Scudo Sports

Eskişehir

gökay abi ben tabela var mı senin dükkanda yıllardır önünden geçiyorum fakat hiç dikkatimi çekmedi küçük bi dükkan neyse yarın yanıona gelirim senin tanışırız inş.

Scudo
Hasan polatkan migrosun yanındaki bisikletçiyi bu gün gördüm.İsmi "Güven-iş"ti sanırım.Adamla baya konuştum, iyi birine benziyor.Çok üst seviye olmasa da, onda da güzel parçalar mevcut.Bu arada abimizin ismi de Hakan'mış.

Bisikletçilere duyrulur.

hiç görmedim orayı ya da dikkatli bakmadım bi gidip görmek lazım... teşekkürler bilgi için

Merhaba.
Ben de eskişehirdeki bisiklet tutkunlarıyla tanışmak istiyorum.Ufak bütçeme (talebe bütçesi :p) uygun naçizane bi bisiklet aldım.Ufak eksikleri olmasına rağmen yine de güzel.
Tanışıp beraber geziler düzenlersek çok hoş olur kanısındayım.

dinçer kardeşim katılıyorum (ya da abi demeliyim) ben de kendimçe bisikletçiyim diyorum bugün vilayetin önü kalabalıktı bisikletsiz gitmiştim o tarafa işim de yoktu oturdum saatlerce izledim biraz daha yakınlaşıp tanışcaktım fakat bisiklet de yoktu dedim büyükler de benden az daha beklim dedim umarım tanışıp turlar vs. düzenleriz eskişehirde bisiklet sever çok...

artık gördüm tabela derken yuıkarı asılanı kastetmiştim graffiti olarak yazılmış deil :D ama gelengiden çok hoş dizeyn etmişsiniz dükkanı ...

Teşekkür Ederiz O dükkandan Eskieşhirin tüm bisiklet organizasyonları düzenleniyor önemli olan işleyişi ve yetiştirilen sporcular ve aktiviteler.

@esbike

sanırım evet organizasyonlara ev sahipliği yapıyor... dizayndan bahsederken arkadaki yarış tabelaları ve kupalar da güzel hava katmış...

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
Köksal amcanın müthiş jant-koltuklarını ve jant-masasını görmediyseniz bir daha gitmenizi tavsiye ederim esbike'a ;)

@umur doğan

bana da sormuştun sanırım bende 2008 model 751 var. senin alet 2008 modeldir herhalde di mi?

arkadaşlar öncelikle herkese selam... ben bisiklete yeni başlıyorum. öğrenmek istediğim birkaç şey var . düzenlediğiniz bisiklet turları ve etkinliklerine yol bisikleti ile katılmak mümkün müdür? gidilecek yerler için kros gerekli midir? yol bisikleti merakım olduğundan sipariş ettiğim bisiklet delta race cro moly bikaç gün içinde elimde olacak. bu tarz bisiklete ilgisi olan arkadaşlarla tanışmak pedallamak isterim.. teşekkürler şimdiden.

Merhaba abilerim,kardeşlerim aranıza katılmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum.Yeni bisiklet sahibi oldum.Salcano Astro.Herkese iyi pedallar...:D

Hoşgeldin,bisikletinde hayırlı olsun güzel seçim;)

hoşgeldin abi...

umarım güle güle binersiniz hep beraber gezeriz her gün bir arkadaşımla turlarız belki rastlarız size bağırırım "astroooo" diye dönüp bakın insomnia var bende turladığım arkadaşta da borla var :)

tekrar hoşgeldiniz abi..

eskişehirde 3 tane insomnia gördüm diğer 2si standart dı benimki biraz oynanmış bi şekil :D türk bayrağı var mesela sonra maşada Muhammed Yazıyor :)

hoi geldin abicim iyi pedallamalar bisikletinde hayırlı olsun güzel seçim aynı seçimi bende yaptım :D

Öncelikle; bu bahsettiklerimi, böyle yapmayanlar meclisinden dışarı konuşuyorum.

Arkadaşlar hemen her gün birileriyle karşılaşıyorum. Malum Eskişehir, bisikletli sayısının oldukça fazla olduğu şehirlerimizden birisi. Bazen yolda denk geliyor, kaskı olmayan, eldiven takmayan birileri durup dururken yolda yarışmaya falan kalkışıyorlar. Bense her gün bakmam gereken bir köpeğimin ve ekili bir bahçemin olduğu yere kadar pedallıyorum sırtımda çanta ve kafada kaskım ile.

Özellikle şehir trafiğine girdiğimde ışıklara riayet ederek, yol vermem gerekene yol vererek ya da kendi yol hakkımı alarak gidiyorum. Gitmem gereken 10 km civarında bir yolum var. Belli bir tempoyu tutturmuş giderken (ki bu şehir içinde saatte 30 km'den fazla olmuyor) önümde yavaş gidenleri solluyorum doğal olarak. Bu solladığım arkadaşların, abilerin ve kardeşlerin niye bazıları yarışma ihtiyacı içine giriyor, hem de şehir içi trafiğinin ortasında? Kasklı birini geçince elinize bir şey mi geçiyor? Ya da beni geçemediğinizde benim elime bir şey mi geçiyor?

Kendi adıma cevaplayayım; hayır geçmiyor.

"Niye güvenlik önlemi almıyorsunuz (kask takmıyorsunuz)?" sorusunu sormuyorum, "niye güvenlik önlemi almadığınız halde trafiğin göbeğinde böyle bir işe kalkışıyorsunuz?" sorusunu soruyorum.

Bir diğer konu da ters şeritten giden bisikletliler...

Türkiye'deki trafik kurallarına göre bisikletler yolun sağ şeridini kullanır. Eskişehir İngiltere gibi, yolun solunu kullanan bir ülkeye ait olmadığına göre niye yolun solundan gidip benle ve ben gibi sağından gidenlerle sürekli kafa kafaya geliyorsunuz bu sıkışık trafikte?

Trafik kuralları çiğnenmek için değil, mal ve can güvenliğimizi sağlamak için konuyor. Bunu bir hatırlatmak istedim.

Herkesten biraz daha duyarlılık ve saygı bekliyorum. En azından kendi gösterdiğim kadarını...

Geri