Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
Kızılinlere gidebilirsiniz akşam için

Dışarısı 40 derece bence oturun evde ne gerek var bu sıcakta kasmaya. Hem bu sıcakta insanın kendini yorması sağlık açısındanda tehlikeli.

@biri

saat 20:00 den sonra güzel oluyor hava, özellikle kızılinler'e giderken karşıdan geliyor rüzgar ancak dönerken rüzgarı arkana alıp daha rahat geliyorsun

perşembe günü 4 kişi seyit gazi tarafındaydık saat 9 dan sonra bisikletle durunca üşümeye başlıyosun.

Merhaba arkadaşlar, 2 yıldır eskişehirde öğrenciyim.Böyle bir olayın eskişehir gibi bir şehirde olabileceğine ihtimal vermiyordum.Ancak 31.07.2010 tarihinde akşam 19:00 ile 21:00 saatleri arasında çarşıdaki arkadaşlarıma gitmiştim apartmandaki merdiven korkuluklarına kilitledim bisikleti.Apartmanın kapısından içeri bakılınca gözüküyordu.Öner spot'un arkasındaki sokakta apartman.İşi olmayanın uğramayacağı bir sokak burası çünkü hiç bişey yok o sokakta.Ama gel gelelim burada da çalıyorlarmış işte.
Bisiklet ümit marka 26" evolution model füme-gri bir bisiklet.sele borusuna takılı stop lambası, tekerlere takılı reflektörler ve kadroya monteli kilit yuvası haricinde ekstra hiç bir parçası yok.
Böyle bir bisiklet ile ilgili ilana veya kendisine rastlarsanız bana ulaşmanızı rica ediyorum.Zira bisikletin maddi değerinden çok manevi değeri büyük benim için.Bulunamazsa da canınız sağolsun...

Oğuz Gençer
05363842008
oguzgencer1@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.oyuncax.com/images/products/01/46/76/14676_buyuk_zoom.jpg&imgrefurl=http://www.oyuncax.com/pinfo.asp%3Fpid%3D14676&usg=__V1RbGxFV_zuuHkNIkMH71D0iV1U=&h=383&w=600&sz=158&hl=tr&start=0&tbnid=clpd02WUsHn7ZM:&tbnh=124&tbnw=195&prev=/images%3Fq%3D%25C3%25BCmit%2Bevolution%2B26%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26biw%3D1419%26bih%3D755%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=441&vpy=89&dur=6063&hovh=179&hovw=281&tx=171&ty=117&ei=YA5WTMH9IovqOKj3qKEO&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:2,s:0

bisikletin resmi bu ancak sele ve aynakol siyah renk

evet arkadaslar bulent abi,ferhat abi.. oğuz benım arkadasım buraya yazmasını da ben onerdım kendısıne,ben suan orda degılım ama sızler gozlerınız acık olsun bı zahmet..kaydedın oguzun numarayı yada bana ulasın gorursenız.. bısıklete yenı baslayan kardesımız kı zorlukla aldı onuda sımdı bısıkletsız.. yardımcı olalım eskısehır kucuk yer bu adam ıllakı yıne bınecek bu bısıklete..

@Oğuzhan Arslan

evet arkadaslar hepımızın temennısı o yonde ama sadece ferhat abıyle bulent abıye degıl lafım buraya gıren herkes llutfen lınke tıklayıp bakıversın resme eskısehırde gordugunuz anda haber verın yada farkettırmeden takıp edın bıldırın bıze,sizinde basınıza gelebılır bu serefsızlerden cok var eskısehırde..

• Beğen
Tepkiler: oğuz gençer
Bu Bisikletten Çok Var Eskişehirde . Ayrıcalıklı Olarak Sadece Sele ve Aynakol Mu Siyah ? Yada Kadro Numarasını Bılıyor Muyuz ?

Oncelıkle cok gecmıs olsun dıyorum magdur kardesımıze ve muratında dedıgı gıbı bugun onun basına gelen yarın bızımde basımıza gelebılır.Bırlık olalım ve bulalım su bısıkletı fakat kadro numarasını ogrenmemız lazım en azından buldugumda yapısayım oracıkta,agzını burnunu dagıtayım serefsızın!

• Beğen
Tepkiler: oğuz gençer
ben oğuza sorayım hemen faturası duruyodur mutlaka sıfır aldı ve faturada yazması gerek..

arkadaşlar öncelikle murat'a ve ilgilenen herkese tşk ediyorum.
Seri numarası: 9C08J00418
Bisikleti evkurdan almıştım sözleşme bende ancak ödemeyi istanbuldan ailem yaptığından fatura onlarda sanırım yarın öğrenip onlardan faks isterim olmadı buradaki evkura gidip bir örneğini çıkartırım.
Bisikletin gerçekten orjinalinden ayırt edici bir özelliği yok sele,aynakol ve kadrodaki kilit yuvası dışında ve o kilit yuvasının üzerinde emrah bisikletin etiketi var(tabi eğer çıkartmamışsa).
Eğer gören bulan biri olursa bisikletin seri numarası emrah bisiklette de var.Mamure durağıyla opera durağı arasında cadde üstünde dükkan.Bisikletin teknik servisi orası ve beni tanıyor.Bisikleti o civarda gören biri olursa oraya da ulaşabilir.

Bu arada yanlış kişi midir bilmiyorum günahını da almak istemem ama dün arkadaşlarla çarşıda dolaşıyorduk.Adalar ile çarşı durağının arasındaki aile çay bahçesinin önünden geçerken aynı bisiklete binen bir gence rastladım bi an şaşırdım peşinden koşmaya başladım ama kalabalıkta birden kayboldu yetişemedim birkaç saat daha bekledim o civarda ama geçmei birdaha.17 18 yaşlarında beyaz genç biriydi.

(link)

Arkadaşlar şu ilana bir bakmanızı istiyorum.benim bisiklet çalındıktan sonraki gün verilmiş ilan ve numara var.Ben msj attım ama birkaç kişi daha ilgilenirse daha iyi olacak gibi...benimki olmasa da çalıntı olma ihtimali olabilir..Ümit marka temiz bir bisiklet diyor.Acil ve peşin paraya satıyormuş kişi.Yardımlarınız için şimdiden tşkler...

Saat 20:00 de Vilayet Meydanında toparlanıp Saat 20:!5 gibi hareket edeceğiz.
Malum olan, kask, eldiven, iç lastik, far ve reflektörlü yeleklerinizi unutmayın. Bu arada derneğimizin yeleklerinden almak isteyen arkadaşlarımız yarın bana adlarını ve 10 tl olan yelek bedelini getirirler ise perşembe günü sipariş geçelim.
Rota konusunda toparlandıktan sonra karar verilecektir.

Şimdiden iyi eğlenceler olsun.

http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/eskisehir.jpg

Günahını almak istemem ama ilandakine insan "bu mu acaba" demeden edemiyor. Resim falan da koymamış zaten.

Geri