Scudo Sports

Eskişehir

İkiye bölündüm valla bi yanım takıl gruba git gez diyor diyer yanım otur evinde gece gece ne işin var yolda diyor :D

Scudo
gittim sağolsun bülent abi bisiklet cahilliğime bakmadan ilgilendi. en kısa zamanda edineceğim bisikletimle aranıza katılacağım.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Ozan Uygan
Ozancım daha bısey yapmadık dur bakalım:)
Hele bı alalım bısıkletını ozaman daha cok ılgılenırız:in:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Uygan
bu arada öm. atamıyorum bir kaç sorum olacak önerdiğin bisiklet hakkında müsait olduğun zaman msn veya facebooktan yazışmak isterim.

eğitimleri ve kıyafetleri de tam olursa bence şehir içinde gayet iyi olacağını tahmin ediyorum. bende dün gördüm 3 adet bisikletli polis ismet inönü tramvat durağının orada. şehir içinde gündüz tramvay yolundan giden polis arabaları yerine bisikletleri görmek şehir için gayet sevindirici bir olay.

henüz bisikletim olmadığı halde gelecektim fakat başka bir işim çıktı. gelecek sefer görüşmek üzere.

size hayırlı yolculuklar bi süre sadece uzun mesafeli turlara cıkıcam kısalarda ii eylenceler...

kızıl inler yapalım bence. yorucu olmaz. dönüşünde fidanlığa gireriz. birşeyler yeriz.

çözümlerden bir tanesi en iyisi ucuz gözden çıkarabileceğiniz bir ikinci bisiklet almak.

ya da biraz paraya kıyıp şu bisiklet kilidini almak.

(link)

belirli şartlara bağlı olmak koşuluyla eğer bisiklet faturanızın fotokopisini ve istenilen belirli evrakları kilidi üreten kryptonite firmasına gönderdiğinizde eğer bir hırsız kilidi kırar ve bisikleti çalarsa £1200'a kadar para alabiliyormuşsunuz.

tabi bu biraz ekstrem bir şey. hem de ağır. taşımak için arka bagajınız olması gerekiyor. gerçi bir tutturacağı var ama her kadroya uymayabiliyor. bana şahsen 150-200 liralık eski model zamanın iyisi böyle peugeot, orjinal bianchi gibi bir ikinci bisiklet almak daha mantıklı geliyor.

[bu arada konu dışı olacak ama. bu gün dedelere (2 tane) istasyonu sordum. gel evlat bizi takip et biz de oraya gidiyoruz dediler. ama ne gidiyorlardı be :)

sağdan soldan buldukları en ufak aralıktan. şahsen ben öyle bir trafikte o şekilde gitmeye cesaret edemezdim. kondisyon da iyi demek ki artık ayaklar yıllarca gide gide alışmış :) bazı gençler gibi trafikte etrafa hava yapacaz diye tehlikeli şekilde de gitmiyorlar. işi biliyor dedeler :D bir ara hatta takip etmekte güçlük çektim diyebilirim.

gene özellikle bazı gençler görünce yarış etmeye çalışıyorlar. çocuğun bir tanesi beni geçecem diye öyle bir hareket yaptı ki az kalsın arabanın önüne atıyordu kendini. bu da bana ders oldu. artık öyle birisi trafiğin yoğun olduğu bir yerde yarış etmek istediğinde mülayim mülayim devam ediyorum :rolleyes: ]

@erdem öncel

zamanın gençleri bakıo sende marka stil bişi var kafadada kask var dioki ben bunu bi geçiyim :D kilit gerçekten iyimiş bence sağlam bisikletlere değer çalınma garantisi olayı gerçekse çok iyi bence at sırt çantasına gez :D

bencede beşik deresine gidelim oratalama bir mesafede fakat braz erken çıkmakta yarar olucaktır sanırım

bülent abi haklı şehiriçi gezinin pek bir anlamı yok.kızılinler felan artık baymadımı arkadaşalr şehiriçi çay içmeler felan amaç bisiklet binmekse şehiriçi çay bahçelerine gitmek saçma biraz.ayrıca geizlerde oldukça yavaş gidiliyor mollar veriliyor sık sık korkunuz olmasın.tabi şehiriçi gezilerde lazım trafikte olduğumuzu göstermek için ama çarşamba günleri burak abi yapıyor zaten o işi.bu arada bende hem staja hemde işe gittiğimden dolyaı gezilere katılamıyorum 2 hafta sonra katılıcam umarım.burak abi bu pazarki geziyi düzenlemeseydin sana başka bir teklifim vardı sen biliyorsundur.planımı gerçekleştiremezsem senin geziye katılırım büyük ihtimalle.

gezilere onlarıda çağıralım bu şekilde arabların kamyonların tacizlerinden korunuruz:)

Geri