Scudo Sports

Eskişehir

@çaylak26

Ali dostum kusura bakma çalışmaya başladığım için gelemedim, mesajına cevapta yazamadım. Eskurye'de başladım. Bilgi İşlem saat 8 den 20'e kadar full çalışıyorum, kaçamadım, yarın geleceğim . . .

Scudo
Arkadaşlar belki haberlerde duymuş ya da okumuşsunuzdur. Tramvay hattı boyunca durup mal indirip bindiren araçlara (belli saatler arası hariç) UKOME tarafından yasak getirilmişti ve açılan dava sonucunda bu yasak durduruldu. Mahkeme henüz sonuçlanmadı tabi ama şimdilik durduruldu. Yasak iptal de edilebilir, devam da ettirilebilir. İptal edilirse, büyükşehir belediyesi temyize gidecekmiş ama ne sonuç çıkar bilemiyoruz tabi ki.

Bisiklet için de böyle birşeye kalkışmayı düşünsek... Sizce oluru var mıdır, sonuç alabilir miyiz? Bu tip yasal konularda bir bildiği olan var mı aramızda?

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
Mutluluklar dilerim.

evet arkadaşlar kulağa mantıklı geliyor bu konularda bilgisi olan yada olan birini tanıyanlar ulaşsınlar bize

• Beğen
Tepkiler: S26
Bu arada İmza kampanyası bitmiştir hepinize desteğiniz için teşekkür ederim.İmzalar indirdikleri dilekçeleri getiricek birkaç kişi daha olduğundan salı günü verilecektir.Kampanyanın sonucu ve büyükşehir belediyesinin verdiği yanıtı olduğu gibi yayınlıyıcam umarım kampanyamız başarılı olur görüşmek üzere;) (dilekçe indiripde getirmeyen arkadaşlar lütfen en kısa sürede bana ulaşın)

Bu arada olağanüstü yardımlarından dolayı CURSE ONUR BUDAK,TUNÇ BAYRAK VE EMRE KIZILTANA, özel olarak teşekkür ederim özellik onur topladığı büyük sayıdaki imzalar ile en büyük desteği vermiştir

evet arkadaşlar merak edilen sayıyı açıklıyorum çalışmalarımız sonucu toplanan imza sayısı 727 sayı sabittir.Belediyenin cevabı geldiğinde buradan haberdar edicem sizleri.Umarım belediyede bu çalışmamızın değerini anlar ve bu şehirde bisikletlilerin büyük sorunları olduğunu kavrar.İyi forumlar

herkese selamlar.eskişehirde yarın hava açık görünüyor 17-18 derece civarlarında. yok mu bi gezi düzenleyen???

@abdullah gökduru
FAcebook sayfası
(link)
35-40 km bir iki rampa dışında çok zorlamaz diye düşünüyorum

Kampanyanın sonucu ne zaman belli olucak diye merak eden arkadaşlar bir ay içinde belediyeden tarafıma yazılı cavap gelicek(belediye en azından böyle dedi)cevap geldiğinde direk buradan olduğu gibi yayınlıyıcam.Görüşmek üzere herkese iyi forumlar;)

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona ve S26
@çaylak26

Seçimlere yaklaştığımız için bende bir ümitsizlik var çözüm konusunda. Geçen sefer şehir merkezine(!) bisiklet yolu için söz veren belediye, seçim sonrası çoğu yola yasak getirdi. Yani verilecek cevap bizi tatmin edebilir ancak sonrası için ümitli değilim. Umarım yanılan taraf ben olurum.

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
Uzun zamandır foruma bakamıyordum kusura bakmayın dostlarım.Çok teşekkür ederim ferhatcım ellerine ayaklarına saglık!

@Bülent ONUTKAN

ne demek dostum sen yoksan ben yanındayım her konuda destekçinim merak etme bende :)

Merhaba arkadaşlar cumhuriyet bayramı yaklaştı bildiğniz gibi.Bütün türkiyede yürüyüşler felan düzenlenicek bizde Cumhuriyete olan saygımzı bisikletlerimizle gösterelim isterseniz.29 ekim cuma günü gezi düzenliyicem gezi merkezden başlayıp kent ormanada biticek neden bu kadar kısa oluyor derseniz geziye ünilerdende insanların katılamsını bekliyorum onlar bizim gibi uzun kilometreler alışık olmadığı için kısa bir tur düzenledim.Amaç Cumhuriyet bayramımızı kutlamak yeni insanlarla tanışmak ve bisikletin sosyal tarafını şehrimizde güçlendirmektir.Kent ormanda küçük bir piknikte yapılacaktır.Aynı etkinliği Eskişehirde bisiklet yolları istiyoruz adlı face sayfamdada paylaştım oaradanda inceleyebilirsiniz.(Bu arada gezi güvenlik nedeniyle +18 dir)

Geri