Arkadaşlar merhaba. bu hafta sonu eskişehir'de ilk kez düzenlenecek olan bir ralli var. konu hakkında bilgi almak için www.esok.org.tr adresine başvurabilirsiniz. bu etkinliği hem seyretmek hemde bisikletlerimizle bir gezi yapmak için bir organizasyon düzenleyebilir misiniz? özellikle Bülent Onutkan arkadaşımdan rica ediyorum. Pazar günü yapılacak olan özel etapları yerinde seyredip iki farklı sporu bir araya getirmiş oluruz. cevaplarınızı bekliyorum.
saygılarımla.
bazı noktalar yavaslatabılır senı ama toprak yollardan da gececeksın. karadere koyune kadar net asfalt yol. zaten karadereden sonrası da parkur oluyor anladıgım kadarıyla.
selamlar.
daha önce buradan bildirilmemiş bir gezi ekibi de, ESDAK yani eskişehir dağcılık ve doğa sporları klubunun bisiklete meraklı üyelerinin salı akşamları 18:30 shell migros çıkışlı gezisidir. isteyenler kask ve gerekli donanımıyla katılabilir.
ESDAK'ın gezilerini duyduk hatta tanıştığımız dostlarımızda var, içim gidiyor ancak yol bisikleti ile gidebileceğim güzergahlar dan maalesef geçilmiyor, en kısa dönem içerisinde bir mtb ile aranızda olacağım.
ben gecen ay katıldım katılacak arkadaslara şöyle bır tavsıyem var. eger doğa gezısı gezıntı havasında bırseyler yaşamak ıstıyorsanız katılın. terlemem lazım antreman olsun dıyorsanız yanılırsınız. yaş ortalaması yuksek cok sevıyelı bır gurup amaç terlemek degıl gezıntı. hız ortalaması 15 km cıvarı haberınız olsun. herkez yavaş gıtmeyı sevmez soylemek lazım beklentılerınız boşa gıtmesın.