Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@BertannTakım arkadaşım Bertan ında söylediği gibi yaza doğru uzun bir tur düzenlemeyi planlıyoruz.

Gerek bisikletforum aracılığıyla gerek Eskişehirli arkadaşlarımıza bizzat kendimiz duyuracağız.

Bunuda bu konudan duyurmuş olmak istedim.

Aramıza hoş geldizin tekrar:)

@yarışcı
tekrar hoşbulduk:)
bu tura kadar bende kendimi iyice geliştiririm, bide değişecek ve eksik parçalar var daha onlarıda tamamlarım
bu arada gezi ile ilgili rota olmasada planlanan mesafe ve gün sayısını söyleyebilirsen ona göre biraz hazırlarım kendimi
görüşmek üzere

@zafer sidal5 ile 7 gün arası düşünüyoruz.Bursa,İzmir tarafıda olabilir Antalyada.Duruma göre bakacağız...

Uzun bir yolculuk olacak:)

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
Selamlar bende Bozüyükten yani Eskişehire 45 km yakından :D eger bu taraflara doğru tur yaparsanız bende katılabilirm sizlere yada o tarafa gelebilirsem gelirim. Uzun turlara çıkmayı bende istiyorum ama önce bisiklet lazım tabi :rolleyes: İşalla haziran Gibi bi Hussar yada eşdeğer bişi almayı düşünüyom hadi hayırlısı ozaman katılırım artıkın :D Görüşmek üzere İRTİBATI KOPARMAYALIM

merhaba arkadaslar bende esk de okuyorum turlara katılmak sızınle tanısmakısterım bende musaıt olduğunuz bı zmanda esk de toplanalım

Tüm yeni arkadaşlara ben de hoşgeldiniz diyorum. Bu site derya deniz. Ben de ilk girdiğimde inanamamıştım. Tüm üyelerin, özellikle moderatörlerin ellerine sağlık.

yeni üye olan arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz iyi forumlar

@MTB-BiKEHenüz Tur için tarih belli değil.Fakat Mayısın İlk haftası KENT ORMAN da yarış yapmayı düşünüyoruz...

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
ben de diğer forum sakinlerine katılıyorum gerçekden paylaşımın mükeml oldu bir forum hoş geldin. bende senin gibi ilk üye olduğum da şaşırmışdım...

hoşgeldiniz arkadaşlar.bugünden itibaren hayatınızda bazı değişiklikler meydana gelecek.demedi demeyin :D

Geri