Scudo Sports

Eskişehir

öncelikle çok geçmiş olsun ve de kaza geçirmene rağmen bisikletten kopmaman cesaret emsali bir davranış dediğin gibi bisiklet bir tutkudur ve foruma hoşgeldin

Scudo
Merhaba arkadaşlar ben Eskişehirden Ömer bisiklet konusunda daha yeniyim bianchi wap bisikletim var.En kısa sürede tüm Eskişehirli arkadaşlarla tanışmak dileğiyle...

arkadaslar 0 kilometre siyah renkte trek kadro arıyorum nereden bulabilirim?

@ozgurmtb
Slm bu adreste aradıgınızı bula bilirsiniz bildigim kadarıyla haftaya yeni modellerde gelecek..
Lale sokak no:13 sıhhiye Ankara Atatürk Lisesi arkası.
(link)
tel: 229 40 94

slm arkdaslar ben raykentten fırının oraya yeni taşındım. o taraflaflarda bi kaç sedona kullanıcısı var sanırım.sizinlede en yakın zamnda tanısmak dileğiyle.:) Aeo...

• Beğen
Tepkiler: ASTROCU
Oralarda oturan mtb kullanıcısı arkadaş bilmiyorum ama inşallah çıkar bi arkadaş

İyi Pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: ozgurmtb
valla kardeş bizim yeni evin arkadasındaki evlerde kırmızı siyah sedona kullananlar gömüştüm o yüzden sordum yinede saol.

benimde raykentte oturan arkadaşım var burakemre diye belki tanırsın.birde 2 gün önce ikimizde aynı model ve markalar olmak üzere salcano astro aldık çok güzel bir bisiklet açıkcası.sizlerle geziler düzenlemeyi isteriz ve tanışmayıda tabi hoşçakalın..

hoşgeldin ömer eskin merkezinde misin yoksa ilçede mi ben yiğit tanıştığımıza memnun oldum arkadaşım.birlikte geziler düzenliyebiliriz aslında hiç fena olmaz.

meraba bende eskten yiğit benmde salcano astrom var 2 gün oldu alalı arkadaşla aldık onunda aynısından var turlara katılcaz inşallah şu ilk bakımı yaptıralımda

tuğrul adamım ben yiğit sınıf arkadaşın napan sen?:Dhoşgeldin de ben de yeniyim banada bi hoşgeldin deyin artık

bende 2 gün önce bisikletimi yeniledim bende de salcano astro var arkadaşım burakemreyle düzenlenen gezilere katılmayı düşünüyoruz bakarsınız bi gün biz düzenleriz siz gelirsiniz.birlikte pedallamak üzere hoşçakalın!

• Beğen
Tepkiler: todiefor
hayırlı olsun abi bende ilerde sen gibi olmayı istiyorum inş.

bende varım msn den ulaşın bana da heryere gelirim yanımdada 2 arkadaş getirebilirim ayrıyetten:d bye

Geri