Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
19-20-27 haziranda üniversite sınavları var... onları da bi atlatayım en uzun gezilerde birlikte olacaz inşallah :D

geçen sene yine 13 haziranda olimpik gün kapsamında bisiklet yarışı da olmuştu... ama bu sene yok olsa ona katılacaktım :(

Şimdi istanbulda köprüden geçmek vardı ya :)

Acele işim vardı Allaha emanet koydum bisikleti :d İlk başlarda bisikleti ilk aldığımda bnde gözümün önünden ayırmıodum sonra zaman geçtikçe ''bişey olmaz'' deyip hr yere kilitlemeye başladım :d

Artık haftanın 3 günü tur var ben kaçırmayın derim :)

sizde benim gibi hiç kilitlemeden bisikletinizin üstünden inmeyeceksiniz kilitlemek içinde yanınızda bi kaç bisiklet daha olması lazım yani arkadasnız

bende eskişehirliyim yasın 14 nasıl ve ne zaman toplaşcagımız belli mi belli olursa ben de katılmak istiyomrum bende eskişehir bmx cilerdenim

:in: bende eskişehirliyim yasın 14 nasıl ve ne zaman toplaşcagımız belli mi belli olursa ben de katılmak istiyomrum bende eskişehir bmx cilerdenim

yol yapılıyor bu grupta aslında bmx ve freeride tarzında değilde daha çok mesafe kat edilmeye çalışılıyor gerçi pek gezi olmuyor ama

Geri