Scudo Sports

Eskişehir

hoşgeldiniz yaz bi gelsede çoşsak bu aralar her yeri geziyorum eskişehirde binen adam bulması zor oluyor bide 6-7 gibi çıkınca kimse binmiyor soğukta beni kesmiyor ama ah yaz bi gelse..:)

Scudo
öncelikle hepiniz hoşgeldiniz.

eger bisiklete binecek zamanınız ve isteginiz varsa soğuk o kadar etkili olmuyo
formuu takip edenler gezilerimizi biliyorlar.

herkese merhaba foruma yeni kayıt oldum sayılır. başlıktanda anlaşılacağı gibi eskişehirliyim ve eskişehirde oturuyorum şu anda bir bisikletim yok ama mayıs-haziran gibi yeni bir tane topluyorum bisikleti topladıktan sonra mümkün olduğunca uzun gezilere katılmayı planlıyorum çünkü şehir içi çok kısa geliyor insana bide gürültüsü ve trafiği:bilmiom:
herkese iyi forumlar

Merhaba
Öncelikle aramıza hoşgeldin... Eskişehirin nearafındansın? Kimleri tanıyorsun ? Yaza doğru bizde tur yapmayı planlıyoruz senide aramızda görmekten mutluluk duyarım... tekrar hoşgeldin:)

hoşbuldum:60: aslında kimseyi tanımıyorum diyebiliriz :bilmiom: bu arada kurtuluş'da oturuyorum bende sizlerle tanışmaktan mutluluk duyarım
teşekkürler :)

merhaba hepinize aranıza yeni katıldım anlaşılacağı gibi eskişehirliyim yol bisikleti kullanıcısıyım akşamları işten sonra ferdi olarak antrenman yapıyorum yakın zamanda geçirdiğim bi kazada bisikletim ağır hasar gördüğü için kendime yeni bi tane almaya çalışıyorum alır almazda yollara devam bisikletimin şekli nedeni ile turlarınıza katılıp katılamayacağımdan emin deilim malum ince teker kros parkurlar bana biraz ters geliyor neyse bisiklet bi tutkudur gerisi yalan

@jemboy

aramıza hoşgeldin jemboy.. bende eskiden yol bisikleti kullanırdım. ama istediğim her yola giremediğimden birde mtb aldım :) bazı turlarımız sadece asfaltta oluyor. seninde katılmanı isteriz. görüşmek üzere...

ilginize teşekkür ederim şu an yeni bir bisiklet için bütçe ayırmaya çalışıyorum umarım başarılı olurum eğer olursam asvalttaki turlarınızdaki yerimi alabilirim tabi pazar günü olmak kaydıyla malum iş hali : ) kendinize iyi bakın

selam ben selçuk eskişehirliyim daha önce jemboy olarak girş yapmışım farkında diiilim farkedince hemen deiştirdim dediim gibi bir bisiklet almaya çalışıyorum ama bu bankalar adamı deli edio alttarafı beşbin ytl kredi istedik bi allan kuluda yardımcı olmadı askeri ücret gözüktüüü için maalesef bordroda kredi veremezlermiş hadi özeller neysede devlet bankalarıda aynı şeyi söleyince kafayı yedim neyse çalışmalarım defam edicek bisiklet alınca inş fotolarını ekliyeceğim kendinize ii bakın

umarım kredını hemen alabılırsın . calıstıgın yere solemeyı denedın mı maas yazısı versınler yuksek yazsınlar ama bunun ıcınde bu yazıyı veren kısıden ımza sırkusu ısteyecekler . cok zor bır sey degıl sadece calıstıgın yerdekı muhasebe muduruyle alakalı olan bırsey . bende de aynı sorun vardı sıgorta asgarıden yatıyodu aama maas yazısı aldım ve hallettım. umarım ssende halledersın .

valla usta bankadan da sölediler ama iş yerinden verirlermi bilmiyorum bi konuşucam ama pek zannetmiyorum inş verirlerde bi an once alırım ilgilendiin için saol kendine ii bak

herkese selam, eskişehirde yapılacak olan turları buraya yazarsak benim gibi bu turlara katılmak isteyen arkdaşlara yardımcı olunabilir bu turlar konusunda, turların kısa olması benim için fark etmez mesela şehir içi düzenli tur yapan varsa bende katılabilirim sonuçta hepimizin bir ortak noktası var bisiklet, hem yeni insanlarla tanışmz oluruz hemde keyifli vakit geçirmiş oluruz.
bisikletimi yeni toplamam ve lastiklerin şimdilik slick olması nedeniyle çok uzun olan (misal 60-70km) ve toprak parkurları çok olan (belli bir yere kadar lastikler dayanabilir diye umuyorum) turlara şimdilik katılamayabilirim;) ama diğer turları haber verirseniz sevinirim
görüşmek üzere herkese bol pedallı günler

slm bende eskişehirdenim vişnelik tarafında oturuyorum turlar hakkında pek bi bilgim yok ama katılmak isterim

Geri