılabilir) kurallarımız bununmaktadır. Gerekli detaylar bisikletliler derneğinin internet sitesinde ve facebook 'bisikletliler derneği eskişehir temsilciliği' nde yer almaktadır.

Perşembe günleri Bülent Hocanın genelde turu oluyor.

Scudo
konu amacından çok kötü sapmış !!! kardeşim konuralp demekki her takılanı yanımıza almicaz eskiler gibi bundan sonra mecbur git diyecez başka yolu yok yoksa bizim adımız kirleniyor !!! konuda herkez haklı haksız olan yanlış yapanlar onlarda kendilerini çok iyi biliyorlar eee her eline bisiklet alan bisikletciyim diye gelirse başımıza sonucuna katlanmak zorunda kalırız kabul edersek böyle işte ... saygılarmla iyi forumlar :)

Sevgılı arkadaslarım kardeslerım hepınızı sever sayarım ve bugune kadar bırtanenızden bıle en ufak saygısızlık gormedım ama burada okuduklarım benı cok uzdu:(
Bu sehırde herzaman ıstedıgımız arzuladıgımız sey tek yurek olmak ve etrafımıza ornek olmak ınsanlara aferın cocuklar helal olsun sıze dedırtmek!
Ben 33 yasındayım ve ınanın bız doktorlar cad bısıklet ıle gezerken cogunuz okula bıle baslamamıstınız.Taaa ozamanlarda aramızdan bıkac arkadasımız etrafına saygısızca ve emnıyetsız bı sekılde hareketler yapınca bıze takılan lakap ne oldu bılıyormusunuz??? BİSİKLET ÇETESİ :(
Bız bunu duyduktan sonra ınanın o caddeye gırmek ıstemedık hatta o cok sevdıgımız ama etrafa korku salan oraya buraya dalan ınsanları hıce sayan arkadaslarımızı hep engelledık,cunku bız serserı yakıstırmasını hakeden ınsanlar deıldık!Demek ıstedıgım kımsenın sızlere bu tarzda yakıstırmnalar yapmasına ızın vermem ama sızlerde bu konuda bana buraga ferhata yardımcı olun be haftalardır kendımı parcaladım arkadaslar neden gelmıyorsunuz neden bızı yanlız bırakıyorsunuz dıye ama aranızdan bır kısı bıle etkınlıklerımıze gelmedı gelmedıgınız ıcınde bızde kendı tarzımızda surusler yaptık,yazdıgım konulara bakın ıstersenız her defasında dedımkı arkadaslar amacımız yarısmak yada bıryerlere yetısmek deıl yeterkı gelın tanısalım neler yapabılırız bunları paylasalım ornek olalım guzel sehrımıze ve turkıyedekı dıger bısıklet severlere!
Bısıklet uzerınde ısek dedıkkı mutlaka kask kullanalım sırf kask takmamak ıcın ve gereksız bulduklarını soleyen arkadaslarımız oldu,gece surusu yapıyoruz hava kakardıgınde onumuzu goremeyız far kullanalım arkamızdan gelen araclar bızı gorsunler reflektor kullanalım dedık kımse yanasmadı:( hep bahaneler bulundu malesef:( Hepımızın altında mılyarlık bısıkletlerımız var ama bırcogumuzda komık rakamlara alınabılecek kask far feflektor yok sızcede komık deılmı? Once bunları asmamız gerekıyor ve herzaman bırbırımıze olan saygımızı sevgımızı yıtırmeyelım dıyorum,ve herzaman her konuda sızlere yardımcı olacagımada ınanın.Eskısehırı ve sızlerı cok sevıyorum,sevgı ve saygılarımla hoscakalın!

Ozellıkle hareket bısıkletı kullanan kardeslerım arkadaslarım sızlerı gercekten cok taktır edıyorum ve cabalarınızıda gormuyorum sanmayın haklısınız tarzınız hoplamak zıplamak,bunun nekadar eglencelı oldugunu ben cok ıyı bılen bırıyım ama sızden rıcam lutfen sehır ıcınde caddelerde sokaklarda bırazdaha duyarlı olalım yayalara,zaten trafıkte hıce sayılıyoruz bırakında yayalar tarafından bıraz saygı gorelım sızlerle ozel bır gezı yapacaz soz verıyorum o gezıde detaylı olarak planlar yapacaz! Tekrar soz verıyorum guzel bır parkur hazırlayacaz hepbırlıkte:)

Benim amacım bisikletçi olarak bir bütün olmak ama şu an ki şartlarda imkansız görünüyor nedenine gelince
1-Kimsenin kimseye saygısı yok
2-Kim ne konuştuğunu bilmiyor
3-Kimse sözün nereye gideceğini bilmiyor
4-Bazı insanlarda bisikletinin kalitesine göre dostlarını seçiyor
5-Grup olmak birlik olmak yerine benlik duygusu ben bilirim duygusu ön planda
6-Kimse büyüklerinden yakın ilişki içerisinde değil ve onların yanındayken kendini iyi gösterip yapacağını yine saygısızca küstahca yapıyor
Gözlemlediklerim bu kadar arkadaşlar bunlar benim düşüncem yanlışım varsa uyarın söyleyin iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/ata.jpg

