Scudo Sports

Eskişehir

Pazar Günü Saat 09:15'te Eskişehir Tren Garından Hareket

Kask, Eldiven, Yedek İç lastik, Pompa vs gerekli alet edevat ve bol sıvı almanız tavsiye olunur.

Toplamda gidiş ve geliş 82,83 km'dir.

18 yaş sınırımız vardır ancak ebebeğinler isterlerse bir yazı ve evlatlarını kendileri getirmek kaydı ile çocuklarını bize teslim edebilirler. kasksız olan arkadaşlar kesinlikle gruba dahil edilmeyeceklerdir.

Scudo
Merhaba arkadaşlar!

Ben Bülent ONUTKAN,forumdaki eski nick'im freerider!

1977 eskişehir dogumluyum ve bisiklet sevisini doya doya yaşayan biriyim.Beni eskişehirdeki arkadaşlarım çok iyi tanırlar ama isterimki forumumuzdaki diger üyelerde tanısınlar.Hepimizin ortak bir amacı var dostluk ve kardeşlik çerçevesinde bisiklet sporunu etrafımızdaki insanlara örnek teşkil edecek seviyede saglıklı bir yaşam sloganıyla herkese ulaştırmak!
Forumumuzda sayısız dostluklar kurdum ve ömrüm yettigi sürecede bu dostluklar daim olacaktır.Hepimize hayırlı olsun canım eskişehir'im!

İster amatör ister profesyonel bütün bisiklet severler tek yürek olalım artık!

İletişim:0 554 747 90 81

Mail:nayloncuea@hotmail.com

Ben Kadir Özen. bisikletle uzun yılardır beraberim ancak eski bisikletimde yaz aylarında çok az mesafeler katederdim yani bisiklet var ama yok gibiydi. 1 ay kadar öncesinde Sedona Borlayla tanıştım ve bisiklet sevdası kaskı eldiveni çantası matarası derken benide içine aldı. şu anda çok ama çok amatörüm. yokuşlarda bile zorlanıyorum ancak her gün yada gün aşırı kentormanına gidip orada biraz kondisyon çalışması yapmaya başladım.
herkese bol pedallı günler.

tel: 546 453 31 94
mail-msn: kavil194@hotmail.com

bi selam da benden arkadaşlar. ismim tahsin,bende bülent kardeşim gibi eskişehirde doğup büyüdüm. eskisi kadar aktif bir binici değilim ama bu sevdadan vazgeçemeyenlerdenim bende, her fırsatta binmeye çalışıyorum.
eskişehir sevindirici durumda benim kanaatimce, çünkü 10 sene önceye kıyasla ciddi derecede sayımız arttı. Ancak bir çoğumuz birbirimizden habersiziz, ya tanımıyoruz ya da haberimiz olmuyor kimin ne yaptığından.bu da üzücü tarafı tabi. Kimbilir belkide bi 10 sene sonra da bu üzücülük ortadan kalkmış olur :) tekrar herkese selamlar.

yeni geziler, organizasyonlar, turlar bekliyoruz

gezilerde kask takma zorunluluğu olmasın lütfen. zaten yabancı kaynakların bazıları (bisiklet için) kask kullanımıyla zararın doğru orantılı azalmadığını gösteriyor. dünyada bisiklet kullanımının en yaygın olduğu danimarka'nın kopenhag şehrinde bile böyle bir sınırlama yok.

http://communities.canada.com/vancouversun/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Components.PostAttachments/00.00.40.13.49/BikesCopenhagen.jpg

Ben ibrahim sarı 1988 doğumluyum eskişehirde yaşıyorum bisikletle uğraşmayı seviyorum ara sıra fırsat buldukça yarışlara gidiyorum eskişehirde bisiklet için iyi bir şehir fakat sayılı bisikletsever var artması dileğiyle iyi forumlar
eski nikcim spinergy_26 yeni nickim EZEL :D

(yeni geziler, organizasyonlar, turlar bekliyoruz

gezilerde kask takma zorunluluğu olmasın lütfen. zaten yabancı kaynakların bazıları (bisiklet için) kask kullanımıyla zararın doğru orantılı azalmadığını gösteriyor. dünyada bisiklet kullanımının en yaygın olduğu danimarka'nın kopenhag şehrinde bile böyle bir sınırlama yok.)

Mrb Erdem ÖNCEL!

Burada vermıs oldugun ornek gelısmıs ve kultur sevıyesı oldukca yuksek bır ulke ve hıcbırsey buradakı gıbı deıl!
Kafamıza taktıgımız kask tamamen bızım guvenlıgımız ıcındır,sen sanıyormusunkı trafıkte cok umursanıyorsun ulkemızde.Bısıklet yolumuz yok halkımız duyarlı degıl.Kask kullanmak yada kullanmamak tamamen senın tercıhındır ama yaptıgımız gezılerde cogu zaman offroad sert arazı suruslerı yapıyoruz allah korusun dustugunde kafanı sert bı sekılde vurdugunda olacakları emın ol tahmın edemezsın ambulans gıremez o patıkalara!
Ve senden rıcam orneklerımızı her anlamda gelısmıs ulkelerle yapmayalım onlara yetısebılmemız ıcın 10000 fırın ekmek yememız lazım,saygılarımla...!

@erdem öncel

Bisey daha eklemek ıstıyorum,ozellıkle eskısehırde burada oldugu gıbı kılıtsız basıbos bı sekılde bısıklet bırakta gorelım neler oluyor!
Saygılarımla..!

• Beğen
Tepkiler: silverfox
Gezı duyuruları ılanlar kısmında konumuz var ama buradanda yazayım dedım.Her persembe aksamı bulusuyoruz ve herkes ıcın tanısma fırsatı dıyorum,gorusmek dılegıyle!

mesafe uzun, bununda yanında havada sıcak olacak, her hangi ters bir durumda, ailelerin çocuklarının bu gezide olduklarının farkında olmaları ve bunun bilinci içersinde davranmaları gerekli.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Tam sınavımın olduğu gün.Malesef katılamıyorum.Şimdiden size iyi gezmeler.

burak teşekkürler 18 yaş veya anne baba izni için şimdi içim daha rahat sanırım bu sefer bende katılacağım dün akşam ki tur içinde ayrıyetten teşekkürler çok güzel bir yerdi manzara mükemmeldi.

bülent hayırlı uğurlu olsun hangi konuda yardım istersen elimden geldiğince yapmaya çalışırım.ferhatkose77@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Geri