cok tesekkurler murat bey..
yaklasik 3 aydir,birseyler yazmadan inceliyorum firmalarin 2009 modellerini,gorunur su ki sedona fiyatlarini asiri derecede yukseltilmis, gonul yine bir p5 ister ancak,maddi durumumda o kadar iyi degil ne yazik ki..
2007 senesinde, bisiklet sevdami goren bir abi,bana cok ucuza bir scott p5`yi satmamis,resmen hediye etmisti.. 2007 agustosunda,bornovadan evime donerken(bucaya) agacli yolda bir buca-bornova dolmusu ile bayagi yakinlastik,sonuc olarak 2 gun hastane, 2 kaburga kirigi, incik kemigimde ezilme ve sag elimde 4 catlak ile atlattim,emektar ve kullanilamayacak hale gelen bisikletin bazi parcalari kullanilabilir gibi..
maddiyat araligim (450-550) bu yuzden bu kadar dar, tekrar bisiklet almak istedigimi aileme soylersem, buyuk ihtimalle kabul etmeyecekler,bende 4 ayda kendi biriktirebildigim para ile almak istiyorum.. Gecen senenin mart ayinda tekrar bir p5 almak istememe mani olmamislardi ama sanirim hersey oss`de beni strese sokmamak icindi..
ancak,eskisehirde bayiligi ve servisi bulunan bir marka almayi dusunuyorum,hem elimde gerekli ve bana gore iyi kalitede donanima sahip oldugumdan (2007-2008 araliginda) ,donanima bu kadar para vermek istemiyorum..
salcano`yu tercih etmemim nedeni,buyuk olcude fiyati,arkasindan gidip gorustugum,aksama kadar sohbet ettigim er bisiklet`teki ahmet abinin isini amator bir ruhla ama hakkini vererek yaptigini gormekti..
sanirim kararimi coktan vermis durumdayim murat bey, onerileriniz icin cok tesekkurler..
not:turkce karakterler icin kusura bakmayin murat bey, turkce klavyesi olmayan bir bilgisayardan mesaj yaziyorum..