Scudo Sports

Eskişehir

Uzun bir süredir Eskişehirde PAB etkinliği yapılmıyor ...

Scudo
@Bülent ONUTKAN

Bülent hafta sonu durumları nasıl? çalışmaya devammı yoksa hafta sonlarıda organizasyon var mı? Havalar iyileşince baharın tadını çıkartacak bir hafta sonu etkinliği yapar mıyız?

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Muhsin Özyiğit

Dostum hafta sonları % 90 calısıyorum arada bır kacamak yapabılıyorum ama musaıt oldugum surece etkınlık yapacagız ve sana kesınlıkle ozel olarak haber verecem ozlettın ıyıce kendını...

yaz geliyo, uzun mesafe yüksek tempo antrenman yapıcak yol arkadaşımı şimdiden arama zamanım geldi sanırım:)

Ben necati 1990 doğumluyum, triathlonla uğraşıyorum. Doğma büyüme eskişehirliyim, fakat okumak için ıspartadayız:) Herkese merhabalar

Merhaba necati,aramıza hoşgeldin hemşerim:)
Eskısehırde oldugun surece sana antrenmanlarda eslık edecek pırlanta gıbı arkadaslarımız kardeslerımız var,sen yeterkı ıste.Branslarımız farklı olmasaydı bende eslık ederdım ama zevkler farklı olunca :)
Ama tabıkıde bu geldıgınde tanısmayacagımız bırlıkte pedallamayacagımız anlamına gelmez herzaman yanımızda yerın hazır:in:
Sevgı ve saygılarımla.....

@Bülent ONUTKAN

hoşbulduk bülent abi. yaptığınız uzun haftasonu gezilerinde bende aranızda bulunmak isterim. ben yazları hergün seyitgazi, musaözü, bozüyük, söğüt, mahmudiye antrenmanları yapıyorum. sizinde uygun olduğunuz zamanlarda hep beraber pedallamak isterim;)

@Necati Durmaz

Geçen hafta Bozüyükteydik bu hafta Söğüte gittik şimdi girdim eve bende :) resimleri yükliyeceğim bir iki saate. bugün itibariyle geçen sene kurduğum Eskişehir bisiklet grubunu kapatıyorum ama facebookdan kendi profilimden(Ferhat Köse) adına sevdiğim kardeşlerimle arkadaşlarımla uzun turlara başlıyacağım Mayısın ilk haftası 150 km den az olmayacak turlar bunlar.Eskişehire geldiğin zaman mesaj atarsan yada faceden eklersen beni sanada haber verebilirim. senin hızına yetişebilirmiyiz bilemiyorum ama eşlik etmeye çalışırız.

@Mustafa Özgür Aslan

kamp alanı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz anlayamadım ama çadır kurup geceleyecek çok yer mevcut şehirin 10-25 km çevrelerinde ama bu mevsimde kimse tavsiye etmez Eskişehir geceleri çok ayaz olur hazirana kadar beklemenizi öneririm.

@Mustafa Özgür Aslan
Burada cok guzel kamp alanları mevcut ama mayıstan sonra guzel olur.Bızım devamlı gıttıgımız guzel mekanlar var doga ıle ıcıce bulabılırsem buradan fotografları paylasırım.Secımı sız yaparsınız bende yolu tarıf ederım eger gıdeceksenız tabıkı :)

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum.Biz eskişehirde arkadaş gurubumuz olarak bisiklet grubu kurmaya karar verdik.Kurmaktan ziyade her hafta sonu şaşmadan sabahtan buluşup geziler yapıyoruz.Her hafta sonu başka biryere gidiyoruz.Şimdi 7-8 kişi kadarız.Amacımız gurubu yaygınlaştırıp daha kalabalık şekilde geziler düzenlemek , bisiklet sevgisini başkalarınada kazandırmak.
Yaptığımız ve yapacağımız gezileri takip etmek isterseniz Facebook Grubumuz : (link)
Facebook hesabım : (link)

• Beğen
Tepkiler: Turgay Ak
Arkadaşlar ben Serdar, bende aranızdayım sizin kadar aktif olarak bisiklet kullanamıyorum ama mekanikten ve yedek parçadan biraz anlarım pazardan pazarada çıkabiliyorum umarım burdaki arkadaşlar sayesinde daha fazla aktifleşebilirim.

Bülent abiyle ve Ferhat abiyle zaten tanışıyoruz diğerleriylede kısa sürede tanışırız inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Saol abi çekincelerimi biliyosun o nedenle bu zamana kadar aranıza katılamamıştım ama özelden herkese imkan dahilinde yardımcı olurum.

@ferhat köse

@Bülent ONUTKAN

Evet arkadaşlar, çadır kurmalık yerler :) Musaözü taraflarında varmış diye duydum ama daha merkezi bir yer var mı, onu öğrenmek istedim. Eskişehirliyim zaten :)

@Bülent ONUTKAN Çok memnun olurum inanın :)

@Mustafa Özgür Aslan

Muzaözü zaten şehire kısa yoldan giderseniz 20 km ve rampası yok. yani 45 dakikada cok rahat gidilir.daha yakın fidanlık piknik yeri var ama çadır kurdururlarmı bilemiyorum.Bozdağ eteklerinde çadır kuracak çok güzel yerler var ama hava durumu malum.Bozdağın zirvesine çıkarsanız TRT vericisinin bahçesinin kenarlarına kurduruyorlar.Hem böylece çok güzel bir eskişehir manzarası ve hemen yakınınızda acil durum için bir kaç kişi olabiliyor.TRT vericisinde çalışan abilerimizi tanıdık orayı seçerseniz tanıştırabilirim de :).DAha yakın sarısungur yapay sulama göleti var orası şehire en yakın nokta sayılır çadır kuran görmedim ama birşey diyeceklerini zannetmiyorum.Bunlar aklıma ilk gelen yerler ama başka yer istiyorum derseniz yine araştırabilirim sizin için.

Geri