Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Arkadaşlar forumda baktığım zaman çalıntı haberlerinin bir çoğu eskişehirden.çalınan bisikletin çoğu en az 600 tl alimünyum kadro özel seri bisikletler.bu bisikleti çalan kişi biliniyor aslında.kuyubaşı-şarhöyükte oturan bir çocuk.benim arkadaşım var bu çalan çocuktan bisiklet alıp parçalarını değiştirip satıyor.ben bu çalıntı bisikleti forumda görüyorum ve sahiplerini arıyorum.geçenlerde birisi geri aldı bisikletini.özel seri bisikleti çalınan arkadaşlar bisikletinizi bir yere bırakırken biraz daha dikkat ediniz bisiklet kilidi o kadar kolay açılyıorki inanamazsınız saniyeler sürmüyor.sadece bir tane düz tornavida yetiyor. bisikletiniz çalındığında kuyubaşı-şarhöyük orlara bakmanızı tavsiye ediyorum %80 ordan çıkıyor

Herkese çok teşekür ederim. bisikletin kadrosu boyasız alüminyum, yapışkan izleri belli.

NOT:Eğer bisikletim bulunursa gelebilecek tüm Eskişehirli arkadaşlara herşeyi benden olmak üzere bir mangal partisi sözü veriyorum.

NOT2: Eskişehirde 400tl'ye kadar bisiklet arıyorum, bisikletini satmayı düşünen Eskişehirliler haber verirse sevinirim.

ferhat abi kesinlikle sana katılıyorum uzun yol toplu halde gidildiği zaman gerçeketn güzel oluyorda ekipman eksikliği beni korkutan yol değil en azından bendeki sorun o :(

Nasıl önüne geçilebilir peki bunun? Ne yapılırsa bu çalınmaların önü alınabilir?

@burak ülsever

kent bisikleti dediğin gazelle marka mı? öyle ise pahalı bişey o bisiklet :cool:

Birkaç yıldır Samsunda da sahilde bisikletle devriye gezen polis ekipleri var.
İlk başlarda yadırgansalarda artık herkes alıştı.

@Bülent ONUTKAN

yarın(perşembe) gelmeyi düşünüyorum yanınıza hangi saatlerde uygun olursunuz acaba işinizi bölmek istemem.

Bısıkletınızı kesınlıkle kılıtleyıp bıyerlere bırakmayın,arkadasımın dedıgı gıbı bu kılıtlerın acılması sanıyelık bı olay!
Bınbır emekle aldıgımız bısıkletlerımızı bu capulculara kaptırmayalım mumkun oldugunca tanıdık bır esnafın dukkanına yada onun goz kulak olabılecegı emın yerlere kısa surelı bırakalım.

Ben çarşıda işim olduğunda yürüyerek gidiyorum bisikletimi çarşıya asla bırakmam

Bisikletleri çalan kişi biliniyorsa ve bu kişi sürekli bisiklet çalıp satıyorsa neden polise ihbar edip yakalanmasını (suç üstü olabilir mesela) sağlamıyorsunuz?

hocam zaten suç üstü yapılabilse bisiklet çalınma vakası olmaz çingene sanırım o kişi bide tek kişi deil ufak çocukları yönlendiren birisi sanırım

organize suç örgütü neresinden baksan. birini meydanda dövücen aslında 1 ay hırsızlık olmaz sonra bir tane daha. senede 12 tane dayakla önüne geçebiliriz:d

Geri