* saat 20:30 Eskişehir Tren Garı
* kask, eldiven, farlar gereklidir.
* 18 Yaş altı katılımcılar ailelerinden bir fert ile katılabilirler.
* grup kurallarına kesinlikle uyulacaktır.
* kent turu olarak tasarlanmıştır. M.Kemal Atatürk Caddesi, Çifteler Caddesi, Borsa Caddesi, Büyük Park rotamızdır.
* bayrağımız renklerinde kırmızı, beyaz giyinirsek sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Doğru söylüyosun Bülent abi haklısın :) Ben zaten o caddede sokakta sürmek konusunda diceklerimi sana dedim anlattım görüştüğümüzde birbirimizi anladık :) Gezilerde görüşmek üzere. Konuları daima takip edeceğim. :)
SAYGILAR !

Valla dostum geçen haftalarda yaşanan olay sizler hakkında soru işareti yaratmadı değil ama elbette herkes aynı değildir.

Kendi turlarım için elbette gelebilirsiniz ama benim turlarım da kurallar;

* 18 yaş üzeri. 18 yaş altı katılımcılar velileri ile katılabilirler
* kask, eldiven, (akşam gezileri için far)
* iç lastik.
* grup kurallarına kesinlikle uyumdur.

hatta en son gezimizde bu kurallara uymayan arkadaşlarımızı gruptan ayırmak durumunda kaldık. bu kurallara uyrarsanız her zaman bekleriz.

bununda yanında kendi grubunuz için bir park yada özel bir alan için elbette sizlerle ortaklaşa çalışırım yada çalışırız. Hepimizin ortak noktası bisiklet.

Rotayı biraz daha merkezden geçirmek bisikletliyiz imajı için güzel olur gibime geldi , birde Büyük Parkta çay içilecek hiç bir yer yok

Bu arada bütün milletimizin Zafer Bayramı kutlu olsun ...

@Barış Birlik

M.Kemal ATATÜRK Caddesi, Atatürk Lisesi, Çifteler Caddesi, Borsa Caddesi, Şehirler Arası Terminal Önü (Sivrihisar Caddesi) ve Mutallip Caddesi bence oldukça merkez den geçeceğiz.

Kırmızı ve Beyaz Giyinirseniz Daha'da Anlamlı Olacaktır . . . :)

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
@hakkem

Geçen günlerde ilk kez izmir'e gittim, bisilet konusunda gerçekten örnek sayılabilecek illerden, ama izmir'de ki gruplaşma beni şaşırttı, bir kaç kişi ile konuştum ancak bu gruplaşmanın greup liderlerinden kaynaklandığını söylediler. İzmir'de çok dah güzel şeyler de olabilir ancak bu grupların tekrardan bir araya gelmeleri ile :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Hekimoğlu
selamlar arkadaslar. tartışılan konuyu okudum ve sunu soylemekten kendımı alamıyorum.
muhtemelen aranızda eskısehırde bu ısı en uzun suredır yapanlardanım. ve hep bu amacı gutmustuk arkadaslarımızla, cogalalım, bır araya gelıp kaynasalım.. hep bı patlama oldu, bır suru katılım oldu. bız ınsanları yoldan cevırıyorduk arkadaslar cıddıyım, gelmek ıstermısınız boyle gezılere dıye.sırf bu tıp gezılerı yapmak ısteyen ınsanlar bır arada olsun du amacımız ve hep bı husran oldu bugun tartısılanlar gıbı. ve bız bı cok arkadas cemberın merkezındeyken artık cemberın dısındayız arkadaslar, pek azınızı tanıyorum.kendım ve sectıgım bırkac arkadasımla bınıyorum bısıklete basım agrımıyor. (sakın alınmayın bılınclı aklı basında arkadaslarımı tenzıh edıyorum). ama benım dusuncem su; bu hep sorun olacaktır, duzeltılecek ama tekrar edecektır cunku alttan sureklı kardeslerımız gelıyor, ınsanlar degısıyor.
ıcınızı kararttım belkı ama bunu tecrube ettım ben, saygılar.

Pazar günü Musaözü veya İnönü mü yapsak acaba ?????

@Barış Birlik

ben yapacagım barış faceden takıp et :) bırını bulursam yanında gıderım olmadı tek :)

bülent abiye ferhat abiye ve ibrahim abiye katılıyorum bence iyi bir bisikletci olmak için efendi olmak ve saygılı bir birey olmak gerekir kişinin bisikletinin kalitesi veya performansı onun kişiliğiyle alakalı değildir,çoğu kişi bisikletini iyi kullanıyor iyi bisikleti var ama insanlık olarak 0 ./hareketcilerle ilgilide söylemek istediğim içlerinde kavgacı saygısızlar var ama bu saygısızlar kadarda düzgün ve saygılı olanları var bir kaç kişi yüzünden hareketcilerin saygısız gibi gözükmesi büyük bir şansızlık :) iyi forumlar.

Geri