Duruma göre gelmeye çalışacağım bu sefer. Tamamen durmayan ufak bir kanama var ama kısa mesafede sorun çıkarmayacağını zannediyorum. Bu nedenle rotayı öğrensem benim için iyi olacak karar vermek açısından.
Fotoğraf bulunamadı. (Orjinal foto budur, 2816*2112.
Flash patlayınca reflektörler yüzünden sanırım karanlık çıkartmış makina. Burak abinin yeleği ünlü oldu o kadar )
İsmini söylede bilelim ona göre tedbir alalım muratım gerektiği yerdede para tartışmasına gir bence yada bir daha gitmezsin olur biter. bence o insan sana bir defa kazık atar ama bilmezki olay sende bitmez seni kaybetmesi demek eskişehirdeki bisikletseverlere yapılandır kendilerini kendi yaptıklarıyla küçük düşürsünler bakalım müşteri her zaman haklıdır :in: benim mantığım bu
scale 20 den tanıdım ısmını soylememe gerek yok herkes dıkkat etsın benım tel ıstegım bu bısıkletlerını bırakmasınlar.. dedıgın gıbı ben belı 70 80 lıra zarar ettım ama sorun degıl kardesım onun tartısmasına gırmeme gerek yok o kısı hatasın kabul edıp duzeltseydı ben ve cevremı kaybetmeyecektı..esnaflık baska bısey herkes bılemez uygulayamaz anlıycagan.. boskoy gıtsın artık bu mevzuyuda uzatmayalım kapatın gıtsın.
beyler pazar gunu eskişehire gelıyorum iftar sonrası turlayacak daha dogrusu saat 22:00 dan sonra 20km ıla 50 km lık ufak turlar yapacak pedalşörler aranmakta gunlerı sonra konusuruz artık
ohooo nerelerdesın abıcım sen ya bız ne olaylar yasadık bende dıyorum ferhat abı kayıtsız kalmazdı ) neyse hosgeldın yenıden aramıza eger kı bısıkletımle gelırsem gezerız ıyı olur aksmları ..