Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
bu konu hakkında daha fazla yazmak istemiyorum ama;
@mertcan gölge

"eskiler yeniler iyiler kötüler küçükler büyükler diye gruplandırma yapıp tartışma yaratmakda saçmadır" diyorsun peki tamam ama konunun başlığına bir bak, bu konu açılmadan önce eski yeni diye bir ayrım yoktu ama bu konudan sonra siz yeni oldunuz biz eski peki bizmi yaptık bu ayrımı hayır. peki şimdi saçmalayan kim oldu bu durumda?

@zafer sidal

Öncelikle merhaba bu başlığı açmamızın nedeni kendi aramızda bir grub kurduk vede adımızı ÇAYLAKLAR koyduk tabii içimizde yeni eski bisiklete başlayan birsürü insan var abilerimiz var biz kesinlikle aa siz eskisiniz biz yeniyiz diye birşeyi vurgulama amacımız yok bu ÇAYLAK ın kelime anlamı bir işe yeni başlayan çok fazla bilgisi olmayan anlamına gelioyor ama biz gerek forumdan gerek büyüklerimizden gerekse deneme yanılma yöntemiyle birçok şey öğrendik ha tabi bir anlış anlaşılma söz konusu olabilir peki neden ÇAYLAK diyeceksiniz bunun tek sebebi çaylak26 adlı forum üyesinin bir tur düzenlemesi vede uzun düşünceler sonunda kendi aramızda bir grub kurmak yeni arkadaşlarla tanışmak amacıyla bu grubu kurduk adınıda sadece çaylak26 nın isiminden esinlenerek koyduk bunu koymamızda hiçbir art niyet yokdur Herkeze iyi forumlar sevgiler...

@Alper Taşcı

daha öncede belirttim, konu açıldığından beri takip ediyorum ama pek bişey yazmadım grup kurulmasına veya kurduğunuz gruba lafım yok, isteyen istediğini yapar. benim yazdığım ilk mesaja bakarsanız gruba yönelik değil şahısa yönelik olduğunu görürsünüz ama ondan sonra grup üyeleri birbirini korumaya çalıştığı için ve bazı kişilerin tutarsız mesajları yüzünden bu hale geldi. benim mesaj yazdığım kişi yerine başkaları cevap verincede uzadı yani grupla alıp veremediğim yok benim.

alper seni antremanlarda niye göremiyoruz yarın 4te arkadaşlar hepinizi bekliyoruz.bu arada ilk musaözü gezimizide düzenledik ve yenileride gelicek hepinize iyi forumlar biribirimiz kırmayalım arkadaşlar sadece bisiklet konuşalım;)

sen baya aşmışsın işi.öğrendiğim iyi oldu bir dahaki gezide mutlak deniyecem ama tavukla:) hatta bir dahaki geziye senide bekleriz sen pişirirsin tavukları

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
ya biz gelemedik ama bu haftadan sonraki haftanın pazar günü tekrar bir gezi yyaparsak 3 arkadaş muhtemelen katılacağız .

:) umarım eğlenmişsinizdir gelemedik biz ama bir dahaki gezileri hep birlikte ve daha güzel bir şekilde yaparız inşallah :)

@zafer sidal

peki yanlış anlaşılmadan dolayı özür dileriz bu konunun uzaması hiç hoş olmamış gerçekden iyi günler

@çaylak26

Ali abi bende gerçekden çok istiyorum gelmeyi ama okul saatlerim çok değişik örneğin salı günü 4.30 da çıkarken perşembe günü 12.30 da çıkıyorum benim okulum oldugu günler antreman oluyor olmadıgında olmuyor ama ben hep bisiklet tepesindeyim pazartesi cuma ve perşembe günleri varsa onlara kesinlikle gelirim

her keze selam havaların iyiye dogru gitmesinden dolayı (her ne kadar hafta sonları yagmurlu olsada) yapılacak olan aktivitelerin yaklaşması nedeni ile gezilerden önce birbirimiz tanımak kaynaşmak amacı ile pazar gunu cuma gunu belli olacak bi saatte doktorlarda buluşup yaş durumuna gore bi cafeye veyada esparkın ust katına gidip cay muhabbet geyik vs yapmak için buluşuyoruz eski yeni iyi kötü küçük büyük diye adlandırdığınız bizimse sadece bisiklete gönül veren kardeş abi arkadaş olarak tanımladığımız her arkadaşımızı bekliyoruz isteyenler konuyu forumdan da takib edeblir ...

• Beğen
Tepkiler: çaylak26
@bozuk_para

çok iyi düşünmüşsünüz bi aksilik olmassa saati kararlaştırıp buluşalım orda olacağım :D

pazar gunku tanışmaya katılıcak arkadaşlar saat 4 de doktorlardaki garanti bankasının onunde ki bankta olsun lar...

Ben tam olarak bilmiyorum.Ben sorup tekrar cevap atarım ama bana göre parça satışıda olur

Ayrıca sizce bisiklet nasıl birde unutmayın bu sadece xc 500 çizimi diğerleri yok.Bana göre en iyi çizim xc 2000 beyazda olmuş keşke onlarıda görebilseniz ...

@can demirel

Evet yeni sezonda kron ve sedonanın kadro satışları olacak

Geri