burak ülsever
Aktif Üye
- Tepki
- 107
Bisiklet bir taşıttır bunda hepimiz hem fikiriz, bu taşıtın trafikte güvenli bir şekilde seyir etmesi için bisikleti kullanan kişinin kaskı, eldiveni, hava karanlık ise reflektörlü yeleği, ön ve arka farları, lastiklerinde ve pedallarında kedi gözleri bulunmak zorundadır.
Gezilerimizde kaskı nedenmi mecbur tutuyoruz?
Türkiye'de yaşıyoruz, trafik bakımındanda, anlayış bakımındanda, insanların birbirlerine olan saygısı bakımındanda.
Kaskı sadece grup gezilerinde dayatmak değil maksadımız, maksadımız bisikleti süren kişinin can güvenliği.
Ben bu gün bir gezi düzenliyorsam, benim gezimde kendi can güvenliğin için kask takmak mecburiyetindesin. Ama makaleler böyle demiyor diyebilirsin belki haklıda olabilirsin ama önce sen kendini sağlama al, gerisini boşver.
Bu arada Bülent Hocam hayırlı olsun ! . . .
Gezilerimizde kaskı nedenmi mecbur tutuyoruz?
Türkiye'de yaşıyoruz, trafik bakımındanda, anlayış bakımındanda, insanların birbirlerine olan saygısı bakımındanda.
Kaskı sadece grup gezilerinde dayatmak değil maksadımız, maksadımız bisikleti süren kişinin can güvenliği.
Ben bu gün bir gezi düzenliyorsam, benim gezimde kendi can güvenliğin için kask takmak mecburiyetindesin. Ama makaleler böyle demiyor diyebilirsin belki haklıda olabilirsin ama önce sen kendini sağlama al, gerisini boşver.
Bu arada Bülent Hocam hayırlı olsun ! . . .