bir arkadaş vardı tam 400 istiodu bilal kurnaz satmaktan vaz geçtimi bilmiyorum ona bir sor castello mustang bisikletinide gözlemleme çabalarımız devam etmekte kuyubaşı civarında bakındınmı hç ?
Ben size derdimi anlatayım ben Eskişehden bisiklet almak istiyorum ama bisikleti aldıktan sonra yedek parça sözlü olarakda destek olabilecek bisikletçi arıyorum bildiğiniz veya tanıdığınız işini iyi yapan ve iyi destek veren bir bisikletçi arıyorum adresini detaylı verirseniz sevinirim.
Mehaba Eskişehir. Ben burada doğup büyümüş ve halen burada askeri personel olarak görev yapan ayrıca CORRATEC X-VERT MAYON D marka bisikletini yeni almış birisi olarak aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum.Güzel aktivitelere katılmak sosyal iletişimi artırmak hepimizi mutlu eder.
Garaj veya evde ise eşya gibi bisikleti de kaydettirmek gerekiyormuş. Ve yanlış hatırlamıyorsam bazı şartları var. Forumda sigortalama ile ilgili konular vardı, ayrıntılara ulaşabilirsiniz.
eskişehirde bisiklet alınca 2 yer var biri muratoğlu biri akın bisiklet.parça olarakda çınar bisiklet uygun bence.akın bisiklet kazıkçı ve çok profesyoneller için muratoğlu ise hem yeni başlayanlar için hem profesyoneller için daha uygun bir yer.yedek parça konusundada muratoğlu gayet iyi bir yerdir.hem bisikletleri satıyor hemde servisi gayet iyi bir yer.Adresleri:
çınar bisiklet:hat boyunda
akın bisiklet:savaş caddesi
muratoğlubisiklet:savaş caddesinde akın bisikletin az ilerisinden sağa dönünce
öncelikle ne alacağına iyi karar ver derım bütçenı belırle bu işe ne kadar ayırabılırsın sonrada acele etme derım biraz forumu oku fırsat buldukca hatta fırsat yaratmayada calış öğrenmek ıcın özellikle atölye kısmını iyice oku sonra bısıklet almaya git eger ıyı bırsey almak ıstıyorsan. söylenen yerlerın hepsı ust sevıye bısıklet satan yerler ama anlamadığını görunce hepsinden ya fıyat olarak yada donanım olarak zarar görürsün malesef turkıyedekı esnaf kültürü bu şekilde işliyor anlamadığını hissettikleri an akılları başka seye calısıyor.kısacası ya ıyıce kendın öğren forum bu konuda yeterlı olacaktır yada anlayan bır arkadasın ıle gıt derım olmadı bülent hocam yardımcı olacaktır sana o kım dersen eskişehir bisikletforum temsılcısı vaktım yok derse bana haber ver elımden gelenı yapmaya calısırım.
dostum hosgeldın eger aynı yerde calısıyorsak 4287 telefon numaram konusalım tanısalım ısterım.Bülent hocam ön fara mercek taktım bu perşembe hazırım ona göre
Vaktin varsa 0 almak yerine toplamanızı tavsiye ederim çınar bisikletten parça alıp bir tanıdığınızla toplamak işinizi çok ucuza bitirmenizi sağlar ve istediğiniz gibi bir bisikler alırsınız yok ben uğraşamam derseniz çınar bisikletten fayda gelmez , mecburen biraz parayı basıp muratoğlu yada akın bisikletten alın derim bir sorun çıkarsa iyi ilgilenirler işinizi rahatça halledebilirisiniz yanlız altını tekrar çiziyorum biraz tuzlu olur ama memnun kalırsınız yada mahallenideki bisikletçiyle ahbap olun