Scudo Sports

Eskişehir

@canturk

diğer markaların tur modelleri ile karşılaştırmanı tavsiye ederim. İstanbul yada Ankara'dan bisiklet almaktan korkmamak gerekli diye düşünüyorum. PTT kargonun ucuz olduğunu okumuştum..Yada trenle gidip yanında getirirsin ;)

Scudo
cok tesekkurler murat bey..

yaklasik 3 aydir,birseyler yazmadan inceliyorum firmalarin 2009 modellerini,gorunur su ki sedona fiyatlarini asiri derecede yukseltilmis, gonul yine bir p5 ister ancak,maddi durumumda o kadar iyi degil ne yazik ki..

2007 senesinde, bisiklet sevdami goren bir abi,bana cok ucuza bir scott p5`yi satmamis,resmen hediye etmisti.. 2007 agustosunda,bornovadan evime donerken(bucaya) agacli yolda bir buca-bornova dolmusu ile bayagi yakinlastik,sonuc olarak 2 gun hastane, 2 kaburga kirigi, incik kemigimde ezilme ve sag elimde 4 catlak ile atlattim,emektar ve kullanilamayacak hale gelen bisikletin bazi parcalari kullanilabilir gibi..

maddiyat araligim (450-550) bu yuzden bu kadar dar, tekrar bisiklet almak istedigimi aileme soylersem, buyuk ihtimalle kabul etmeyecekler,bende 4 ayda kendi biriktirebildigim para ile almak istiyorum.. Gecen senenin mart ayinda tekrar bir p5 almak istememe mani olmamislardi ama sanirim hersey oss`de beni strese sokmamak icindi..

ancak,eskisehirde bayiligi ve servisi bulunan bir marka almayi dusunuyorum,hem elimde gerekli ve bana gore iyi kalitede donanima sahip oldugumdan (2007-2008 araliginda) ,donanima bu kadar para vermek istemiyorum..

salcano`yu tercih etmemim nedeni,buyuk olcude fiyati,arkasindan gidip gorustugum,aksama kadar sohbet ettigim er bisiklet`teki ahmet abinin isini amator bir ruhla ama hakkini vererek yaptigini gormekti..

sanirim kararimi coktan vermis durumdayim murat bey, onerileriniz icin cok tesekkurler..

not:turkce karakterler icin kusura bakmayin murat bey, turkce klavyesi olmayan bir bilgisayardan mesaj yaziyorum..

bendede sedona borla bıke var ben öyle dağlık alanlara arada bi gidiyorum genelde adalardaki kalabalığı seviyorum aralarddan sıyrılmak zevk li oluyor

@Şerif Şentürk

specialized de azda ben kronla sedona pek göremiyorum ya genelde hep salcano var

@Alper Taşcı

asslında buluşa biliriz benimde hiç grubum olmadı sen le yaparız ne dersin:cool:

@burak oklar

bendede sedona borla bıke var ben kışın aldım daha uygun oluuyo mesela 590 ken 390 olabiliyo:D

15 Mayıs 2009 Cuma Saat 14:30 turumuz gerçekleşiyor :)
katılmak isteyenler yunus emre lisesi ya da turgut reis e.m.l bahçesinde toplancak

• Beğen
Tepkiler: Dinçer ÜNSAL
Merhaba.
Ben de eskişehirdeki bisiklet tutkunlarıyla tanışmak istiyorum.Ufak bütçeme (talebe bütçesi :p) uygun naçizane bi bisiklet aldım.Ufak eksikleri olmasına rağmen yine de güzel.
Tanışıp beraber geziler düzenlersek çok hoş olur kanısındayım. ;)

tur hakkıda bilgi nereden alabiliriz?
yarın orada olmayı düşünüyorum.

Ben Muhammed Bende Duydum onu doğruluğunu bilmiyorum ama profassional sürücü olmak biz gibi bisikletseverlerin amaçlarından biri bulursan bu konu altında bilgilendirirsen memnun olurum...

Geri