Scudo Sports

Eskişehir

Sorun çıkmayacak yollar demişken, kızıl inler yolunun dönüşünde karanlık problem yaratabilir. Kasklı bile tehlikeli diye düşünüyorum.
Aydınlatma sisteminide geçen kontrol ettim, belli bi hızdan sonra bi işe yaramıyor. Çok daha kuvvetli birşeyler almam gerek. Sırf bu yüzden gelemiyecem sanırım. Mevcut sistem, koçtaşta satılan 3.5 tl liklerden.

Scudo
Burak abi, Porsuk barajı için ne düşünüyosun. BURSA yoluna göre banketi daha iyi sayılır.

@burak ülsever
Satış hissediyorum biraz :D

arkadasımın bırı bısıkletcı sormus eskısehırde.. çok dıkkatlı olun arkadaslar bısıkletınızı kımseye emanet etmeyın! ben yaklasık 2 ay once bır bısıklet topladım toplayan kısı sagolsun az kalsın kadromdan edecektı benı ve actıgı masraflar cabası.. ve pişkin pişkin hıc sorumlulugu yokmus gıbı davrandı. ben kımsenın ekmegıyle oynamak ıstemem o yuzden ısım vermıyorum burdan ama sözün özü şu ki gidin biraz para harcayın alın anahtardr alet edevattır herneyse kendınız yapın herseyınızı çok zorda kalmadıkca gıtmeyın. hem daha ıyı ogrenırsınız bu işi hem kımseye muhtac olmazsınız. ben shımano gobek anahtarı(o bısıkletcıde olmayan yada kullanmadı bılmıyorum orasını!) aldım ruble anahtarı vs bunlarla ufakufak basladım. sımdı akord u ogrenıyorum :) velhasıl dıkkat edın arkadasım bısııkletınızın basında durun yapılırken!!!! bana soylendıgı gıbı gıt 2 saat sonra gel olur dondugunuzde cızıkler ıcınde bulabılırsınız sıfır kadronuzu :) saygılar

o şahsada burdan ıkı cıft sözum var o kendını bilir: sen bızı hıcbıseyden anlamaz saf köylü sandın ve savusturdun oyle basından ama oyle degıl işte...ben para ıcın kımseyle tartısmaya kavgaya gırmedım gırmemde senınlede gırmedım nıtekım hıc muhatap olmadım ama hakkımıda helal etmıyorum sana bilesin.

murat şu adamı bana özelden yazarmısın merak ettım onemlı bır bılgı benım ıcın gercı ben zaten kımseye bırsey yaptırmıyorum kendım yapıyorum ama olsun belkı lazım olur fılan ogrenmekte fayda var

dikkat edersenız yazıda bırılerı bısey dıyecegı ıcın degıl baska sebeblerden oturu isim yazmadım.

@muratcodek
Dogru olanıda yaptın kardesım olgunlugundan dolayı kutlarım senı,burada ısımlerı yada kısılerı desıfre etmek yanlıs olur!
Kadronun durumunu ılk goren bırı olarak ozamanda ayıplamıstım hatta kınamıstım cok yanlıs bı davranıs sergılemıstı hatırlıyorum.Bu sekılde davranarak etrafındakı butun bısıklet severlerı kendınden uzaklastırdı ama farkında deıl,her gecen gunde kaybedıyor maleseff:(
Saygı ve sevgılerımle...!

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
@kizak

Wayyyy dedel :D
Bu guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım sende yanımızda olsaydın harıka olurdu walla,ama soz gelıp bulacam senı,nuran ablama cok selamlar opuyorum ellerınızden

Bu haftakı bulusmamıza katılacak arkadasların dıkkatıne,gecen hafta yolda rastladıgımız karpuzcuyu katılanlar hatırlayacaktır! Guzel bır karpuz zıyafetı cekmıstık!
Bu haftada agzımızın tadı yerıne gelsın ve bırdaha hıc bozulmasın dıye baklava ıkramım olacak:in:
Bulusma yerı adalar mıgros saat 20:00

bülent ben ayrıldım eskişehirden sen pab lara karpuz baklava olayı yapıyorsun hepsını okuyup lıste yapıyorum toplu yıyecegım senden haberın olsun .ankaradan işi olan eskişehirliler beni bulsun bır 10 gun daha buralardayım.ANKARADAN SELAM HEPİNİZE.

Ferhat Hocam, dün gene senin meslektaşlardan biri geldi kron marka bisikleti varmış, çarşamba gezisi öncesi bize 2. el alet edevat nerden alabilirim diye sordu bende sana yönlendirdim haberin olsun.
Forumdan yada sen izinden döndükten sonra sana ulaşacak.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
bu hafta PAB da olamayacağım, mtb'ciler rahat rahat ilerlesin yollarda, şimdiden iyi gezmeler size :)

Bu akşamki kursum bugünlük erken saate alındı ve bu hafta artık bitiyor. Yalnız geçici bazı sağlık problemlerim var. Gelebilirsem bu akşam gelmek isterim, gelemezsem de en geç haftaya katılmak isterim. Önceden geliyorum demek şart mı yoksa habersiz olarak son dakikada katılabilir miyim?

isteyen gelebilir beyler önceden gelecegım demek de önemlı degıl abartmayın olayı bu kadar buluşulup tanışılınıyor insani ilşkilerin iyi ise hemen samimiyet kuruluyor zaten sonradan telefonlar alınır muhabbetler açılır yoksa arada profosyonel sporcular da gelıyor 20 km lık gezı 25 km ortalama ıle adamlar terlemıyor bile bu kadar kasmayın olayı gelın tanısalım kucucuk eskişehir hepımızın ortak yönu bısıklet sevdası ne kadar cok bırbırımızı tanırsak o kadar guzel ve faydası da , oluyor malzeme bulurken arıyorken bır sey danısacagın zaman falan fılan işte ben yokum 2 hafta daha sonra yanınızdayım herkeze selam bulent boş bırakma bu genclerı :)

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
Geri