furkan_26 umarım bu yazdığında ciddi değilsindir eğer ciddiysen bu ayrımcılık yapan kimdir bana söle bizde ona göre davranalım veya yanlışın nerde olduğunu bulalım
bende bir iki hafta içinde eskişehire taşınıyorum istanbuldan.
bisiklet olarak 10+ yıllık bir mtb var
Eskişehirde nerelerde bisiklet yolu var? İstanbulda her ne kadar az olsada birçok bisiklet yolu var. ayrıca İBB Başkanı Kadir Topbaş 1004 km bisiklet yolu yapmaya başlıyor. Ulaşım amaçlı olarak yapılacak.
Neyse inşaallah eskişehirde vardır?
Bu arada eskişehirde yapılan turları vs yazdığınız bir yer yok mu? Hangi gün nereye gidiliyor vs...
şimdiden hoşgeldin diyelim ozaman
eskişehirde az biraz bisiklet yolu var fakat biraz ters yerlerde fakat normal yollarda genellikle polisler pek bişey demiyorlar sadece arabalara dikkat etmek gerekiyor.
geziler ise genelde duyuruluyor, duyurulmayan gezilerdende haberin olur burada olduktan sonra
Hakanozhan öncelikle sana hoş geldin diyoruz .
Furkan_26 arkadaşımızın dediği doğrudur , malesef bisiklet ayrımcılıgı var ama kimseyi takmadıgım için sorun yok ben Tek Tabanca (H) Buyrun Bisikletim ;
Kimmiş bu bisiklet ayrımcılığını yapan senelerdir Eskişehirde bisiklet sporunu yapıyoruz ilklerdeniz bu ilde bu güne kadar altımda çok değerli bisiklet var diye hiç kimseyi ayırmadım hatta çok kötü olan genç arkadaşları alıp yetiştirdim şimdi milli seviyeye kadar geldiler.Önemli olan bisiklet değil bacak gücü ve azimdir.Bisikelt nerde önemli olmaya başlıyor uluslararası yarışlarda hafiflik ve akıcılık konusunda önem kazanıyor.Esbike olarak bu ayrımcılık yapanlara tepkiliyim açıkçası yazın turlarımız oalcak yeni şeyler planlıyoruz her hafta sonu belirli rotalarda gezilerimiz olacak halk günlerimiz olacak.Geleneksel yarışlarımızı düzenlemeye devam edeceğiz.Kutuplaşmak yerine bisiklet sporunu doğru bir şekilde yapmak tek amacımız ve bu amaçla Eskişehir'e Büyükşehir Belediyemizle birlikte hizmete devam ediyoruz.
isteyen istediği şekilde ayrımcılık yapsın ayrımcılık yapan kaybeder kim olursa olsun hiç farketmez ayrımcılık bencede devam ediyor bisikletle çok sevdiğim insanların bisikletlerinide görüyorum saygı duyuyorum önemli olan benim için ne düşündükleri ve amaçlarıdır
Belediyemiz bisiklet yolu yaptı Atatürk Bulvarına ama kullanışlı değil,parke taşından gitmek istemem açıkçası, zaten yollarda da bilen için hiçbir tehlike yok en azından bana denk gelmedi 25 senedir
Kadir Topbaş bisiklet yolunu yapar tabi, ödenek sınırsız desek yeridir,seçim zamanı mı aklı başına gelmiş bu saate kadar aklı neredeydi
Adaş bisikletin güzelmiş inşallah bir gün tanışırız turlarız Gökay abi desteğin için çok teşekkürler daha tanışma fırsatımız olamadı fakat inşallah yazın birşeyler yaparız
Slm herkese 17 yaşındayım Kanatlı avm. nin arkasında oturuyorum (genel oldu biraz xD arkasında park var oranın x) ) yarın kesin bisiklet alıyorum (7-8 aydır alıyorum zaten xD) ama yarın kesin :rolleyes: ve bunun için açtım bu konuyu yarın da bisikletlerimizin fotolarına açarım Salcano NG303 SRD alıcam..
Arkadaşıma da kendimiz topladık demir kadro ama iyi oldu baya..
Bu aralar toplanırsanız gelmek istiyoruz arkadaşımla.
(Kaskım yok ama alıcam yeni modellerin gelmesini bekliyorum)