çözümlerden bir tanesi en iyisi ucuz gözden çıkarabileceğiniz bir ikinci bisiklet almak.
ya da biraz paraya kıyıp şu bisiklet kilidini almak.
(link)
belirli şartlara bağlı olmak koşuluyla eğer bisiklet faturanızın fotokopisini ve istenilen belirli evrakları kilidi üreten kryptonite firmasına gönderdiğinizde eğer bir hırsız kilidi kırar ve bisikleti çalarsa £1200'a kadar para alabiliyormuşsunuz.
tabi bu biraz ekstrem bir şey. hem de ağır. taşımak için arka bagajınız olması gerekiyor. gerçi bir tutturacağı var ama her kadroya uymayabiliyor. bana şahsen 150-200 liralık eski model zamanın iyisi böyle peugeot, orjinal bianchi gibi bir ikinci bisiklet almak daha mantıklı geliyor.
[bu arada konu dışı olacak ama. bu gün dedelere (2 tane) istasyonu sordum. gel evlat bizi takip et biz de oraya gidiyoruz dediler. ama ne gidiyorlardı be
sağdan soldan buldukları en ufak aralıktan. şahsen ben öyle bir trafikte o şekilde gitmeye cesaret edemezdim. kondisyon da iyi demek ki artık ayaklar yıllarca gide gide alışmış

bazı gençler gibi trafikte etrafa hava yapacaz diye tehlikeli şekilde de gitmiyorlar. işi biliyor dedeler

bir ara hatta takip etmekte güçlük çektim diyebilirim.
gene özellikle bazı gençler görünce yarış etmeye çalışıyorlar. çocuğun bir tanesi beni geçecem diye öyle bir hareket yaptı ki az kalsın arabanın önüne atıyordu kendini. bu da bana ders oldu. artık öyle birisi trafiğin yoğun olduğu bir yerde yarış etmek istediğinde mülayim mülayim devam ediyorum :rolleyes: ]