Scudo Sports

Eskişehir

bilal arkadaşımında dediği gibi pazar günü 1de hasan polatkan migrosun önünde buluşuyoruz

Scudo
zafer arkadaşım beni yanlış anlamızsın ben ortalık yatışsın diye söyledim diğer arkadaşlar yaşların verdiği heyecanla biraz sert çıkmışlar hepinize iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@çaylak26

sizin ne yapmaya çalıştığınızı anladım ama önemli olan diğerlerininde benim ne demek istediğimi anlamaları düzgünce yazıldı ama anlayan olmadı, ortada tartışacak bişey yok zaten dimi amaçlarımız farklı olsada ortak bir noktamız var o da bisiklet, sizede iyi akşamlar

bencede tartışmanın anlamı yok sonuçda burdaki herkes bisikletle uğraşan ilgilenen kişiler bunun içinde eskiler yeniler iyiler kötüler küçükler büyükler diye gruplandırma yapıp tartışma yaratmakda saçmadır bu yüzden herkes istediği şeyi yapmakda özgürdür büş yere tartışmakda gereksiz bir davranış olur herkese iyi forumlar :)

şuanda bisikletimi biraz düzelttim ama daha tamamlayamadım yeni ön teker falan taktırıcam fren vites bakımı falanda yaptırıcam 25 gün falan var hazır olursa bisikletim bende kendimi 1 haftada idare eder hale getirebilirim birde parkur nerdeymiş bir bilgin varmı ?

ali abi bu gezi bana saçma geldi çok organizasyonsuz yani gitmişken eğlenip gelelim mangal yapalım muhabbet edelim :) bu tip gezileri 3-4 gün önce deilde mesela atıyorum bir hafta önceden hazırlanıp yapsak daha iyi olmazmı ???

bu seferlik böyle olsundaonuda yaparız.benim akşam işte olmam gerekiyor birde mangal işine felan girersek çok erken çıkmamız gerek yoksa karanlığa kalırız erken çıkalım desek kimse gelmez

huzurlarınızda gezide çekilen resimler...
(link)
Dik rampa sonrası rahat bir nefes :D
(link)
her musaözü gezimizde karşılaştığımız dostumuz... elimizde büyüdü sayılır...:)
(link)
yorgun savaşçılar:cool:
(link)

(link)
manzara süper... sözün bittiği yerdeyiz
(link)

(link)

(link)
hava,su,toprak... herşey güzel fakat göze çarpan bişey hariç :mad:
(link)

(link)

(link)

(link)

Gezimizi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdik... Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Önümüzdeki gezilerde görüşmek dileğiyle...

sonuç oldu zaten çok güzel bir gezi oldu;) ayrıca 50 km boyunca mangalaı kim taşırki??

bı dahakıne yaparız mangal olayını da gerek yok mangala ya bı ızgara telı herseyı halleder :D eskıden mangalmı varmıs.. havanın guzel oldugu bı zamanda mangallı yaparız,bugun ruzgar dolu yagmur zorladı baya but, mükemmel bi gezi oldu cok zevk aldım bı dankek hıc bu kadar lezzetlı olmamıstı :D:D:D

Kozalakların üzerinde pişirin nevaleyi ızgara da neymiş,eskiden kozolak varmış.:D :in:

Geri